Alla inlägg under november 2010

Av Milla - 4 november 2010 07:36

Ledig. Hade hoppats på att få en liten liten sovmorgon nu när jag fick vara ledig idag, men icke det. Båda barnen i sängen, sen en massa bus när klockan var strax efter halv 7. Så nu är det bara att försöka vakna till liv. Idag finns det en massa måsten att taitu med. Byta däck på bilen, städa lite, fixa till csn, tvätta, och plugga. Nu har jag ju lite tid på mig, känns som om det blir en lång dag. Men men, sova kan jag kanske göra när jag blir gamal.

Har precis druckot en kopp kaffe, så det är nog bara vänta några min så att koffeinet går ut i kroppen så blir jag kanske lite piggare. Imorgon blir det ingen sovmorgon, då ska jag börja extra tidigtistället, men då får jag ju gå hem tidigare.

Nu ska jag försöka vakna till liv.

Av Milla - 3 november 2010 22:14

Idag var det inget roligt väder. Men tur att man har tak över huvudet när man jobbar. Varit en lugn dag på jobbet. Det var inte så många barn och sen hade vi relax dag så det var stillsamt.

Efter jobbet åkte jag ner till hallen. Pluggade först lite, sedan så spelade jag 2 serier, tränade juniorerna och sedan tränade jag igen 1 timme.

När jag kom hem var det läsa för Linn som gällde och sen komMathias och ville att vi skulle gå och sova, det tog 5 min sen sov han. Mina guldklimpar, vad skulle jag göra utan er?


Nu sitter jag i soffan, skulle behöva plugga lite mer, men det får bli imorgon. Då ska jag även städa lite, så att det ser skapligt ut, det kommerin en jädrans massa löv när det blåser som det gör. Jag gillar hösten, men inte när det regnar och blåser.


Jag har lite saker som jag måste ta tag i imorgon, men när det är fixat så ska jag plugga. Men det verkar lite mer begripligt den här delkursen, det jag har läsat iallafall. Jag hoppas att det är så. Skulle vara sköntom det var så. Jag slipper iallafall läsa texter på gamelsvenska vilket det var nu. Det är lite krångligare än att läsa så som vi skriver idag.

Skulle behöva sätta på vinterdäcken, jag hoppas jag kan fixa det imorgon. Tycker att det är kul att skita ner sig lite ;)

Nu ska jag kolla om jaghittar någotgott att knapra på. Är sugen på något men jag vet inte på vad. Men något finns det nog alltid.

Hade hoppats på ett samtal idag, men det kommer kanske imorgon.


Imorgon ska jag sitta klistrad vid datorn på kvällen. Ska bli kul att kolla hur det går.

Säger go natt till alla vänner för ikväll.

Av Milla - 2 november 2010 21:21

Nu var den här veckans skoldag avklarad. Tentan inskickad och inlämnad. Men jag räknar med att jag kommer att få rest. Men då är det bara att fixa till felen så blir det nog bra, hoppas jag. Nu kommer det att vara 2 långa veckorinnan man får svar.

Men nu är det dags att börja med nya tag förnya delkursen som startade idag. Men den här gången kan det bli lite roligare.Förhoppningsvis

Men det är endel plugg. Tills på söndag innan kl:18 ska jag ha skrivit ett mini PM och läst 170 sidor av Heywood.Men det är bara att sätta igång.

Väntar fortfarande på 1 bok som inte har kommit,men jag hoppas att den kommer imorgon, sen är ryggsäcken full igen förnågra veckor framöver.


Imorgon är det träningsen på lördag ska jag spela tävling. Jag trorinte att jag har någon chans till final,men jag får se det som en genomkörare. Hade velat spela den på torsdag när det är spelare från min gamla hemstad som kommer och spelar, men det blir så himla sent och sen ska jag jobba på fredag. Så det får bli lördag i stället.


Idag har jag pratat medengamla vän på fbsom jag inte har pratat med på ca 1½ år, det var kul att få lite uppdatering. Vi har känt varandra länge samt jobbat ihop.


Nej, om man skulle vara duktig och börja kolla i boken på dom 170 sidorna jag har att läsa eller..........

Kanske inte........

Eller varför inte.......

Jag tror jag...............................................
......................

Av Milla - 1 november 2010 18:26

Idag var det höstlovs måndag. Mycket pyssel på jobbet blev det. Inte helt fel det heller. Det var som en hel tomteverkstad hos oss idag. Det pysslades och bakades, barnen vi har där på loven tycker att det är hur kul som helst.


Igår så lyckades jag bli klar medtentan för den här gången. Nu är det bara att hålla tummarna att det kommer att gå vägen även denna gång. Tycker att det var lite svårare denna gång än förra gången, men men, bara att hoppas.

Annars får jag väl rätta till felen och skicka in den igen.

Men jag hoppas att jag slipper det.

Idag träffade jag den som ska komma och jobba i våran klass istället för A fram till jul, eftersom hon går på gravledighet. Hon verkar trevlig. Men jag kommer att sakna A något grymt, men jag hoppas att allt kommer att gå bra för henne och att hon kommer och hälsar på mycket.


Nu ska jag kolla hur det går för mina bowlingvänner som spelar tävling ikväll i våran hemma hall.

Heja heja!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards