Alla inlägg under augusti 2009

Av Milla - 12 augusti 2009 07:10

Sitter här nu med en kopp kaffe. Barna tittar på Nickilodion. Snart är det dags för lite frukost för att sedan klä på sig för att åka till fritids och dagis. Idag ska Mathias äta på dagis och imorgon vila så hoppas vi att det är klart med inskolningen sedan. Dom vill ju att man egentligen skolar in i 2 veckor, men det känns lite jobbog dels för att jag bytt jobb och sen när han har gått förut.


Inte så kul väder ute, men då blir det kanske inte så varmt i hallen ikväll när vi ska spela. Halljonen gick vidare så om vi skulle gå vidare så måste vi ha barnvakt imorgon. Men förhoppningsvis kan farfar då, han behöver ju inte på måndag när fritids och dagis är stängt, Jocke har kortvecka så då är han ju ledig.


Nej, dags att dricka kaffet så att det inte blir kallt.

Av Milla - 11 augusti 2009 19:57

var gjorde om mina naglar idag, blev riktigt nöjd den här gången.

När jag satt däe så kom det en regn skur, men det hade inte regnat så mycket här hemma, vilket känns skönt.


var ner en sväng till hallen och kollade en match i hall ligan. T,N och C kom förbi. Dom skulle till Brännkyrka och borra klot till helgen. hade varit kul att spela den tävlingen dom ska spela på lördag, men Jocke jobbar så jag är hemma med barnen. Har haft barnvakt så mycket nu den sdenaste tiden, så jag känner att jag måste vara med barnen. Jag har ju inte skaffat barn för att leja bort dom jämt, det kommer säkert att bli att man måste ha hjälp när ligan börjar ändå. Men vi ska nog kunna komma på något kul att göra iallafall.


Nu ska jag försöka plocka lite här hemma och dammsuga en snabbis innan jag stoppar barnen i säng.


Tack för idag!

Av Milla - 11 augusti 2009 08:08

Igår strax innan Mathias skulle gå och sova för natten, satt han och kollade på Dora vid minj dator. Sen när jag kollade så var min röda lilla plupp borta. operation leta började. Vi lyfte på soffan, kolla under bordet letade och letade men vi hittade den inte. Imorse när jag skulle byta blöja på Mathias, vad låg där? Jo min plupp. Det blev till att göra rent den och sätta tillbaka den. Man kan hitta mycket i en blöja :)


Idag kommer dagen att rulla på förfullt. Jag skulle verkligen behöva dammsuga här hemma och fixa ordning lite på Linn rum, men det får någ bli imorgon.


Nu ska jag börja göra barnen i ordning för dagis och fritids.

Hej så länge!

Av Milla - 10 augusti 2009 18:52

Var först och lämnade Linn på fritids och sen var det dags för att ta Mathias till sitt nya dagis. Det var inte så stora problem att komma dit. Han fastnade vid rutschbanan och där blev han kvar rätt så länge. Imorgon ska vi vara där lite längre. Har berättat att jag skulle vilja att inskolningen ska vara klar på 4 dagar, eftersom jag själv ska "skola" in mig på nytt jobb.


Pratade med min svärmor idag, hon ska vara barnvakt imorgon ca 1½ timme när jag ska göra nya naglar. Har lite beslutsångest om vad jag ska ha för motiv denna gång. Men det fixar L antar jag, det brukar hon ju göra.


Var och köpte nytt klot idag. Behövligt, det var ju ca 5 år sedan jag köpte ett nytt första klot, men det sved i plånboken. Men men det fick väl lov att göra det den här gången.


Nu ska jag ta och gå ut en sista sväng för idag innan det är försent.

Av Milla - 9 augusti 2009 22:16

Det finns väl bara en sak att säga, Tack Dif för poängen.

Rättvist? Nej, inte direkt kanske, men det känns jä....t skönt med 3 pinnar.

Nu känns det som vi har lite fastare mark under fötterna, men det är ju matcher kvar så än kan man nog inte ropa Hej! 




Av Milla - 9 augusti 2009 15:55

Det är ju inte klokt att man sitter inne och kollar på fotboll när det är så fint väder ute, men det är ju derby och det kan man ju inte missa. Inte när det är Bajen som spelar. Håller tummarna på att det blir vinst, vi är i ett stort behov av lite poäng.


Igår kväll hade vi lite besök som kom över och grillade. Det var suveränt gott, det var ettag sedan vi grillade.


Imorgon börjar inskolningen av mathias på nya dagiset. Jag måste prata med dom så att det bara blir inskolning i 1 vecka. Han har ju gått på dagis förut så det är ju inte nytt för honom, det är ju bara nya lokaler och ny personal, men jag tror inte att det kommer att vara några problem, bara dom tycker det också.


Nej, nu börjar matchen så det är dags att sätta sig tillrätta.

Av Milla - 8 augusti 2009 08:53

även fast det är helg, kan det vara möjligt? Ska ut och leka lite med barnen innan jag med gott samvete kan sätta mig i solen och försöka få lite färg.

Av Milla - 6 augusti 2009 18:31

Det har varit en lugn vecka på jobbet och det har varit skönt. Har lärt känna några barn och det känns bra. Tror/hoppas att det kommer att kännas lika bra när skolan börjar. Vi har försökt att få ihop ett schema och jag tror att vi har lyckats. Har relativt långa dagar. Men jag slipper öppning och stägning och det är ju skönt. Men jag har ingen dag jag slutar riktigt tidigt. Fredagarna börjar jag 7 och slutar 14.30, så den ska man ju inte klaga på, men det är bara för att Linn har simskola 15,30. Efter jul får jag kanske inte ha kvar den tiden om hon inte går kvar på simskola då, men det visar sig.

Men jag är glad att jag inte kommer att jobba med min f.d arbetskamrat från fritids. Hennes gamla takter sitter i tycker lite synd om M och M som kommer att få dras med henne.


Igår kom S förbi, han har ju varit hemma och hälsat på, det var trevligt.


Måste försöka få tag på någon som vill hjälpa mig med juniorträningarna, känns lite jobbigt att vara själv om dom blir lika många som förra året och det är jobbigt ifall dom inte blir lika många också för den delen. Det känns ju redan att man inte hinner med alla fast vi var 2 och som det ser ut nu så är jag själv. Det kommer jag inte att palla. Först ha jobbat hela dagen med en grupp på 53 barn bara på min avdelning sen alla andra som stojar och finns runt en , sen ner på junioträning och kanske ha 15st där som man ska hinna med kommer inte att gå.


Nu ska jag ta och spela ett spel med Linn.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards