Alla inlägg under juni 2009

Av Milla - 14 juni 2009 21:54

Linn har haft en kompis här i 3½ timme, då har det inte varit vilodag vill jag lova. Han är mer vild en tam. Väckt Mathias vid 2 olika tillfällen, krosst ett glas, slagit i alla dörrar, hoppat i sängar och stökat runt. Var oerhört lycklig när han blev hämtad.

Barene sover, även jocke, skit kul kväll. Först har jag varit ensam eftersom han har jobbat, han äter jag läser för Linn, sen somnar han. Ja ja, prata och umgås kan vi ju göra när vi blir gamla.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men man skulle kanske ta och duscha och sen krypa ner i sängen.

Gonatt och må så gott!

Av Milla - 13 juni 2009 22:25

Snart är midsommar här och sedan blir det mörkare och mörkare för varje dag som går. Var fan är solen och värmen? Ska man behöva fira midsommar i raggsockor, topluva och dunjacka för att kunna klara av att fira utomhus? Nu har jag tröttnat på det här, tur att man ska åka iväg i en vecka till förhoppningsvis lite sol och värme. Idag var det iallafall +29 och sol, låter ju inte helt fel.

Av Milla - 13 juni 2009 14:26

Sitter och väntar på att klockan ska ticka iväg. Linn är på kalas och jag ska hämta henne kl 15. Sen blir det hem och börja röja. Måste tvätta och städa lite. Jag fattar inte, men det blir rörigt så himla fort. Ibland undrar jag om det är någon som kommer hit och stökar till det för oss. Men jag antar så INTE är fallet.

Hade hoppats att vädret skulle vara lite finare, men men då är det lite skönare att gå här hemma och plocka lite.

Vet inte riktigt vad vi ska stoppa i magen ikväll, men något lär det ju bli. Eller så skulle man skita i det och kanske kunna tappa något kilo.

Det skulle vara riktigt gott med grillat, men det är för kallt för det. Fattar inte att det kan vara så svårt att komma på vad man ska äta ibland.

Får kolla om Jocke har något förslag.

Nej, nu ska jag snart ta och åka iväg så det får bli mer skrivade sen.

Av Milla - 12 juni 2009 22:37

Åkte först till Drottningholm för att fortsätta packa kartonger. Så jävla tråkigt. Men nu är det inte mycket kvar. Sen på eftrmiddagen så var jag till Ekebyhov för att det sas att vi skulle gå igenom scheman till nästa år, men gjorde vi det? Icke sa nicke. Men det var rätt så trevigt iallafall. Satt och fick lite info om hur det kommer att delas upp vid vissa tider, lite regler dom har på skolan, allmänt om öppning och stängning. Det kommer kanske att bli bra. Men jag går in med öppna ögon och tror att det kommer att bli bra. Men jag fortsätter att smida på mina planer.


Fick hem ett brev om min nya lön idag, helt ok, men man hade ju inte gråtit om man hade fått lite mer. Men man får vara glad för det man får.


Nu ska vi kolla på en film. Somnar väl kanske, ska hämta spikmattan och ligga på den en stund. Gött,gött.

Av Milla - 11 juni 2009 23:05

Jaha, då kan man säga att skolan har gått i graven. Kanske inte riktigt, det är ju några veckor som fritids har öppet, men sen.....

Det var fakitiskt en helt okej dag, jag trodde det skulle vara värre, men det gick riktigt bra. Men det kommer väl när man ska lämna nycklarna och så. Vi fick iallafall en fin avslutning med bra väder och annat trevligt.


Imorgon så ska jag för vara på Drottningholm och sen ska jag vara på Ekebyhov efter lunch med mina nya kollegor. Det ska försökas planeras scheman och lite annat, ska bli intressant och se hur vi ska få ihop det. Men det kommer nog att gå bra.


Linn var ut på en cykeltur idag här hemma och det gick kanon. Men f.n va sur hon kan bli när det är lite motigt ibland och hon är trött. Det blev en sen kväll för henne igår, Jocke jobbade kväll och jag var ut med jobbet och käkade. Farmor var barnvakt. Men det som är så roligt med henne är att hon inte ger upp i första taget.


Var och fixade naglarna idag. Blev helt ok.


Nej, nu är det krama kudden dags.

Av Milla - 9 juni 2009 22:31

Idag började dagen med friidrott för eleverna, sen efter lunch var det brännboll.

 I vanliga fall så brukar vi spela lärare mot klass 5, men så blev det inte iår. Nu delade vi upp "hela" skolan, alltså alla 24 + lärare. Det var en trevlig stund, men jag kommer nog att ha lite träningsverk imorgon.


Imorgon ska vi på jobbet ut och käka 3 rätters. En sist gemensam sak. Nice!


På torsdag kommer det att vara många blandande känsor. Jag vet att jag kommer att ha det jobbigt, men jag hoppas att det kommer att gånbra, men det kommer nog att rinna många tårar.


Idag tar en väns son sin student. Fan det känns som om det var förra året jag räddade honom från att få ett strykjärn i skallen. Grattis J till studenten.

Av Milla - 8 juni 2009 22:01

Idag var vi iväg med klass 3-5 och gick en stadsvandring i Gamla stan. Vi hade iallafall tur med vädret :)

Sen blev det lunch på Pizza hut. Lite bättre än korv stroganoff + att man blev bjuden. Korv stroganoff är en rätt okej rätt annars.

Skulle egentligen ha packat på jobbet, men nu blev det inte så. Men har nog lyckats få till att vi kan packa en halvdag när vi ska vara på föreläsning, så det känns ok.


Nu har jag bara 3 dar kvar som jag måste kämpa med mitt extra jobb på skolan. Gissa om jag har nedräkning.


Har en hel del saker som jag skulle behöva ta itur med, men jag har ingen lust eller ork.Men jag ska ta mig i kragen.


Idag tog jag mig ett skönt skumbad i vårat STORA badkar. Det var superskönt. Jag låg där och plaskade i ca 1 tim.


Tack och go natt!

Av Milla - 7 juni 2009 22:29

Nu är det bara 4 dagar kvar eller rättare sagt 3 sen den fjärde så är det över. Då slipper jag vissa uppgifter på skolan som jag har blivit mer eller mindre beordrad att göra och jag kommer inte att gråta när jag slipper den uppgiften, för den är PISS.

Jag har blivit så jävla irriterade ikväll så att jag skulle kunna skrika rätt ut och slå någon riktigt hårt. Men nu är det som det är. Bara att gilla läget.


Lite uppdatering från helgen. I fredags var det kaos. Bron gick ju sönder vid Tappström och var trasig mellan ca 12.20-16.30 Köerna som bildades var inte kul. Wkulle ta ut pengar och lämna till en mamma på dagis för present till fröknarna, fick inga pengar, men det stod på kvittot jag fick att jag hade tagit ut en summa, men bara kvittot kom ut. Farfar skulle vara barnvakt, han fick komma till hallen och hämta barnen, men det gick bra. Sen var det whiskeybowling och den var trevlig.

I lördags så hämtade vi barnen vid 10 tiden sen var det hem en sväng innan jag var och hämtade en kompis till Linn som skulle komma och leka. Sen var det full rulle här hemma till 19 tiden. Mycke kramar när han blev hämtad. Sen kom S förbi och kollade på fotbollen och sen kollade vi på NHL.

Jocke åkte iväg i morse och spelade golf med P. Jag tog ett ryck på eftermiddagen och klippte nästan hela gräsmattan, jag får klippa klart det sista imorgon om det inte regnar.

Nu väntar spikmattan.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards