Alla inlägg den 19 september 2008

Av Milla - 19 september 2008 22:07

Först lite uppdatering.

Hade ju föräldramöte i tisdags, gick väl sådär. Jag skulle meddela att alla måste bli bättre på att tala om när de hämtar sina barn, vissa är lite dåliga på det och det lev värsta diskussionen om det. Jag tycket inte att jag fick så mycket "feedback" av min kollega från fritids. Jag var skitförbannad när jag åkte hem. På onsdan "frontade" ja henne med vad jag tyckte och det skulle jag tydligen inte ha gjort, för gud vad med skit hon kastade på mig. Hon vill inte jobba med mig, jag  skite i henne, föräldrar har klagat m.m m.m m.m Till slut ringde jag till våran chef och åkte och hade ett samtal med henne. Hon hade ringt och ljugit för henne på morgonen och hon har ljugit för mig ( men det är inget nytt). Jag var och hörde mig för om ett nytt jobb och jag har fått ett om jag vill. Jag ska ge det här chansen ett lite tag till, men blir det mer så drar jag ögonen böj. Men det var skönt att J på jobbet sa att jag skulle skita i henne. Tack J!

Nu kommer jag att undvika henne som pesten och bara vara där barnen är och leka, leka och åter leka.

B var här när jag kom hen, så vi käkade gott, tog några öl och kollade på tv och lyssan på musik.

Pratade även med A om hon ville jobba lite extra i hallen på kalas och sånt och det ville hon. Hon är så jävla go den tjejen.

Imorgon ska vi möta Sabina och tjejerna från V-ås, men nu ska vi vinna. Det ska bli kul att spela igen, nu är förra helgen glömd.

Annars har det inte hänt mycket i mitt liv.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards