Alla inlägg under augusti 2008

Av Milla - 19 augusti 2008 21:58

Nu har jag varit hemma 2 dag sen lägret och jag är öm i fingrarna, kunde inte slita mig från att spela 6 serier igår. Det gick sådär. nu har resten av familjen kommit hem, skönt :), det var lite tomt men samtidigt skönt att få lite tid för sig själv. Har inte varit utan M så här länge, det kändes lite konstigt. Tror inte att jag har varit utan L så här länge heller faktiskt. Men nu lär det väl dröja tills nästa gång. Skippade träningen idag, J var tvungen att åka iväg på ett jobb i Jakan och han ringde för en stund sedan och talade om att han inte visste när han skulle komma hem, men att det troligen skulle bli sent. Kul, vi har inte setts på 4 dar:( Var ner på träningen, men tränade inte.


Ida var det nästan full rulle på jobbet. Imorgon börjar skolan på allvar, sen blir det inte mycket lugn, men det är roligare att jobba när det finns barn att jobba med.


Träningslägret var kanon. Lärde mig en del, men jag kommer nog att fortsätta med mitt spärrspel som jag har nu.


Nu vakn den lilla

Av Milla - 15 augusti 2008 22:51

Imorgon bär det av till Katrineholm för träningsläger med endel brudar i laget. Det ska bli kanonkul. Förra säsongen gjorde jag ju mesta av min träning själv eftersom jag inte var med ibörjan av säsongen  pga att M kom till denna jord :).

Iår hoppas jag kunna få bättre hjälp med vad jag gör för fel. Iochförsig så slog jag pers på första ligan jag ställde upp på förra säsongen, men det var bara tur. Men kul.

Vi är 15 st som ska åka dit.Trevligt

Idag skulle jag städa och dona, men först hamnade jag framför tv:n och kollade Tyskland- Sverige i handboll damer och det var en sevärd match. Sen blev det lite mer OS och sedan var det dags att åka till dagis och hämta L och sen till hallen och hämta kloten. När jag kom hem fick jag en glad överaskning, skattepengarna hade kommit, dom hade jag totalt glömt, kul med lite extra klirr i kassan. Men nu ikväll har jag faktiskt städat, det är bara dammsugningen kvar och den överlämnar jag med varm hand till J. Ska strax gå upp och packa det sista till barnen sen är det dags för en dusch och för att krama kudden, det är en tidig morgon i morgon.

Av Milla - 14 augusti 2008 22:18

Skjussade L till dagis och mötte sedan upp S i Alvik, fick sällskap till frisören, det var skönt och kul att ha sällskap, då har man någon att prata lite med. Det var inga problem att hitta till frisören, men jag hade skrivit ner fel gatunr, men det gick bra ändå. Jag blev jättenöjd, dit kommer jag att gå fler gånger. Dom hade en "lyx" stol man satt i när dom/hon tvättade mitt hår. När jag hade satt mig i den stolen frågade C om jag ville ha massage. Hmmm tänkte jag, men man är ju dum om man tackar nej, så det gjorde jag självklart inte. Då var det massage i stolen, både rygg och vad massage. Kanonskönt. Skulle kunna gå tillbaka för bara det.

Sen åkte vi en sväng till slussen och efter det till Kungsträdgården, där intog vi en luch som inte var gratis. Sen skulle S till sjukgymnasten och jag masade mig hemåt, men jag plockade upp L på dagis först så att jag slapp åka dit igen när jag kom hem, då hade jag bara fått vända. Sen har jag fikat och lekt med barnen, som nu sover gott båda två. Nu ska jag krypa upp i soffan och läsa min bok som är riktgt spännande. Men innan det ska jag slänga iväg ett mail till en av mina f.d basketkillar som jag har tränat. Måste kolla hur det går på hans nya jobb, han har börjat jobba för Gordon Ramsy " elaka kocken" Hua mig det skulle inte jag vilja göra.

Av Milla - 13 augusti 2008 23:28

Idag har det varit en stillsam dag. Skjussade L till dagis och sedan hem och kollade lite på OS. Slappade samtidigt på soffan med en god bok. Sen blev det lite lek med M mellan varven. Hämtade L och försökte samtidigt maila över en fil jag/vi har fått problem med på jobbet till J, men det lyckades inte så bra. När jag kom till skolan så va lärarna där, det var kul att se dom igen efter deras semester. Ser verkligen fram emot att jobba tillsammans i klass med A. Pratade lite med E också, hon skulle ju åka och tatuera sig idag och hon var så nervös. Hämtade L och åkte sedan en sväng till bowlinghallen. L bowlade lite, hon kommer att kunna bli riktigt duktig om hon bara vill fortsätta. Placerar sig så att hon kan spärra och sånt. Mamma kommer nog att få se upp med tiden om hon fortsätter :). Gratulerade C med ett sms på hennes bemärkelsedag.

Ikväll blev det pizza till kvällsmat, orkade inte laga mat till 2 när J ändå jobbade kväll.

Imorgon har jag endel bestyr att stå i, klippning, ev shoppa lite och packa både till mig och barnen, det blir nog jag som får packa J:s saker också. Det är nog bäst så.

Har även tvättat endel, men imorgon lär jag nog städa också, det är trevligare när man kommer hem när man har varit borta om det är rent. Men jag vet ju inte hur det kommer att se ut när jag kommer hem eftrsom jag åker på lördag morgon och resten av familjen på söndag eftermiddag. Jag kommer nog att få plocka endel på söndag kväll. Men jag kanske får min livs överaskniong med att det är städat när jag kommer hem, man kan aldrig vara säker, men nästan.

Av Milla - 12 augusti 2008 20:52

Då var man ledig resten av vecka. Skönt, fast det känns helt ok att jobba igen. Det är kul att ha lite att göra vissa dagar. Men allvaret har ju inte börjat ännu, det gör det inte förrens nästa tisdag, då är de flesta fritidsbarnen tillbaka. Skolan börjar ju på onsdag, måndag är studiedag. På lördag morgon drar jag iväg på träningsläger med bowlingen, det ska bli skoj. Sen på söndag kväll när jag kommer hem har resten av min familj åkt till Helsingfors med farmor för att hälsa på gamelfarmor och kommer tillbaka på tisdag fm så det blir några dagar själv, vilket inte är allt för vanligt. Det ska bli skönt, men samtidigt kommer det att kännas tomt.


Jag hade velat gå och kollat matchen på fredag ( Hammarby -GAIS) men det går inte då J jobbar kväll i hallen, men men det får bli en annan gång. Skulle vara kul att se åtminstonde 1 fight iår.



Av Milla - 11 augusti 2008 22:36

Det var några dagar sedan jag var inne och skrev lite om mitt liv, men nu kommer det några nya rader för den som är intresserad.

Jabbade idag igen, men idag var det lite roligare än förra veckan, nu var det hela 4 barn och imorgon ska det komma 3 till, så då kommer tiden kanske inte att gå så sakta. Idag hade jag lite energi tillövers, så vi byggde alla en varsin drake. Dom funkade sådär, men får jag bara "pilla" lite till så kommer dom nog att funka riktigt bra. Det var rätt så kul också.


Ikväll när jag kollade min mail så hade jag äntligen fått svar från mamman i min familj som jag jobbade för i USA. Det var så kul att höra från henne. Nu gäller det bara att vi fortsätter att höras. Har jag tur så kanske hon kommer över och hälsar på nästa år. Det skulle vara super.


På torsdag så ska håret åka av, jag har fått nys om en bra frissa i stan, så jag ska dit och testa. Det kommer att kosta lite mer än vad jag brukar betala, men det kan det var värt.


Hade besök i lördags av en familj och deras 2 barn. Rätt trevligt till en början, men sedan blev hon (S) full som vanligt och då var det inte lika kul längre. Men det blev inte så sent iallafall, men dom sov över i lillstugan. På söndagmorgonen kl:7:45 så knäcker S första ölen och sen en till efter det blev det några ca:5 glas vin innan dom tar bilen och åker hem. R körde. Dottern skämdes så himla mycket och jag tycker så synd om barnen. Jag vet inte hur jag ska göra för att S ska förstå att hon behöver hjälp. Jag har försökt att prata med henne, men det verkar inte som om det går in i hennes tröga skalle. Men nu MÅSTE något göras. Hon skulle börja jobba idag. Bakis? Antagligen. Vet inte om hon skulle lyssna mer på J än vad hon gör på mig.

Blir bara deppig när jag tänker på det.


Nu är det dags stt mysa lite nu när båda barnen sover.



Av Milla - 5 augusti 2008 22:55

Och jag tycker att mina 2 första dar har varit super tråkiga. Hade bara 2 barn idag också, men det första barnet gick inte hem förrens kl:15:20 och det sista 15:55, så det var lite bättre idag än igår. Men nästa vecka blir det fler.

Nu har jag bara fredag kvar att jobba den här veckan.


Pratade med min stora "lillebror" idag. Han och sambon har varit i USA i 3 veckor. Jag vill också åka dit igen. Hälsa på och resa runt igen. Jag har inte fått något mail ännu från mamman i min familj där jag var och jobbade, jag hoppas att det kommer snart.


Imorgon åker min mamma hem, hon har varit här i 2½ vecka nu. Det är både skönt och samtidigt inte att hon ska åka. Men det är lite jobbigt i längden. Jag måste bli lite bättre på att åka och hälsa på. Det är hon som kommer hit oftare än vad jag hälsar på henne.


Nu ska jag sova. Natti natti

Av Milla - 4 augusti 2008 23:12

Hmm , känns det som man har varit ledig i 10 månader? 

Nej, det kan jag inte påstå. Idag när jag kom till jobbet så tyckte jag att det kändes helt okej. Sen satte jag mig och gick igenom om det hade blivit ändrat med endel rutiner medans jag har varit borta och då börjas det......

JAG MÅSTE GÅ vid 11:40 för det kommer en tv-gubbe och ska instalera en parabol hemma och imorgon MÅSTE JAG GÅ vid samma tid!

Vi har inte hunnit jobba en dag ännu och redan är samma gamla trall igång. Vad ska man göra.?!

Sen hade vi bara 2 barn idag, fast det skulle egentligen ha varit 3 :)

Sen gick det första redan vid 13-tiden så då blev jag själv med ett i 3 timmar, tillråga på allt så var det ett barn som jag inte har jobbat med förut, men det gick bra iallafall.

Imorgon kommer chefen förbi, det ska bli intressant att få höra vad hon har att tillägga på vissa av mina frågor jag ställde till min kollega idag, om svaren blir de samma. Det ska man inte räkna med.

Jag hoppas att det blir några fler barn imorgon, för tiden går så himla sakta annars.

Det var iallafall kul att vara tillbaka på jobbet trotts att det redan är lite saker man irriterar sig på. men det är bara att bita ihop och köra sitt race som jag alltid har gjort.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards