Alla inlägg under september 2008

Av Milla - 8 september 2008 22:48

Idag började jag 1 timme tidigare än vad jag skulle. Vi skulle städa efter jubileumet. Sen var det dags för det årliga Hvilanloppet. Jag skulle stå efter vägen och peppa och heja fram alla våra duktiga elever. Dom flesta var superduktiga. Jag är glad att jag slapp regnet då, det hade inte varit så kul att stå i det i 1½timme.


Idag var det gratis träning i hallen eftersom det har lagts in nya banor och vi har missat ett träningstillfälle. Men det där var inte så bra planerat tycker jag iallafall. Jag fick åtminstone träna 2 serier, men hade velat spela någon till. Jag hoppas at det finns någon ledig bana i veckan så jag kan få träna lite mer. Skulle behöva det innan helgen.




Av Milla - 7 september 2008 21:55

J åkte iväg tidigt för att spela med deras reservlag idag. Jag och barnen tog det lungt. M vilade en stund, sen åkte vi till hallen och kollade när Arkos spelade. Det var ingen rolig match att kolla på, Arkos var HELT överlägsna. Intog en lunch på MC D, sen bar det av hemåt igen.

T ringde och kollade om vi skule vara hemma så att vi kunde bjuda på en fika. Det var ham och M som kom, eftr en stund kom W hit han också.


L hade dansskola för första gången idag. Det var rätt så många barn, men det var okej. Hon tyckte iallafall att det var kul. Det var ju bra. Läraren verkade super gullig.


Pratade med J idag om gårdagens matcher. Vi måste prata imorgon igen ang helgens matcher, Jag hoppas att det går lätt att få ihop folk, men det kan vara lite knivigt ibland i början av säsongen, stugor som ska tillbommas för vintern, båtar som ska tas upp och det ena med det andra.


Nu ska det snart bara av till sängen, jag ska börja en timme tidigare imorgon för att plocka undan efter jubileumet. Man ställer väl upp för sina arbetskamrater. ( Fast inte alla gör det på mitt jobb, men ingen ska komma och säga att inte jag gör det)

Av Milla - 6 september 2008 22:03

Fick sova ganska länge idag, ivarjefall om man tänker på vilka tider det annars har varit i veckan som jag har fått gått upp.

Åkte först till jobbet, det var helt inte så mycket kvar att fixa. Kl:12 kom Drottningen och kollade på underhållning och lite sånt. När klockan var strax efter 1 så tog jag Johan med mig och skjussade honom till T- banan sen bar det iväg till hallen för att heja på brudarna som spelade mot BK Lin. Den matchen vann vi. Skönt, nästa motståndare var Bk Elan. Dom ledde hela matchen, men vi höll på att fixa till oavgjort, men det räckte inte riktigt hela vägen. Men det som var kul var att vi slog nytt klubbrekrd med 5 pinnar. Min första serie är jag inte nöjd med, men sett till mitt resultat efter 4 serier så är jag nöjd. 718 är inte dåligt. Kul att vara över 7 i första matchen.

Barnen var med hela dagen och dom skötte sig jättebra.

Imorgon kommer det att bli en slappdag tror jag. L ska börja på dansskola imorgon men den startar inte förrens kl;17:55 så det känns ok.

Hon ska gå på Street and showdance, hoppas hon gillar det.

Av Milla - 5 september 2008 22:18

Ja, imorgon är det dax.

Först ska jag vara på skolan och fira att den blir 100 år (egentligen blir den inte 100 förrens den 11/9, men det ör ju alltid lättare att fira det en helg) sen så drar ligan i bowling igån för oss.

Vi har dubbelmatch hemma, fast egentligen skulle man kunna säga trippel. Kl:11:00 har reservlaget match mot Cobbers och sen har A-laget dubbel match, först mot Lin och sen mot Elan. Jag kan inte kolla första men jag borde hina se en serie mot Lin, den sista ska jag iallafall spela.


I dag på jobbet så var nog somliga på månen, jag kan inte fatta att man kan bli så jävla stirrig och hyper bara för att vi ska fira jubilee`t, men men. Det var en av de värsta dagarna på länge. Jag är glad att det snart är över.Jag hoppas att det kommer lite gamla arbetskamrater. Jag tror att Matthias kommer. Det kommer att bli kul.


Annars har dom här dagarna jag inte skrivit något varit rätt fyllda med måsten och måsten.  Men det har inte varit något speciellt.


Jag hoppas att jag komer att ha det lite mindre stressigt några dagar framöver.


Mamma ringde någon dag i veckan och frågade om jag kollade på Idol, vilket jag inte gjorde, då berättade hon att en jag kände hade varit med på intervju. Jag visste inte ens att han kunde sjunga. Men jag fick se han när han var inne och sjöng för domarna och han gick vidare. Nu måste jag ju kolla hur det går för honom om ham går vidare till själva tävlingen. Han var sig iallafall lik.

Av Milla - 2 september 2008 22:21

Då var man ledig i 2 dar snart. Skönt. Idag har det varit full rulle på jobbet. Nu är det mycket som ska vara klart och avslutas till på lördag. Idag har jag setat och gått igenom en massa gamla kort och klippt och klistrat och dekorerat, men jag blev klar innan jag skulle gå hem, men det var med minsta möjliga marginal. Det var tur att många av barnen vart hemtade extra tidigt.

Pratade med min rektor idag, jag kommer ju inte att ha något lönesamtal iår eftersom jag inte jobbade förra året, men jag ska ha ett medarbetarsamtal och få ny lön då. Jag hoppas att jag kommer att ha det snart. Det är ju lite svårt att tima in när inte hon är hos oss varje dag. I vanlig fall är hon hos oss på torsdagarna, men då jobbar ju inte jag.


Idag när jag höll på med det sista i fotorummet till jubileumet så kom en förälder in där. Hon blev helt sentimental, hon så kort på sin pappa, han har gått där. Det kommer att bli kul på lördag och kolla alla som ska fram och kika på alla fotografier som finns. Jag hoppas att många gamla minnen väcks till liv. Jag fick reda på idag att en som kommer har gått på skolan och hon är idag 93 år. Det kan man kalla för en krutgumma.


L var idag iväg men några kompisar från dagis till Junibacken. Det hade gått jättebra och det hade varit kul. Dom åkte dit vid 12.30 tiden och kom tillbaka kl:17.30. Jag väntade kavr vid jobbet så blev hon lämnad där.

Tur att det finns snälla mammor som tar med andras barn på roligheter när dom har möjlighet. Det blir bara att bjuda igen någongång. Det är tur att dom funkar bra ihop alla tjejerna.


Allt för idag.

Av Milla - 1 september 2008 22:41

Igår skrev jag inget, men det var en rätt så händelselös dag. Var med barnen och S och kollade bowling i Birka. Hovet mot MP. Förlust med 15-5 för hovet. Men men, dom vinner kanske nästa.

Tog en tur med L i skogen för att ev hitta lite svamp. Resultatet= ca15 kantareller och 8½ golfboll. J blev glad som fick lite bollar att slå bort :)


Idag var det jobb igen. Vi håller på för fullt med förberedelser till jubileet på lördag. Vi firar att skolan fyller 100år. Det kommer att bli lite roligheter. Jag tycker inte att det är så kul att dom har bytt tid till 11-14 istället för 10-13. Nu kommer jag att missa första ligamatchen. Men jag ska spela den andra iallafall.

Hade fritidsplanering idag och det gick väl som väntat. Det är inför 100års dagen planering där med. Men jag fick lov att ta upp en sak med min arbetskamrat E. Hon har bytt tid på onsdagarna och börjar en timme tidigare, så då måste hon ju ta bort 1 timme någonstans och giviet vis tar hon den på måndagen så att jag blir själv från kl:15. Men det är okej, det som INTE är okej är att hon inte har frågat mig om det är okej. Jag trodde vi jobbade tillsammans, men tydligen inte. Skönt att jag bara har 1 år kvar med henne.


Nu ska jag ta och läsa lite i min bok så att N kan få den på lördag.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards