Senaste inläggen

J

Av Milla - 2 september 2011 17:44

Snart har det gått 2 veckor. Saknaden är forfarande stor. Har inte fått chansen att läsa vad N skrivit om dig i tidningen ännu men mamma har sparat det till mig.

Forfarande maler en tanke hos mig, en tanke jag aldrig kommer att få svar på VARFÖR!!!!!!!??????????

  Kommer aldrig glömma dig vännen <3

ANNONS
Av Milla - 1 september 2011 22:23

Det är fortfarande ont.....

Jag ler fast mitt hjärta gråter....

Jag håller modet uppe, men varje dag som går kommer jag närmare en jobbig dag. Dagen då jag ska åka tillbaka till min hemstad för att gå på begravning. En begravning är aldrig kul, men när den kommer plötsligt och till en ung människa som har så mycket kvar att ge, är det extra jobbigt.

Ikväll har det varit jobbigt, sorgen av en förlorad vän är jobbig.

Om jag tycker att den är jobbig vad ska då inte de anhöriga tycka?

Jonas,vart finns rättvisan? Du försvan på tok för tidigt, vi hade ju planerat att ses snart, när får jag se dig igen. Jag vill ha våran fika vi pratat om, jag vill festa som vi har gjort så många gånger. Jag vet ju inte hur det är på "andra sidan", finns "andra sidan"? Kommer jag få träffa dig igen med Daniel?

Så många minnen har kommit tillbaka ikväll.

Jag bär dig alltid med mig, i mina tankar och i mitt hjärta.

LIVET ÄR GRYMT OCH HÅRT!

En tuff stig att vandra vidare på, för mig och många andra.
ANNONS
Av Milla - 1 september 2011 19:03

Igår efter jobbet åkte jag ner till hallen för att först ha teori och sedan träning. Det var givande teori och sedan vart jag själv på min bana, men det var för att jaginte visstehur länge jag kunde träna för jag visste inte hur länge barnen skulle palla att vara kvar. Nu hade jag tur, för M kunde sitta och titta på en film på datorn och L fick en kompis att leka med eftersom R var med nere. Så jag kunde vara med hela träningen.

Imorse skickade jag iväg ett sms till en vän, kände mig lite olustig i kroppen, så jag kände att jag behövde skicka ett sms för att få reda på att inte jag hade gjort något som gjort att personen i fråga var som den var. Men jag trodde fel, på säått och viss. Personen hade det lite jobbigt just nu, med många tankar och om och men, men jag fick tillbaka en förklaring och ett tack och några små ord till som gjorde att det kändes riktigt skönt inom mig igen, så man kan säga att jag gjorde en gord gärning idag, både till mig själv och till en vän, sånt känns alltid skönt.

Idag så hade jag ett samtal med en förälder och det var ett lite jobbigt samtal, för oss båda. Jag hoppas att det kommer att bli bättre och lättare för denna person snart.

Imorgon är det fredag och sedan helg, den här veckan har gått hur fort som helst. Kan det bero på att jag har varit ledig en dag extra och sedan skolan 1 dag? Ska sätta mig med näsan i skolböckerna snart igen, nu ska jag krama mina barn och berätta att jag älskar dom <3


Av Milla - 31 augusti 2011 23:40
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Milla - 29 augusti 2011 21:53

Skjutsade barnen till skolan/dagis, sedan hem och dricka lite kaffe, när klockan var omkring 10 tiden så tog jag bilen till Rasta, J skulle ta upp båten, så han körde dit båtsläp och jag gav honom skjuts hem till båten. Sedan bar det av till Solna för att dels lämna in mobilen som bara krånglar och lägger av stup i ett och även kolla om jag hittade något användbart, efter det till hallen för att träna lite bowling, sista 3 serierna blev bra, 567 blev det på dom, sedan ut till Ekerö för att hämta barnen för att sedan åka till hallen och parkera bilen för att åka tunnelbana in till City för att träffa Y och O för en fika och pratstund (första gången jag träffade dem öga mot öga) sedan till hallen för att hämta bieln, det blev ett snabbstopp inne i hallen, sedan packa in barn och grejer i bilen för att åka hem, stannade på La casita för att handla middag och sen hem och plocka in allt. Kan man kalla den här dagen för semesterdag? Nej, tror inte det, men det kommer att stå det på lönebeskedet i alla fall, för det är det jag har haft idag.

Meningen var att jag även skulle ha lunchat med en gamal vän, men han fick förhinder från jobbet, fick ett tråkigt jobb att göra, så ham kunde inte lämna arbetsplatsen för lunch, men det får vi ta en annan gång.

Har en sak kvar att göra och det är att hänga tvätten, men det får bli om en stund.

Har även kollat på fotboll men det gickinte som jag ville så det var inge kul ;(

Imorgon bär det av med färja till högskolan igen, första dagen. Skabli riktigt kul att träffa alla igen. Men annars så vet jag itne om det kommer att bli så kul. Den här första delkursen verkar bli tuff, men hjälps vi åt kommer det säkert att gå bra. Nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund innan jag kryper ner under täcket.

Må gott alla!

Av Milla - 26 augusti 2011 19:39

I dag när jag satt vid datorn på jobbet och fixade lite, så gick jag in på J:s fb sida och tittade. Det blir tittar där flera gånger varje dag. Det är fortfarande som om det inte har hänt. Kan inte fatta att det inte finns någon J mer, kommer inte få träåffa honom mer när jag är och hälsar på mamma eller fikat vi planerat. Men idag gick jag i alla fall in på hans sida. Har i flera dagar funderat på om man skulle skriva några radet till hans sambo och visa deltagande. Men det har känts lite jobbigt för jag känner henne inte. Men jag hade en av mina ABSOLUT bästa arbetskamrater i arbetsrummet samtidigt, så jag "klickade" på hennes namn och meddelande rutan och skrev dessa rader: "Vi känner inte varandra, men jag fick den stora äran att lära känna Jonas. Han var en helt underbar person med en STOR personlighet. Han ställde alltid upp för sina vänner. Jag vet att det du nu upplever är det absolut värsta man kan uppleva. Jonas hade mycket kvar att ge. Inga ord jag eller någon säger kommer att hjälpa dig idag, men i framtiden så hoppas jag att du känner värme för allt du fått reda på av andra om honom och vad andra tycker om honom. Ta hand om Noel och tänk på att Jonas lever vidare i honom. Stötta varandra och prata, skratta och gråt även skäll på Jonas. Han kommer allltid att leva vidare i våra tankar. Det avtryck han har gjort kommer alltid att finnas kvar och minnena av honom kommer jag att vårda ömt och alltid bära med mig nära hjärtat. Ni finns alla i mina tankar. Jag önskar dig allt bäst. Många kramar Kamilla"
När jag frågade Å om jag kunde skriva så och skicka det så kom det ett klockrent JA. Nu är det gjort och det känns som en liten bit i mitt sorgearbete har börjat. Det är fortfarande en lång väg kvar att vandra innan det kommer att kännas bättre, men första steget är ialla fall taget.
Var rädda om de vänner och anhörigani har!

Av Milla - 24 augusti 2011 23:17

Jag ler fast mitt hjärta gråter. Jag försöker le med ögonen, det går sådär. Jag vet att ögonen är själens spelgel. Man kan se lycklig ut med munnen, men om man tittar en person i ögonen så ser man sanningen.

Idag så hade jag träning och det är jag glad för, då slapp jag sitta hemma och titta hålögt framför mig och hindra tårarna från att rinna hela tiden. Men när jag hade varit i hallen ca 3 min så kommer min sk bror fram till mig, ger mig en stor kram och säger, vibehöver inte säga något. Det värmde mycket, men tur att ingen såg mina ögon då. Sedan kom min älsta vän och den som vet mycket hon är som en syster fram och la armarna om mig, det behövdes inga ord. Det värmde det med. Ord kan vara överflödiga ibland, man vet ändå vad personen vill säga , men orden behövs inte. Det kan vara skönt.

Är oerhört tacksam för de vänner som visar att de bryr sig om mig, hur jag mår och så, hur skulle jag klara dessa dagar/veckor/månader utan min familj, mina vänner och mitt jobb, där 54 barn får mig att tänka på annat för stunden?

J, du kommer alltid att leva kvar imitt hjärta, saknaden är grymt hård, det finns så mycket jag vill säga dig. Vi är många många som sörjer din allt för tidiga bortgång. Mina tankar går ofta till din familj, hur ska dina föräldrar orka?

Livet är som en skör tråd, rätt som det är brister den, men den borde inte få brist i samma familj mer än 1 gång. 2 gånger är minst 1 gång för mycket.

Kommer aldrig glömma dig. Vila i frid <3

Av Milla - 22 augusti 2011 22:45

Idag har mitt liv varit tomt. Tomt,grått, mörkt, som att leva i vakum. Tittade i min kontaktlista på mobilen, D finns där men inte i livet längre. Life´s a bitch!!!!!!!!!!!

Det gör så ont, jag vet att det kommer att kännas bättre, man arbetar sig igenom detta, det kommer att ta tid, lång tid, många tårar och många samtal med många.

Gick att jobba, man var där kroppsligt med inte själsligt. Det finns så mycket orättvisa, det har hänt många tragiska saker, men nu får det vara slut. Låt denna mardröm försvinna. NU!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Trollmor med Blogkeen
Följ Trollmor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se