Alla inlägg under april 2010

Av Milla - 12 april 2010 22:10

kollade på det programmet idag en stund.Såg bara slutet,men jag har sett det ibland förut. Jag vet inte vad jag tycker, det är helt underbart att se vissa människor hitta sina anhöriga som dom söker och villfinna. Men alla dom som vill hitta sina anhöriga men inte hittar dom då? Som inte får den här hjälpen,hur känns det för dom? Dom kanske inte vill annat,men vet inte hur man ska göra eller har dompengarna det kostar att ta sig till det landet dom skulle behöva ta sig till. Det kan inte vara lätt för dom.

Det är vid dom här tillfällena man är väldigt glad att man vet om sina anhöriga och vart dom finns.

Jag har ju varit aupair i USA och tappade kontakten med familjen efter att jag hade varit hemma i Sverige något år. Nu harjagfåttkontakt med dom igen,men det har tagit många år. Det var inte lätt att hitta dom igen. Dels hade de skilt sig, mamman flyttat, pappan har alltid bott skyddat pga han arbete. Nu hade mamman hemligt nr så det gick inte att få tag på. Släktingar här i Sverige hade ingen aning om varken adress eller telefonnr.Men jag lyckades hitta barnen för ca 1½ år sedan, så nu har vi lite kontakt igen. Tack vare facebook faktiskt, vilket jag tycker är väldigt roligt. Det är mest lite sporadiskt vi skriver till varandra och jag har ringt någon gång. Det blir inte såofta, men det spelar ingen roll,nu vet jag att jag kan få kontakt med dom när jag vill och bara det känns bra och räcker för mig. Jag och barnen har skrivit till varandra,små korta meddelanden på fb. Jag får ju veta lite varje gång vi skriver. Jag hoppas verkligen att jag kan få träffa dom igen, snart.


Idag har det verkligen varit vår ute. kanske inte i morse,men på eftermiddagen. vi har varit ute idag i flera timmar och barnen ville inte gå in när jag skulle stänga på våran avdelning för attgå över till stängnings avdelningen. Det gillar jag.  Nu kommer vi att börja vara utemer och mer. Då blir det lite lättare medljudnivån. Skönt för skallen och öronen, då är man kanske inte lika trött när man kommer hem,fast det tär ju lite på en att vara ute också, men inte på samma sätt.


Nu ska jag ta och börja göra mig iordning för natten, så go natt för idag.

Av Milla - 11 april 2010 15:30

Lif sumpade nog chansen att ta sig upp till elitserien när dom förlorade sist.Men det finns en liten liten chans att det kan gå vägen och det ska jag följa på tv nu. Men dom kommer inte att klara det på egen hand. Men men då har man inget där att göra.


Idag är jag lite seg och trött efter feswten vi var på igår. Det var trevligt och kul att träffa många man inte har sett på ettag.
Skulle vilja gå ut och sitta i solen, men jag måste ju kolla hur det går i hockeyn nu.


Imorgon är det tillbaka till allvaret igen. Det har ju varit skön vecka, den som varit. Den här veckan som kommer så har jag lite inplanerat. Jag skulle behöva sätta på sommardäck på bilen, har iochför sig inte dubbdäck nu, så det funkar ju, sen ska jag kolla på "fuskbyggarna" på onsdag, på söndag ska Hovet kvala till allsvenskan i Nyköping så jag tänkte nog styra bilen ditåt, sist men inte mins så drar superettan igång, då är det bara att heja fram Hammarby så att dom kommer tillbaka till nästa år. Den matchen sänds på tv, så jag kommer att vara bänkad.

Nu ska jag kolla hockeyn. Kämpa kämpa!!!!

Av Milla - 10 april 2010 15:01

   

En bowlingspelare som är flitig på att träna      

Här har vi lite rast medkorv och bröd i allt krattande och plockande på gården. Det brukar vara fullrulle i trädgården när mormor är här.  

Av Milla - 10 april 2010 09:27

Sitter uppkrypen i soffan med en kopp te och datorn i knät. Hade tänkt att jag skulle ut och gå en promenad, men med det här vädret lockar det inte så mycket.

Skulle vara skönt att stoppa i hörlurarna och sätta på bra musik och knata en snabb ganska lång promenad. Det blir kanske lite bättre framåt lunch,då kan jag kanske knata iväg. Annars får jag väl sitta kvar här i mitt soffhörn och börja på en ny bok. Jag ska börja läsa en bok som heter "smuts" nu.

Nu fick jag en förfrågan om vi hade något inplanerat för dagen, eventuellt åka och hälsa på T och M, men jag vet inte om jag stannar hemma och Jocke åker. Vi får se.

Just nu håller Mathias på att spelar wii, fast idag spelar han baseball. Han aktiverar sig otroligt bra iallafall. Det är full fart.

Hade tänkt att jag skulle lägga in lite nya bilder, men det får komma vid ett annat tillfälle. Kanske jag hinner senare under dagen.

Återkommer kanske under dagen.

Av Milla - 9 april 2010 22:50

uppmedtuppen och jobbade imorse. Det var en riktigt skön dag. Det kom bara 8 barn så det var inte så mycket att göra. Sen hem,han sitta i soffan och ta igen mig i ca 1½ timme innan det var dags att åka till svägerska och hennes sambo föratt fira hennes födelsedag. Plockade upp svärmor vid Brommaplan. ( mamma åkte hem idag,nu är hon i Sälen)

Hade det trevligt hos A och T,det kom lite folk. Lite mat och tårta bjöds det på och så blev det lite vin. vi kom hemvi 22 tiden. Ner med ungarna isäng. Imorgon är det större kalas som väntar. Då är det ett par,där båda har fyllt 40 som gäller. Vi har ordnat med barnvakt,så det är grönt nu. Svärmor kommer och bor här. Hoppas att det kommer att bli trevligt imorgon. Ser både fram emot det och inte. Men det blir nog bra.


Känner mig inte helt 100. Har lite ont i halsen och fryserlite. Jag har inte tid med att bli sjuk,men det blir till att dricka lite te med honung,det brukar hjälpa. Sen fårman klä på sig så man inte fryser. Det får bli bramedkläder på imorgon. ANtar att vi tar bussen dit och taxi hem.

men det ska bli kul att träffa dom igen. Det var ju ettag sedan sist.


Imorgon ska jag ha sovmorgon har jag bestämt mig för,det tycker jag att jag har gjort mig förtjänt av. bara få ligga i sängen och inte behöva gå upp, mysa lite.

Nu ska jag kolla lite bowling på tv.

Av Milla - 6 april 2010 23:06

Än finns det möjlighet för Lif att ta sig upp i högsta serien igen, sen om 8 dar börjar återtåget tillbaka i högsta serien ifotboll. Hade tänkt ta mig till Söderstadion för att kolla in träningsmatchen idag.Jag hade pratat med J från jobbet omvi skulle gå och kolla,men när solen slutade skina kom vi överrens om att det finns andra tillfällen att gå,så vi hoppade idag. Kollade på hemsidan och såg att Bajen vann med 5-0, så det kändes bra. Nu är det bara att hoppas att båda återtågen går vidare. Hockeyn är ju snart slut, bara 2 matcher kvar.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sussa. Men känns inte som om jag har jättebråttom, är ju ledig imorgon. Ska bli så himla skönt.

Hej så länge.

Av Milla - 6 april 2010 14:52

Nu är påsken över och förbi. Idag varjag tillbaka på jobbet. Det blev en lugn dagoch jag fick gå hem 1½ timme tidigare, inte helt fel denna sköna dag.

Fundrear på om jag ska gå och "sjunga upp" mig ikväll med en kompis. Såg på Bajens hemsida att det är träningsmatch ikväll och det är gratis. Gratis är gott!!

Det är ju inte så ofta det är gratis att gå på fotboll. Men jag lär kolla med Jocke och mamma om det är okej. Jag vill inte gå om dom vill att jag ska vara hemma,även om det skulle vara kul att kolla. man vet ju inte när det blir läge att gå nästa gång.

Imorgon är jag ledig,ska bli skönt, men man kommer väl att ha fullt upp att fortsätta med tomten här hemma.

Nu ska jag passa på att sätta migi solenmeden kopp kaffe och läsai min bok medansrestenav familjen är hos svärfar och hälsar på. Lika bra att passa på att njuta av tystnaden.


Jobbar to och fr, sen på lördag är det fest,2 kompisar som har fyllt 40 som har fest. Ska bli kul att träffa alla igen.

Idag fick jag min vägg ljusstake. Ska bli kul attsätta upp den med fotona på var sida om den.Tror att det kommer att bli superbra.

Hej så länge.


Av Milla - 2 april 2010 23:52

I morse fick jag ligga i sängen till kl:8,00 inte så vanligt.Men det var skönt. Sen fram med dammsugare och plocka och feja innan det var dags att packa in barn och mig själv i bilen för att ta tunnelbanan in till Centralen för att möta upp mamma som kommer på besök. Det gick bra. Men jäklar vad jag sprang omkring i morse.

Till lunch blev det Jocke special i hallen,gott gott.Sen in en snabbis på ICA för att handla hem lite grejor till maten ikväll. hem och inte göra något särskilt mer än att fika. Lite tråkigt att Jocke har sin jobb helg i helgen,men det är ju så. Imorgon ska det bli fint väder,så mamma tyckte att vikunde ha picnickmed ungarna, ingen dumide kanske,vi får väl se hur det blir. Problemet med min mamma är att hon inte kan sitta still i  många sekunder. Det somär bra är atthon kanske kan hjälpamig att hitta Linns mobil. Skulle inte gråta om den komfram. Men vem vet,den kommer kanske fram spn "gubben i lådan".


nu börjar jag bli lite trött i ögonen,skulle behöva sova lite.

Fick en försenad födelsedagspresent av mamma idag. Jag fick en ny pläd, den är helt underbar. Nu harjag 2 st sådana. Är inte så lätta att få tag på, men nu tror jag att jag klarar mig.

jag vet iallafall en somkommer att bli avundsjuk.

Jag ska även få ett par nya brallor,men hon ville att jag skulle välja själv vilka jag villeha,så det ska vita när jag kommer hem till henne nästa gång.


nu är det dags att avsluta denna påskdag (långfredagen)

Så GLAD PÅSK alla glada.



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards