Alla inlägg under maj 2010

Av Milla - 16 maj 2010 16:47

Efter jobbet i fredags tog jag bussen med Mathias in till hallen för att lite senare hämta LInn för att åka till Sala och lämna barnen. Vi skulle alla stanna 1 natt och sedan skulle Jocke och jag vidare till Avesta för att spela KM. På fredagen var vi över en sväng till G för att hälsa. Då var P där,det var kul att träffa honom. Det är ju inte allt för ofta det händer. Sen blev det en ganska lugn kväll hemma hos mamma. Vi fick en skönsovmorgon innavi behövdeåka. Efter en godfrukost satte vi oss ibilen för att åka till Avesta. När vi komdit hade vi tur, för vi fick checka in på en gång. Sen tog vi det lite lungt innan viskulle börja. Jag fick spela tillsammans med C, det var trevligt. Började inte så bra. Spelade som en kratta.Men jag lyckades spela uppmig och slutade på en 4:de plats till slut. Är nöjd medmina sista 4 serier,men intedom 4första. Men men, det vartrevligt. Sen blev det en lunch på grillmojjen. Sen gick jag ner och tittade när Jocke spelade och tog 1 öl. Sen var det dags för prisutdelning. Efterdetmingladee vi litepåolika rum, sen middag. Det kan vi ju diskutera om hur god den var.Förrätten var okej, men inte köttet. Men vi hade en medi sällskapet somklagade och till slut ficka han gå in i köket och prata med kocken. Det slutade med att vi tillbaka halva summa av matkostnaden. Det varbra jobbat. Sen blev det stand up,vilket jag inte lyssnade på så mycket. Har lite svårtfördet. Sen vart det disco. Det var ganska okej. Det var väl inga direkt smartskallar till vakter som jobbade där. Det hände en hel del,men det tar jag en annan gång. Men det var ju tur att vi hade trevligt sällskap iallafall.

Sen idag blev det hotell frukost, vilket är gott och sen så lite vila, packa och ta bilen för att hämta barnen.Vi fick lunch hos mamma sen fick jag köra hem. Jocke måddee inte bra, visade sig att han har feber. Det är inte ofta han har feber,men när han väl har det är han helt sänkt 1dag.

Nu spelar barnen wii och Jocke vilar.


Nu ska jag ta och umgås med barnen.


Av Milla - 12 maj 2010 23:05

Blir så Jä..a trött på vissa människor ibland. Jag ringde till min gamla skola och bad om mina slutbetyg. Då fick jag lov att ringa till kommun där dom hade arkiverats.Pratade då med en brud och bad om mina betygfrån grundskolan och gymnasiet.Hon skulle skicka dom och skulle hon få problem skulle hon ringa mig.Hon fick mitt mobilnr. Det här var ibörjan på januari. Men den här tröttmössan har inte fått fingrarna ur rumpan för jag har fortfarande inte fått domoch hon har inte ringt. Nu har jag fått ett mailfrån skolan jag har sökt att jag inte blir antagen om jag inte skickar in dom snartas. På måndagkommer en viss peron att få ett ganska otrevligt samtal av mig. Hon kommer att få veta att hon lever. Det lovar jag. Kunde jag skulle jag ringa nu. Fredag lärdet ju inte vara någon som jobbar nere i ett arkiv. Idiot människa. Jag vill verkligen gå den här utbildningen. Skärpning nu, kan man inte utföra sitt jobbså ska man kanske byta jobb eller arbetsplats.


Var ner och tränade idag. Spelade några lappar också.Hade hoppats att det bara skulle behövas 1 men jag behövde 4 och lite extra hjälp av T innan jag gavmig på den fjärdelappen.Men då gick det vägen. Tack för hjälpen T. Och tack Nför hjälpen med junisarna.


Nu ska jag sova. Och jag ska ligga i sängen länge imorgon: SKÖNT!!!

Av Milla - 10 maj 2010 18:35

just så känner jag mig just nu. Förkylningen blir bara värreoch värre. Knapptså att jag hör något på öronen,tjockt i näsan och hostan börja komma. Inge kul alls.Jag hoppas att det vändersnabbt.Intekul att åka ochspela KMnärmanmårså här.

Åkte till jobbet idag,det gick bra. Imorgon har jag planering nästan hela dagen. Skönt, då behöver jag inte sitta och snörvla framför en massa andra människor.

Vill inte missa morgondagen, då vi ska ha final på "talang". Det kommer att bli 9 st framträdanden. 3 från varje årskull i 1-3. Det var en kille från våran klass som skulle göragymnastik, han är jätteduktig, men han har hoppat av,han vågade inte göra det framför allapå lågstadiet. Jättesynd,för han skulle ha kunnat vinna. Men han kanske vågar nästa år. Det ska bli kul att kolla på alla.


imorgon är jag själv hemma då Åkeshov har årsmöte. Det brukar dra ut på tiden,så detär bara atthoppas att det kommer att gå fort och inte bli allt för mycket utöver det vanliga. Vill inte ha en sur gubbe som kommer hem. Men det ska nog inte vara några bekymmer.


Vissa vännerman har fåttpå senare tidbetyder mycket mer än vad man tror. Jag har mångagamlavännersombetyder väldigtmycke förmig, men när man lär känna nya vännernär man har blivit några år, så tror man kanske att de inte kommer att bli så nära vänner,men ack vad fel man kan ha. Jagärväldigt tacksamför de vänner jag har. Vissa hör man av sig till väldigtofta,vissahörs man bara av till ibland, men vad gör det,man vet ändå vart man har varandra.


Pratade med mamma idag.Hon hade pratatmedmin morbror. Min kusin som har fått jobbpå Grand har redan efter ca 10dagar fått väldigt bra omdömme av personal och chefer. Så glad för hennes skull. Troligtvis får hon förlängtomhon bara vill och fast anställning. Just nu pendlar hon,men hon har fått tag på en lägenhet som hon får börja låna i början av sommaren. Skönt att slippa pendla.


Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad.

Hej så länge.


Av Milla - 9 maj 2010 22:04

Ifredags var det ju bowling med arbetskamrater och taco efter. Det var lyckat. Det var någraflerasomföll bort,men vi klarade oss utan dom, jag tror det var de som missade mest ;)

Kände redan då att det var en förkylning somvar på ingång.

Just nu är jag väldigt täpptinäsan och har ont i halsen. Jag vill verkligen inte bli sjuk. Jag har varken tid eller råd med det. Det är så mycket just nu.

jag hade tänkt att jag skulle komma igång ordentligt med träningennu,både på gymet och att försöka ta mig och börja jogga så smått. Men nu går ju inte det. jag har ju anmält mig till vårruset och såg det somen lite morot till att komma igång. jag hoppas att den här förkylningen inte blir långvarig.Villverkligen komma igång. Jag har inte känt så här stort sug för att börja träna på länge.Jogga har aldrig varit min grej,men närman väl har tvingat sig till det några gånger så brukar det bli roligare och kännas lättare. hade jag bara varit snorig hade jag tränat iallafall, men inte när jag har ont i halsen.


Idag har jag varit på ljusparty igen.Attans vad med fina saker det finns. Skulle kunna handla hur mycket som helst. Men idag blev det inte så mycket.

Sitter just nu i soffan och kollar på hockey. Men jag funderar på att krypa ner i sängen och fortsätta medmin bok. Nu läser jag "Smuts" av Katarina Wennstam. Började för ett tag sedan, men kom helt av mig med läsningen, men nu har jag fått nytt sug igen. Den är riktigt bra. Den förra boken jag läste av henne var bra den med. Sen har jag förhandsbokat Mari Ljungstedts nästa bok. Så nu har jag lite att läsa. Men idag har jag läst massor,så jag får väöl kolla om jag hittar något hemma i bokhyllan när den här är slut tills Maris nya kommer.

jag skulle behöva lite boktips så här införsommaren. Är det någon som har några bra tips?

Man läser ju lite mer på sommaren tycker jag iallafall.




Av Milla - 7 maj 2010 13:56

Igår ringde de från skolan och taladeom att Linn intemådde 100, så det var bara att packa ihop sig och åka till skolan och hämta henne. Hon hade ont i magen och halsen. Vi hade det lite trevligt självaförst innan jag hämtade Mathias på dagis.

Vi stannade hemma idag med så att man inte skickar tillbaka för tidigt. Men idag mår hon mycket bättre, vilket är skönt. Det är alltid jobbigt när marnen inte mår bra tycker jag.

Idag har jag verkligen inte gjort mycket alls. Satt igång en tvättmaskin är det mest ansträångandejag har gjort. Mest har jag legat i sängen och läst och bara slappat. Det har varit så skönt och välbehövt. Jag har nog varit lite sleten.

Men inte velat inse det själv.

imorgon är det lördag och jag  har inget planerat för det.

Skönt skönt.

på söndag ska jag på ljusparty igen. Får se vad det blir för något denna gång. men något blir det nog.


Jag ska försöka ta och laga lite mat nu, det börjar kurra lite i min mage.


Av Milla - 4 maj 2010 22:40

Fick veta en sak idag som jag blev glad över, men samtidigt blev jag chockad och lite ställt. Vet inte riktigt hur det känns. Får återkoma till det en annan dag när jag har smält det.


Jag har en billig katt till salu. Jag är så less på den. Varje kväll jag är hemma själv kommer han inslåpandes på en massa möss. Jag undrar hur många det finns här utanför. Jag HATAR möss. Vill inte se dom än mindre bära ut dom.Nu måste jag så jag kan gå och läggamig, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag kan ju inte gå ner till grannen och be dom komma och ta ut den. Fan vad jag hatar katten just nu!!!!

Men jag ska nog komma på en lösning, om det går bra får vi se, men ut ska den och katten med. Jag vill inte ha den inne när den kommer med möss hela tiden.


Imorgon blir det en lång dag på jobbet. Ska iväg på utflykt med fadderklassen. Vi ska till Kanton och ha lite kul. Men det kommer att bli en massa gå och promenera, så imorgon åker stegräknaren på bara för skojs skull.

man kan ju hoppas att det blir bra väder, då är det ju lättare. Men det äterstår att se.

Nej, dags att försöka hitta musen och få ut den.


Av Milla - 2 maj 2010 14:59

Igår var jag som sagt var på fotboll. Känslan av att stå på Söderstadion och ca 11.200 personer reser sig, sträcker upp halsdukarna och sjunger "Just idag" så är det så att man får stå päls. Jag tror inte att man kan förstå känslan om man inte har upplevt den. Jag rekomenderar verkligen den känslan. Även om man inte gillar Hammarby eller fotboll så tror jag att vem som helst skulle gilla den här. Tyvärr så fick dom stryk, men men , bättre lycka nästa match. det var kanske inte rättvist, men så är det i idrottsvärlden.

efter matchen var det dags att åka till S och H för lite middag och prat. God mat och trevligt sällskap. Vi blev inte kvar jättelänge, var hemma strax efter 23,30.


Imorse låg jag kvar lite i sängen. Sen blev det full fart. Började bädda rent, köra en tvättmaskin, dammsuga och plocka kläder. Jag trodde att jag skulle få lite hjälp, men telefon ringde och Jocke frågade om han kunde åka och golfa. Jag kunde ju inte säga nej, så jag hoppas han kommer hem snart. jag har lite kvar att städa, sen ska jag ta mig ett skönt bubbelbad, för det är jag värd.


"Grön och vit, tillsammans är vi Hammarby

Vi från Södermalm

vi krigar för vårt lag

och går rakt in i striden"


Nu ska jag fortsätta



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards