Senaste inläggen

Av Milla - 6 maj 2011 19:16

Tänkte börja lite smått att sumera detta skolår. Mycket nytt har jag upplevt. Både roliga saker och mindre roliga saker. Vart ska jag börja? På jobbet var det väl ungefär som vanligt. Blev bättre när det blev en liten omplacering på en av mina/våra elever. Han gick ju i en vanlig klass, vilket ej var lämpligt, men fick börja på en annan enhet mer högre personaltäthet. Mycket bra för alla, oss personal, våra elever och även för eleven själv i fråga. Började damma av min egen geniknöl i sep, vilekt har varit både superkul och tufft. Många gånger har jag funderat på varför jag gör detta och hur jag ska palla med det. Att jag klarar av det är att jag dels vill lära mig mer, ha mer pengar i plånboken (fast nu är det alltid ett eko i den), dels är det intressant och sist men inte mins mina nya underbara vänner jag har fått. Sedan så fick jag gå över och jobba på en annan avdelning i ca 10 veckor vilket var tufft både för mig och för mina vanliga barn somjag tar hand om. Dom älskade vikarien dom fick, men det är ändå inte samma sak. Jag tror att det är lättare att byta när det är ny termin än mitt i, sedan ska det bytas tillbaka till det normala. Men det gick bra och var en upplevelse. Jag fick ju lära känna 52 nya barn :)

Nu är det sista rycket både med eget pluggande och på jobbet, men jag ser fram emot etn lång ledighet i sommar med sol och bad.

Sedan finns det ju ljus och mörka sidor bredvid pluggande och jobbet. De mörka sidorna vill jag inte gå in på, men de ljusa sidorna är att jag har lärt känna någrra annadra människor i min omgivning (kanske inte sådana som jag umgås med dagligen eller varje vecka, men som jag har mycket kontakt med ändå) Jag har fått kontakt med en som jag kände lite under den sista delen av 80 talet, det är kul. Ska bli spännande när vi ska ses och ta en fika och prata gamla tider. Det ser jag fram emot. Sedan Y och A, ni vet vilka ni är. Det känns kanon att ha fått kontakt med er. Y hoppas jag få tillfälle att träffa för första gången i sommar och A, jag hoppas vi kan ses i sommar någon dag. Jag kommer till din stad med familjen och då kan vi kanske ses. Om du har vägarna hit är det bara att slå en signal så tar jag mig till den delen du är om du har lust.

Iföri höst såkommerjagatt tänka mer på mig självnär det gäller bowlingen och det ska bli kul, vet inte när jag gjorde det senast.

Så det var en liten sumering.

Trevlig fredag alla glada!


ANNONS
Av Milla - 4 maj 2011 22:52

Har haft en ganska trist dag. Inte så kul på jobbet, piss väder. Efter jobbet åkte jag till Solna för att hämta mitt och Linns pass som var klara. Jag var INTE ensam där, kändes som jag hade hamnat i helvetet. Sedan träning med juniorerna, träna själv ett tag, planera KM med Eoch sist medlemsmöte. När jag kom hem så skickade jag int tentan och läsloggen som skulle vara inne senast fredag respektive tisdag, så nu slipper jag ha det hängande över mig. Skönt. Nu ser jag snart ett slut på detta läsår. Men jag vet inte hur jag ska klara mig utan min nya favvo dag :)

Nu sitter jag i soffan och bara är, det är väldigt skönt. Imorgon är det en ny dag med nya arbetsuppgifter, sen är snart veckan slut.  På lördag stundar det 30 års fest, vilket ska bli trevligt.

Tack för idag.

P.s Grattis Anki!! D.s

ANNONS
Av Milla - 3 maj 2011 15:45

Idag har jag konstaterat att tisdagar är min favoritdag. Först är jag på högskolan med en massa underbara människor och får skratta en hel del. Sedan när jag sitter på färjan över så läser jag en massaunderbara gamla brev från min vän N. Idag var det 3 från -88, oj vad mycket vi hade att skriva till varandra. 90% avbreven handlar om killar. Haha, många minnen glider förbi. Helt klart en favoritdag. Jag får sittai tystnaden och läsa dessa rader och minnas den tiden. Ojoj, många skratt och minnen blir det. Hur ska jag klara ett långt sommarlov. (Det kommer inte att bli några som helst problem, det kan jag lova.)

nu ska jag göra en sista fin justering på tentan och sedean skicka in den såslipper jag tänka mer på den för denna gång. Sedan är det bara 1 tenta kvar detta läsår. Skönt som f*n kan jag lova.

Av Milla - 2 maj 2011 16:23

Idag har jag uträttat stordåd. Linn hade feber igår kväll, så hon har fått vara hemma idag. Inte så kul, men jag vågade inte ta en risk att det skulle bli värre. Men hon var feberfri idag, så imorgon så ska hon gå till skolan.

Så idag åkte jag en snabbis och hämtade mina klot svar varit i Mälarhallen bra länge. Men nu ligger dom i min bil och ska användas ikväll på korpen.

Sen imorse så blev det en massa kaffe och sedan datorn i knät och och tenta skrivning. Men nu är jag klar. Jag får kanske göra en del små ändringar, men det mesta är klart. Jag har mailat den till en klasskompis så att hon kan kolla den så att jag inte är ute och sneseglat totalt. Men det hoppas jag att jag inteär. Vet inteomdet har varit någon tenta som har känts så här jobbig att skriva förut.Jo, kanske 1 om "den tidlösa pedagogiken" men det var ju ett tag sedan.

Nu ska jag laga mat och sedan spela korp och rensa min lilla skalle.


Av Milla - 1 maj 2011 19:57

Har setat med en tenta idag som ska lämnas in på fredag. Men min motivation är bortblåst. Har ingen somhelst insperation eller lust. Jag har försökt, men det går inte alls. Nu hoppar jag den idag och tar nya tag i morgon. Jag hoppas att det går lättare då. Annars så blir det jobbigt.

Just nu har tösen somnat och sonen kommer ut med en stor korg med flexitrax och ska leka. Tur att maken ville leka med bilar just nu :)

Själv så ska jag kolla på mästarnas mästare. Det är lagom så här.

Deklarerat har jag i allafall gjort. Tentan fixar jag imorgon efter korpen, då har jag säkert lite mer motivation. Jag har börjat på den. Det är ju huvudsaken.

Trevlig första maj allihop!


Av Milla - 28 april 2011 17:34

Nu är jag tillbaka på rätt avdelning igen. Det är skönt. Nu vet man vad man ska göra i alla fall. Visst, det visste jag väl förut med, men det är ju lite annorlund.

Men det är skönt att var tillbaka. Barnen var glada att jag kommit tillbaka. Det var skoj.

Men idag fick jag ta och åka till fritids och hämta Linn som hade ont i magen, men nu mår hon bättre. Jag hoppas att hon kan gå till skolan imorgon. Jag skulle behöva jobba imorgon.

Det finns mycket jag skulle behöva göra. Hämta mina klot i Mälarn, fixa mer på tomten, börja med en läxa och även med nästa tenta. Men just nu orkar jag inte. Jag har ingen lust.

Idag har jag plockat ihop ljus till domsom var här och handlade. Så nu har jag lite nytt att dofta på.

Funderar på omjag skataoch börjapyssla lite igen. Nu är det ju inte så lång tid kvarinnan jag har gått klart första året, så då skulle det kanske vara skönt med lite annat att tänka på.

Igår var jag inoch pratade med chefan angåen de om jag skulle fortsätta plugga nästa år. Om det var värt det. Jag tror att jag har fått svar på den frågan. Ska bli kul att se hur mycket den här förhöjningen på lönen ser ut.

Nu ska jag laga lite mat.


Av Milla - 25 april 2011 19:20

Idag har maken och jag varit gifta i 2 år.Firat? Nej det kan jag inte påstå att vi har gjort. Vi har jobbat på tomten, rensatogräs, städat bilen, fikat och pysslat hemma. Vet inteom man kan kalla det firat, men vi har iallafall gjort det tillsammans :)

Nu ska vi strax lägga köttet på grillen.

Linn har lärt sig hoppa hopprep under dagen, igår klarade hon typ 3 hopp och idag har hon gjort 50. Så nu har jag en lycklig men trött dotter hemma.

Imorgon börjar alvaret igen efter att ha varit ledig i 6 dagar. Men imorgon är det inte jobb utan skola igen. Men nu är det inte så mångaveckor kvar. Jag börjar se ett ljus i allt mörker.

Ska prata med chefen på onsdag om det är någon mening att fortsätta att plugga. Jag vill veta på ett ungefär vad min nya lön kommer att ligga på om jag ska söka mig ett nytt ställe eller om det är värt att stanna kvar. Får jag inte tillräckligt betalt så vet jaginteom jag kommer att frotsätta till hösten. Jag förlorar tillräckligt med pengar varje månad, då vill man ju veta att det lönar sig i slutändan.

Nej, nu ska köttet på grillen och lite rött i glaset så kan den här kvällen avslutats bra den med.

Må så gott alla vänner!

Av Milla - 23 april 2011 15:40

Det är full gång på trädgårdsarbetet här hemma. Nu börjar det se skapligt ut. På förmiddagen så hade vi en egen "majbrasa" tillsammans med grannen. Då eldade vi res och grenar från nersågade träd. Både hon och vi har sågat ner träd, det var varmt,men det gick fort, skönt att det är borta.

Sedan har vi sågat taggbuskar på berget, så nu börjar även det se skapligt ut, sedan är maken just nu på taket och tar bort mossa med högtryckstvätten. Så roar vi oss på självaste påskaftonen. Man sliter som ett djur, men det bra när  vi är klara. Men visst skulle jag vilja sitta i solen med en bra bok istället. Jag har faktiskt hunnit plugga lite med, men har lite mer plugg att klara av,men det får bli imorgon eller något sånt.

På måndag ska jag försöka få med maken på lite äventyr, då firar vi 2 år som gifta.

Nu skajag fortsätta med att plocka ner "kaktusar" (taggbuskar) som Mathias säger från berget.

Idag ska jag förresten prova en ny maträtt, heta räkor är det. Jag hoppas att det är gott, men det är det nog.

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Trollmor med Blogkeen
Följ Trollmor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se