Alla inlägg under maj 2011

Av Milla - 16 maj 2011 23:12

Håller på med ett grupparbete på Högskolan. Hade filmat en grej som vi ska ha med i sista tentan. Idag skulle jag vara duktig och spara den + lite bilder på en usb-sticka. Plockade först ut minnet från kameran och sparade de bilder jag skulle ha med mig och filmen i en mapp, men sedan när jag kollade på filem eller skulle kolla, så var det fel på filem. Jä**a s**t, vi som skulle jobba med det imorgon. Men men, jag får filma om det på någon dag i veckan och maila det till dom andra i gruppen så att vi kan få ihop det. Tror att vi även har nästa vecka på oss, men det skulle varit skönt om vi hade kunnat fixa det imorgon, men vi får ta det andra istället.

Jaja, så kan det gå.

Spelade korpfinal idag, men kloten rullade inte våran väg idag. Inte min dag idag kan man säga.

Sen skickade jag ju in en läxa i helgen och var stolt och nöjd, men idag när jag gick in och kollade, så hade jag fått tillbaka den, fel mailadress. Den skulle ha varit inskickad idag till kl:17 eller 18, min kom in ca 4½ timme försent. Nej, lika bra och gå och lägga sig och dra täcket över huvudet och hoppas att morgondagen blir bättre, men just nu känns det inte som det. Bara att hoppas att läraren är snäll mot mig. Jag får skicak den till min mail och försöka skriva ut den och lämna den i handen på läraren med. man kan väl inte bli underkänd för att det blev en miss??

Nej, go natt go vänner nya som gamla.


P.S N och T, grattis till vinsten idag, bra spelat D.S

ANNONS
Av Milla - 15 maj 2011 22:34

Det var möte idag, ang ändrig av serie. Men jag var inte där. Hade besök av min kära kusin. Men jag har fått lite rapport, så nu är det bara att vänta och se. Alla tre klubbarna har sagt nej till bytet. Så nu ska tydligen förbundet fatta beslutet vilket lag som ska tvingas byta. Jag vill helst inte byta grupp, men blir det byte kommer jag ju att spela, men man får kanske tacka nej pga ekonomin. Men det är inget jag ska gå och tänka på nu. Nu är det annat jag ska tänka på. Imorgon ska A in till sjukan och få reda på vad det är som krånglar. A, jag kommer att tänka på dig.

Sen är det korpen final imorgon, det ska bli kul. Barnen ska till farmor. Sen är det skola och en massa jobb där. Sen nalkas KM. Nästa lördag är det.

Sitter och kollar på hockey, men pucken gick inte Sveriges väg. Men strunt samma. Hammarby vann med 3-1 idag och jag hade tippat det på Bajen tipset och fick 25 poäng för det, så Tack för det.

Ja, nu är denna helg över och jag tycker mest att jag har städat och pluggat, men nu är det bara några veckor kvar. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT!

Go natt!

ANNONS
Av Milla - 14 maj 2011 16:03

Klubben fick en förfrågan om vi kunde tänka oss att spela i mellan allsvenskan istället till nästa år. Ett lag från våran serie skulle behöva byta. BK Eva, Hammarby och vi hade fått förfrågan. Jag vill inte byta. Det skulle bli mycket längre resor och dyrare både för mig och klubben. Just nu har jag inte den ekonomin. Visst det skulle vara kul att få spela mot nya lag, men det finns gränser. Jag antar att vi alla tre klubbar kommer att säga nej, då blir det "lottning" Men den känns det som dom skulle kunna skita i. Den lottningen eller vad det nu blir litar jag inte på för fem öre. Det kommer bli så att det är vi som får byta. Det lovar jag. Då vet jag inte om jag vill spela mer. Klart jag vill spela men då är det frågan om ifall man inte byter klubb. Men till vilken klubb det vet jag inte. Visst man ska inte måla fan på väggen innan sista ordet är sagt. Men det känns både tungt och surt. Vi ska ha möte imorgon. Jag vet inte om jag kan gå på det, men vi får se. Det finns lite annat jag måste göra. Nu är det bara att hålla tummarna.

Idag har vi hållit på här hemma, plus att jag har skrivit min läslogg som ska vara inlämnad på måndag, så nu behöver jag inte ha det hängande över mig längre. Men jag har endel att läsa till nästa vecka. Så det är bara att dyka ner med näsan i boken igen, för på måndag kommer jag inte att kunna plugga. Då ska jag och Snuff spela korpen final, få se hur det kommer att gå. Det blir den sista riktiga träningen innan KM. Så då kommer man hem sent oh då orkar jag inte plugga.

Nu ska jag dricka lite mer kaffe.

Trevlig lördag alla glada!


Av Milla - 11 maj 2011 21:25

Fick kontakt med en vän som jag intepratat med på länge på fb. Vi pratade som sjutton i flera dagar. Bestämde att vi skulle ses någon dag och ta en fika. Sen har jag inte hört något på flera dagar, men men man kan vara upptagen, inget jag säger något om. Sen så skrev jag ett meddelande på fb där jag sa att jag inte tänkte ta mer kontakt för jag upplevde det som peronen tyckte att det var för mycket kontakt mellan oss. Jag har inte hört av mig förrens ikväll, när jag såg att personen var inloggad. Då skrev jag bara på chatten, du kan ju höra av dig någon dag innan om du vill ta fikan någon gång, så jag vet i förväg. Plopp så loggade personen ut. Vad är problemet? Nu har jag en sådan god lust att bara skicka iväg ett sms och säga. Glöm mig, vi skiter i allt, det tycks ju vara det du vill eftersom du inte ens kan svara på en sån enkel sak. Men jag vet inte om det är värt besväret. Jag skiter just nu i vilket. Menjag tycker att det är tråkigt. Vi hade himla kul i början när vi pratade. Det som vi pratade om kan man inte prata med om med alla. Fattar inte varför man inte kan svara på en så enkel sak. Har man familj så behöver man planera lite, det är inte bara att sticka iväg.

Av Milla - 10 maj 2011 18:14

Idag började den sista delkursen för detta år. Men det kommer att krävas endel arbete, men vissa saker jobbr vi i grupp med, så det känns okej.


För en tid sedan fick jag kontakt med en gamal bekant. Super kul. Många gamla galan minnen kom upp på tapeten när vi pratade. Men nu har det gått några dagar och jag har inte hört ett ljud. Tycker det är sk** tråkigt. Jag såg verkligen fram emot våra stunder när vi pratade gamla minnen. Ibland har man ju intemånga att prata dommed om man inte träffas så ofta. Nu vet jag inte omjag skaskicka ett sms eller meddelande och talaom att jag tycker att det är tråkigt. Kändeattjaginteville varadensomtogkontakthela tideneftersom denna personjobbar väldigt mycket och har oregelbundna arbetstider. Då tycket jag att det var lättate att denna person tog kontakt med mig om han/hon var sugenpålite chatt. men nu har det varit dödstystsedan jag frågade om fikat fortfarande stod kvar. Jag är bara ute efter en sak. Få prata gamla minnen och dricka en kopp kaffe eller två. Vad är problemet? Visst, jobbet tar mycket tid, men man behöver väl inte stängainsig totalt. Jag är lyckligt gift och älskar min man och mina barn. Men men, det var kul så länge det varade sa bacillen.

Nu ska sonen få mat innan vi åker och hämtar dottern. Sedan blir det till att plugga lite.

Ha det skönt i det varma vädret.

Av Milla - 9 maj 2011 19:19

imorgon är det tisdag igen. Nu är det bara 4 dagar kvar på högskolan för detta läsår. Det har gått fort och snart är detta året över. En sista tenta kvar och ett sista ryck dessa veckor som är kvar.  imorgon blir det några nya brev att läsa :)

Jag hoppas det blir en kanon dag imorgon.

Jag hade tänkt åka lite inlines på onsdag. ta dom till träningen, men attans bananer. det gick inte. har AP-träff efter jobbet, så då hinner jaginte dit. Till min träning men inte junioerena. Men jag vet inte om jag ska meddela att jag kommer senare eller hur jag ska göra. Jag får ta mig en funderare. Det skulle vara kul och skönt att göra det.

Nu ska jag kolla på fotboll på tv. Bara att hålla tummarna så att Bajen vinner. Känns som om det skulle vara ett måste. En vinst skulle vara gött. Hade velat vara på plats, men Jocke jobbar kväll så det gick inte. Men det kommer flera tillfällen.

Kram på er.

Av Milla - 8 maj 2011 16:04

Igår försökte jag "piffa" till mig för att fira en vän som är väldigt speciell. Jag tycker själv att jag lyckades ganska bra med att snygga till mig skapligt. Vi åkte till hammarby sjöstad och var på en lite restaurang och firade henne. Vi började med att sitta ute länge, sedan blev det middag inne. Det blev en riktigt trevlig kväll med god mat och mysiga människor. Kom hem vid 3 snåret och sedan i morse har det varit full fart. Hämtat bilen (som jag fick ta till affären här uppe för att inte missa bussen), till en lekpark och lekt med barnen och sedanskjutsa hem farmor som var barnvakt igår. Sedan hem och plocka lite och starta en tvättmaskin. har lekat lite i solen med en bok, nu ska jag kolla lite på hockey VM, så här mitt i sommarvärmen.

Imorgon blir det jobb igen, då ska jag filma lite till skolarbete och sedan ska jag kolla på klassen som ska hauttagning till talang. Det brukar bli trevligt.

Hej så länge!

Av Milla - 6 maj 2011 19:16

Tänkte börja lite smått att sumera detta skolår. Mycket nytt har jag upplevt. Både roliga saker och mindre roliga saker. Vart ska jag börja? På jobbet var det väl ungefär som vanligt. Blev bättre när det blev en liten omplacering på en av mina/våra elever. Han gick ju i en vanlig klass, vilket ej var lämpligt, men fick börja på en annan enhet mer högre personaltäthet. Mycket bra för alla, oss personal, våra elever och även för eleven själv i fråga. Började damma av min egen geniknöl i sep, vilekt har varit både superkul och tufft. Många gånger har jag funderat på varför jag gör detta och hur jag ska palla med det. Att jag klarar av det är att jag dels vill lära mig mer, ha mer pengar i plånboken (fast nu är det alltid ett eko i den), dels är det intressant och sist men inte mins mina nya underbara vänner jag har fått. Sedan så fick jag gå över och jobba på en annan avdelning i ca 10 veckor vilket var tufft både för mig och för mina vanliga barn somjag tar hand om. Dom älskade vikarien dom fick, men det är ändå inte samma sak. Jag tror att det är lättare att byta när det är ny termin än mitt i, sedan ska det bytas tillbaka till det normala. Men det gick bra och var en upplevelse. Jag fick ju lära känna 52 nya barn :)

Nu är det sista rycket både med eget pluggande och på jobbet, men jag ser fram emot etn lång ledighet i sommar med sol och bad.

Sedan finns det ju ljus och mörka sidor bredvid pluggande och jobbet. De mörka sidorna vill jag inte gå in på, men de ljusa sidorna är att jag har lärt känna någrra annadra människor i min omgivning (kanske inte sådana som jag umgås med dagligen eller varje vecka, men som jag har mycket kontakt med ändå) Jag har fått kontakt med en som jag kände lite under den sista delen av 80 talet, det är kul. Ska bli spännande när vi ska ses och ta en fika och prata gamla tider. Det ser jag fram emot. Sedan Y och A, ni vet vilka ni är. Det känns kanon att ha fått kontakt med er. Y hoppas jag få tillfälle att träffa för första gången i sommar och A, jag hoppas vi kan ses i sommar någon dag. Jag kommer till din stad med familjen och då kan vi kanske ses. Om du har vägarna hit är det bara att slå en signal så tar jag mig till den delen du är om du har lust.

Iföri höst såkommerjagatt tänka mer på mig självnär det gäller bowlingen och det ska bli kul, vet inte när jag gjorde det senast.

Så det var en liten sumering.

Trevlig fredag alla glada!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Trollmor med Blogkeen
Följ Trollmor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se