Alla inlägg den 27 januari 2011

Av Milla - 27 januari 2011 23:16

Ryggen känns bättre och det är skönt.

Har hunnit med en del under dagen. Rent i sängarne,bullar bakade ( det blev bara kanel), städat i köket och L.s rum,tvätt sorterad och inhängd, ny tvätt hängd och mat i magen tidigare ikväll. Nu ska jag ta en snabb dusch och krypa ner med min kompis spikmattan enstund. Sen sova och jag hoppas att det blir en skön nattsömn. Imorgon blir det jobb igen, J är hemma med M.

Han kommer antagligen hem sent ikväll, sista serien slutspelades vi ca 22,30. När han jobbar kväll är inte så kul,ses knappt och pratar kanppt. Nästa vecka är en sådan vecka. Jag får väl plocka fram stickorna igen. Har haft mani på att sticka pulsvärmare. Det har blivit 6 st, både med tummeoch kortare utan. Men skönt är det, har bara en av var kvar själv. Det finns nog lite mer garn jag kan sticka av.

Nej, go natt alla vänner.

Av Milla - 27 januari 2011 16:00

Igår när jag kom hem från träningen så sa maken att M:s ögon inte såg helt ok ut. Mycket riktigt, igoninflammation. Inte kul. Bara att ringa Å och tala om att jag skulle behöva vabba idag. j hade något datajobb och sedan skulle han jobba kväll idag bara för att "Fickträffen" ska dra igång i helgen, själv ska jag spela den på söndag med en massa klubbvänner. Jag hoppas att min rygg pallar det. Måste ha legat tokigt natten till onsdag för i onsdags morse när jag vakande hade jag svinont. Men det är bättre idag fast inte 100. Men jag tränade igår 2 pass så det kanske inte är så konstigt att jag fortfarande har ont. Det var längesedan jag hade så här ont som jag har haft nu i 2 dagar. Men idag så kommer min kompis spikmattan till nytta igen. Har varit lite dålig på att använda den nu på slutet. Men jag tycker att det är asskönt att ligga på den.

Så idag när jag har varit hemma har jag städat i köket, L:s rum, vikt ett ton med tvätt och ska snart baka bullar (fika sugen någon?) sen ska jag bädda rent i sängarna  vårat sovrum. En dusch ikväll och sedan krypa ner i renbäddat, finns det något skönare?

Ikväll ska jag kolla på Landskampen. Kan vara lite underhållande att se. Men Norge vinner väl som vanligt :)

Nu ska jag plocka in lite i garderoberna innan jag hänger den rena tvätten sedan dags att fixa degen till bullarna. Undra om jag ska göra vaniljbullar eller kanelbullar. Det blir kanske både och.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards