Alla inlägg under februari 2009

Av Milla - 27 februari 2009 23:30

ska upp tidigt i morgon för att åka och spela i "långtbbortistan". Det är inte klokt att man kan lägga liga spel när det är sportlov. Till råga på allt ska man ju gå och fylla och det jämnt dessutom. Men vad gör man inte för laget?

Klart man ställer upp ( det är ju kul också, ivarje fall när det går bra)


Mamma är här så hon har barnpassningen imorgon, Jocke jobbar. Vi får ta och fira på söndag när han kommer hem.


Sen ska vi gå igenom matsedeln till den 25/4. Det fanns lite att välja på.


Nu säger jag Go natt!!!!!!!!!!!!!!

Av Milla - 26 februari 2009 00:19

Nu får tiden visa, men jag börjar fundera och jag kommer att vara försiktig och tänka mig väldigt noga för.

Av Milla - 24 februari 2009 21:37

Alla i familjen har blivit dåliga i magen utav köttbullarna jag köpt i slutet på förra veckan. Värst har det varit för Linn stackarn,  men jag hoppas att det är över imorgon. Mathias hade i helgen utav dom, men vi andra åt inte av dom då, men det gjorde vi igår och dagen har inte varit särskilt rolig. Men nu hoppas jag att det är bra tills imorgon. Kommer inte att jobba imorgon, men jag har fixat en vikarie, snäll som ja är. Vi har max 5 barn imorgon så det skulle man kunna klara själv.

Jocke jobbar kväll, men jag hoppas att han kommer hem fort ikväll och inte stannar kvar och mekar med något som inte behövs, vilket han kan göra ibland.

Missade träningen idag, men jag tänkte försöka rulla lite imorgon om jag inte är deckad själv, men det hoppas jag att jag slipper.


Nu ska jag göra Linn lite sällskap och kolla på Piniccio.

Av Milla - 22 februari 2009 22:51

Har spenderat så gott som hela dagen i bowlinghallen. Först spelade Jocke och sen hade vi dubbel hemma. Först mot Tyresö/Älta. Jag kan inte säga att jag började bra, klev av efter första serien. En massa hål och mitt självförtroende var under sulorna. Men sen kom jag in i sista och fick ihop 199. Sen väntade Rosen och då gick det bättre för mig, började med 213,205,188 och 160 i sista=766 helt klart godkänt. I första ligan slog vi nytt klubbrekord det nya blev 5944 och sen mot Rosen klippt vi till med ytterligare nytt klubbrekord, det nya är nu 6054. Fan va vi är bra.

Nu är det bara att ladda batterierna till våran långresa nästa helg, Lin och Hudik borta.

Av Milla - 21 februari 2009 22:47

Då var den här lördan nästan slut och vad har jag gjort? Inte mycke. Hämtade Linns kompis innan vi drog till hallen för att kolla på vårat reservlag spela hemma mot Hellas. ( Det gick inte så bra, men vissa spelade riktigt bra.)

Jocke kom och lämnade kloten och gav oss i familjen en puss, sen var han borta. Som en fis som far iväg ungefär. Först lite värme, sen borta, som om det inte hade skett. Sen var det att stanna och handla lite innan vi kom hem. 2 större barn att ge lite glasstårta med allt därtill och sen den lilla att försöka få i lite i honom, sen laga mat till oss alla och efter det lite lugn och ro vid sådär 20:20 när Linns kompis blev hämtad. Sen somnade båda efter melodifestivalen och sen har jag suttit här ensam. Om jag tycker synd om mig själv? Ja, det gör jag, för nu har jag suttit själv här hemma 7 kvällar i rad OCH det är inte så himla kul. Men det blir nog bättre nästa vecka hoppas jag, annars vet jag inte vad jag gör.


Imorgon har vi dubbel hemma, ja hoppas på att vi får med oss 4 pinnar efter dom.


Jag är glad att jag har vissa vänner. Jag lovar att jag ska visa er det ordentligt snart. Kram på er.

Av Milla - 20 februari 2009 22:20

Sa till båda avdelningarna att det var jag som stängde fritids idag så att jag skulle komma och hämta barnen vi ca 16,30. Men när första rasten för eleverna var slut så trilla poletten ner, det var ju inte jag som stängde idag utan våran vikarie. Hurra, fan va skönt jag jobbade ju bara till 14. OCH jag gick hem PRICK 14, eller hem och hem, jag gick och hämtade barnen då.


Linn ville äta pizza ikväll så det lovade jag att vi skulle göra. När vi kommer till pizzerian så kommer det 2 kärringar och 3 barn och ska gå ut, så jag ställer mig (Mathias på armen och Linn vis sidan av mig) och håller upp dörren åt dessa monster. Tro inte att dom tackar för att jag håller upp dörren till som, nej, då dom bara går. Varför ska vi då lära våra barn att visa andra hänsyn och säga tack, när vuxna människor inte kan göra det ens? Jag kunde ju inte var tyst och jag vet att dom hörde mig när jag fällde min kommentar. Jävla puckon!!!!!!! ag hoppas att jag slipper träffa dom igen.


Har inte hört något om skolan ännu. Lärarna på våran skola tror inte att det kommer att bli något hos oss nästa läsår, att dom som kommer att ta över inte kommer att hinna bli klara. Jag hoppas att dom har fel.


Av Milla - 19 februari 2009 22:20

Efter en lite irriterande dag så tog jag hem mina barn från dagis + en kompis till Linn. Sen efter lite stress att få i alla mat efter lek och stoj dra iväg till hallen för att lämna Elin och hämta upp några juniorer för att dom ska spela träningsmath mot Jakan. Vi han dit men kom någon min försent. Valfritt antal byten mellan serierna. Alla var jätteduktiga. Linn var med och spelade. Hon spelade serie 1,3 och 4. Hon fick 74,89 och 76, det var kanske fjärde gången hon spelade utan rännskydd. Hon var jätteduktig. Snart får väl en annan se upp så att man inte får stryk utav henne. Hon var iallaffall helt slut och somnade ovaggad i sin säng när vi kom hem. Mathias var inte heller så svår sövd efter allt spring och bus.

Av Milla - 18 februari 2009 22:04

Nu börjar jag bli mer än irriterad på min arbetskamrat "sacosäcken". Hon har satt i system att ha någon tid att passa varje dag hon inte stänger. Är det inte banken så är det frissan eller något annat. Den här veckan har hon gått hem ca 2½ timme tidigare och ännu har det bara gått 3 dar. Jag ska ha koll veckan efter sportlovet också och är det varje dag då också så kommer jag att be att vi har ett möte med våran chef. Hon jobbar ju mindre än vad jag gör och jag jobbar 80% och hon 100%, ska göra iallafall. Jag kommer inte att kunna palla med att jobba med henne nästa år om fallet blir så, då kommer jag att gå in i den berömda väggen. Tydligen ska våran rektor kolla hur det ser ut med tjänster i kommun nu under sportlovet, så jag vet inte om vi kommer att bli erbjudna tjänster i kommunen snart, vi vet ju fortfarande inte vad som kommer att hända med våran skola.


Hade juniorträning idag och det var 17 st nere, några var sjuka och bortresta. Jag tror att vi har 21 juniorer nu, det är inte illa. Kul att så många vill bowla. Det är lite svårt att få tiden att hjälpa alla att räcka till, men vi gör så gott vi kan.


I morgon är det kortdag och det känns skönt. Men jag måste hem och städa, det kommer snart fram något nytt husdjur snart. Husdjur med namnet dammråtta stor som en bäver.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards