Alla inlägg under mars 2011

Av Milla - 11 mars 2011 17:02

Fredag och jag kommer att ta det väldigt lugnt hela kvällen. Sitter just nu och funderar på om jag ska ta ett varmt bad innan jag börjar med maten. Det tycker jag att jag har gjort mig förtjänt av. Idag har det inte varit någon höjdardag på jobbet. Har fått burit ut min lilla tjej 3 gånger från klassrummet idag. Så nu är jag glad att det är helg så att jag får vila upp mig.

Men det kommer inte att bli så mycket vila, har en massa skoljobb som jag måste bli klar med och jag vet inte hur jag ska hinna med det. Det känns inte som om jag kommer att få så mycket tid till annat än att plugga. Men jag kommer att ta mig tid på söndag att göra lite annat och det ska bli himla skönt, ev tar jag mig lite tid på lördag med. Man måste ju unna sig lite, annars kommer man ju inte att orka.

Ljusglimten just nu är att det börjar bli vår ute. Känner att jag vill ha massor av solsken så man får ladda batterierna. Känns som om det ska behövas mycke sol och energi. Om någon vet vart man kan få tag på det får ni gärna höra av er.

Nu ska jag ladda lite energi genom att ta ett varmt härligt bad.

Av Milla - 10 mars 2011 22:07

Vad har hänt sedan i måndags? Inte mycket om jag ska vara helt ärlig. Mamma har åkt hem. Jobbat som vanligt,tränade igår, vilket var kul, effektivt och ja toppen. Våran lagledare kom ner och eftersom vi bara var 2 st som träande så fick vi lite hjälp av honom med, det var super. Gjorde om lite i vissa spärrar, men det kändes kanon, spelet flöt på så jag hoppas att det kommer att fungera bättre och bättre.

Idag var det en ganska tuff dag på jobbet, men många småbråk och tjafs, men i det hela " En vanlig dag på jobbet" alltså. Nu är det bara ca 5 veckor kvar på denna avdelning, sedan hoppas jag att jag är tillbaka på min vanliga. Det är inget fel på att jobba på den här avdelningen, men jag saknar de barn jag brukar ta hand om. Visst jag ser dom varje dag, men det är inte samma sak.

Idag hade vi en middags gäst här hemma. Det var trevligt. God matoch trevligt sällskap är aldrig fel.

I helgen ska jag skämma bort mig själv lite. Fick ju ett presentkort av svärfar när jag fyllde, så det ska shoppas upp och sedan ska jag fixa naglarna. Ska få hjälp denna gång så kan jag fylla på själv efter det. Det är lite pickligt att göra på sig själv, menman lär sig ju när man tränar, men jag vill se skaplig ut på onsdag.

Imorgon ska jag öppna så då börjar jag 06,30, men jag slutar redan kl:15så det ska bli skönt. Sedan så  ska jag ta och ladda för helg. Helg med familjen och goda underbara vänner, det ska bli så trevligt.

Hoppas att det ska bli varmt och skönt så att man även kan börja plocka undan lite vintergrejer som inte kommer att behövas på ett tag.


Hoppas alla får en fortsatt trevlig torsdag och en skön fredag innan helgen stundar.


Av Milla - 7 mars 2011 23:21

Idag så var det en lugn dag på jobbet. Skönt skönt.

Hade korpen idag, började inte så bra, men spelade upp mig. Sååå jobbigt när man vill lite för mycket. Mamma var med Linn på simskolan, så jag kunde spela och Jocke och Mathias var hemma.

imorgon börjar jag tidigt i skolan men går bara till 15, så det är ganska skönt. Har fått en massa läxor jag lär ta itu med, nu känns det som om jag kommer att sitta med näsan i läxboken varje kväll. Men det ska nog gå bra det med.Jag hoppas att jag BARA tror att det är mycket. Vi får väl diskutera mycket på kurswebben så att vi kan hjälpa varandra.

Sen börjar dagen D komma med stormsteg. Jag börjar få lite ångest för den, men det ska bli skönt när den är över. Jag har funderat på hur jag ska ta mig dig. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Men jag har ju några dagar på mig.


Vi vann förresten korpen ikväll, det var skönt.

A jag kommer att ringa dig någon dag bara så du vet.

Nu känns det att våren är på väg, så skönt så skönt. Inte en dag försent.

Nu blir det sängen så att jag orkar komma upp imorgon.

Tack och go natt för idag.


Av Milla - 6 mars 2011 22:36

idag har jag gjort klart arbetet som ska vara klart till skolan tills på tisdag. Om det blev bra eller rätt vet jag inte,men det ska intelämnas in, utan vi ska bara diskutera det vi skrivit, tror jag iallafall. Det ska med på tentan om några veckor, men då hinner jag ändra om det är helt fel.

Idag har vi varit ute och lekt på gården, byggt pussel, spelat wii och sedan har jag bara varit. Mamma är kvar,men hon åker troligtvis hem på onsdag.

Imorgon är det simskola och korpen. Men mamma följer med Linn på simskolan så kan jag spela bowling, det är bra. mathias får vara hemma med pappa.

Igår kom min svärfar över med extra svärmor. Då fick jag lite presenter. Dom är så himla gulliga. Jag fick en parfym och sedan fick jag presentkort på lindex. Det ska bara bli saker till mig själv. Annars brukar det bara bli till barnen.

Imorgon eller på tisdag ska jag kolla på garn, jag ska virka en sak, jag vet inte om den blir bra, men blir den det så kan jag lägga in en bild ;)

Jag tror det får bli en ...... i färgen gröt eller något åt det hållet. Vi får se. Är någon nyfiken på vad det är? Det är en ....

N ska jag lägga mig och läsa i boken jag började med idag. Alfahannen av Katarina Wennstam. Grumt bra författare. Rekomenderas varmt.

Natti natti alla!

Av Milla - 4 mars 2011 16:55

Idag så jobbade jag och vi skulle åka iväg och spela bowling med de få barnen vi hade på fritids, för att de skulle få komma bort från skolan och göra något roligt. Dit på bussen och i bowlinghallen skötte de sig bra. Även på hemresan. När vi kom tillbaka till avdelningen var jag snäll och koka o'boy och till det fick de mackor. När jag hade ätit en hårdmacka skulle jag kopiera resultaten till barnen, då känner jag att det känns konstigt på en tand. Jä***a sk*t, jag hade bitit sönder en tuggtand. Det var bara att ringa och beställa tid. När jag ringer och förklarar mitt ärende för tandläkarekvinnan, så börjar hon skratta, jag var det tredje samtalet som ringde och hade bitit av en tand. De tre senaste samtalen handlade om det. Jag fick tid den 21/3, så nu gäller det att köra med munskölj så att inget fastnar i hålet. JAG HATAR TANDLÄKAREN värre än det mesta. Jag har ont i magen redan nu för att jag ska dit. Sen är det ju inte gratis. Fy bubblan!! Men men, det är bara att bita i det sura äpplet och gå dit.

Jag ska stänga idag på fritids, men jag har inga barn kvar, så jag ska väl packa ihop mina saker och bege mig hemåt. Idag ska jag få en försenad födelsedagsmiddag. Det ska bli trevligt.

Hoppas alla får en bra fredag.

Kram på er!

Av Milla - 3 mars 2011 10:55

har besök av min mamma i några dagar nu. Då får man hjälp medstädning och barnpassning. Klart bra!

idag har jag ledigt från jobbet. Skulle ha varit ledig igår, men det gick inte. Blev beordrad av min chef att jag skulle jobba, så det var bara att göra det.

idag ska jag ta mig till frisören och göra något nytt med det som finns på skallen. Får se hur det bli. Jag vetinte vad jag vill ha för frisyr, men det blir väl som vanligt. man sätter sig i stolen och säger - Du får fria händer. Sen är det bara att vänta och se hur slutresultatet blir.

Igår var jag och tränade, men jag kan inte påstå att fokus låg på topp, skrattade som bara den. men det var kul att träna och skratta lite.

Nu ska jag ta och göra något här hemma.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards