Alla inlägg den 3 januari 2010

Av Milla - 3 januari 2010 18:25

Nu har jag kommit hem och även fått i mig lite mat efter årets första riktiga träningspass. Spinning i 45 min. Var helt slut efter. Mina ben kändes som gelehallon. Men det var superkul. Tack T för att vi fick göra det här. Fler sådana här grejer tillsammans i laget kommer att stärka oss som lag och det hjälper oss att komma vidare. Det känns helt okej i kroppen nu,jag hoppas att det kommer att kännas lika bra imorgon med. Men det får gärna kännas lite så att man vet att man har tränat. Men det behöverinte vara så att man behöver rulla ur sängen imorgon bitti.

Nu sitter jag med datorn iknätoch har en nakenfis som står bredvid. jag hoppas att det inte sker en olycka ;)


Skulle vilja se små kronorna spela inatt, men det kommer jag inte att palla när jag måste upp extra tidigt imorgon. Får väl kolla på nyheterna imorgon när jag klär på mig så att jag får se hur det har gått. Jag hoppas att dom vinner.


Nu ska jag ta och fixa till lite klvällsmat till barnen. Jocke äroch kollar bowling i Sumpan så det är bara jag och barnen hemma.


Må så gott alla!

Av Milla - 3 januari 2010 10:50

Sitter och väntar på att tiden ska gå eller kanske stå stilla, vad vetjag.jag vill att tiden ska gå,men imorgon vill jag antagligen att tiden skulle ha stått stilla. Ska snart ta och åka iväg på ett spinning pass medvåran nya UK i bowlingen.Kommer antagligen att ha en grym träningsvärk imorgon. Men vad gör det,kommer att kännas skönt när den ger medsig lite. Men det värsta är ju att det oftast känns värre andra dagen och då skajag spela 3-manna DM i bowling. Men det kostar att ligga på top:)

Det ska iallafall bli riktigt roligt.


Just nu håller den lille på att spela bowling i vardagsrummet. Han har ställt upp 3 petflaskor och spelar för fulla muggar. Men han har börjat med en ny variant. Han sitter på en stol och kastar klotet. Sen kommer han och ska ha en high five när han har träffat flaskorna. Antigen säger han spärr eller strike. Linn sitter och spelar data spel.


Inatt fick jag gå och lägga mig i Linns rum, Det blev 4 st i sängen och varmt och trångt. Nu har hon fått in ett element på sitt rum, så nu hoppas jag att hon sover i sitt rum inatt så jag får sova ordentligt. I kväll blir det tidig sänggång, ska ju öppna imorgon och då börjar jag ju 06,30. Hua för det. Jag hoppas att det inte är så kallt imorgon bitti.

Nu ska jag ta en macka så jag orkar med passet som väntar.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards