Alla inlägg under mars 2010

Av Milla - 7 mars 2010 13:22

Satt och kollade nu när fotbollssäsongen drar igång, vilka dom ska visa på tv. Just i det kan man vara glad att man är Hammarbyare, annars är det väl inte så kul den här säsongen att vara Bajare. Men Tv 4 sport och Tv 4 kommer att visa dom 8 första matcherna i superettan, de matcher Bajen spelar, sen blir den någon annan match omgång9 sen är ordningen återställd igen, dåblir det Bajen match igen omg10. Sen vet jag inte hur det ser ut. Men det känns ju bra.

vi ska tillbaka till allsvenskan igen nästa säsong, det är ett måste.


Idag har jag varit jätteduktigt och haft stor rengöring i köket. Nu känns det kanon. Ska fira med lite kaffe trorjag, har inte druckit det sedan i morse, så nu är det dags att fika lite.


Har börjatläsa en ny bok, som jag fick i present. "Inspärrad" heter den. Börjat väldigt bra har den gjort iallafall.

Imorgon ska jag spela korpen, men jag vet inte vilken tid det börjar. men jag hoppas att vi spelar kl:19, då kan jag gå upp och träna lite innan. Skulle verkligen behöva komma igång med träningen ordentligt. Visst jag går mycket på jobbet, men jag skulle vilja förbränna lite mer än det jag går under dagen. har man bara kommit igång ordentligt så är det lättare.Funderar påom jag skulle ta via jobbet det vi har här ute på gymet vid statoil. Men jag vet inte. Får kolla upp det imorgon. Jag skulle ju kunna träna där på tisdagar innan jag hämtar barnen. men man skulle behöva minst 2 dagar i veckan. men jag skulle kunna ta vid Åkeshov på onsdagar innan juniorerna. Då blir det ju 2 dagar i veckan.


Nu är det lunchviledags för Mathias.

Av Milla - 6 mars 2010 19:50

Imorse så hade jag inte så bråttom. Satte på lite kaffeoch fixade frukost till barnen. När klockan var typ halv 11 kom vi på att vi kjunde åka till Vällingby, jag kunde gå och schoppa förpresentkortet jag fick när jag fyllde och Jocke tog med barnen på bio. Jag hade all tid i världen att gå och känna, klämma och prova. Hittade ett par byxor jag gillade och en långblus, sen fick Linn och Mathias en varsin tröja. Köpteäven lite underkläder och en mascara med motor. jag är ju inte den människan som sminkar mig varje dag eller särskilt ofta alls, så varför en ny sån kanske? Kul grej kanske, har provat den, det var en skum känsla, men detblevokej resultat. Men det kändes lite konstigt faktiskt. Hålla i en pinne som skakar, men det kommer nog att bli ok när jag har provat flera gånger. Får väl börja sminka ögonen till jobbet.

Imorgon får vi se vad dagen har att bjuda på. Skulle behöva röja på barnens rum,men jag vet inte om jag har ork till det. 

Nu börjar melodifestivalen, är inget fan av det egentligen, men man kollar ju ändå.

Idag fick jag min födelsedagspresent av Jocke. Jag fick en klocka. Men jag fick välja färg själv. jag sa att han och Linn kunde gå in och välja, men det gick han inte med på, jag fick välja själv. Den sitter nu på armen.

Nej, nu ska jag kolla lite på tv.

Av Milla - 5 mars 2010 21:18

Dagen kunde ha börjat bättre. Hade lovat att ta mig an en kille i klassen under jag jobbar idag, för att de som jobbar där skulle få vara lediga. men jag kan säga att det kändes i morse som jag hade lovat för mycket. jag stod helt ensam med typ 8 barn jag inte kännes alls och kan knappt namnen på. Den som skulle jobba med dom tillsammans med mig kom först inte. En diabetiker jag skulle hålla koll på och ett diagnos barn+ 6 till. Inte kul. Sen hade vi ju våra vanliga barn, idag bara 7 st som tur var. Vi var 2 från våran avdelning. Men nu gick det rätt bra iallafall. Men jag kommer inte att göra om det.

kom hem och ca 10 min efter så åkte Jocke och jobbade. Nu sitter jag ensam med barnen, men vi har helgen framför oss och inget inplanerat.

kanske kan jag få min födelsedagspresent av Jocke, men det är kanske att hoppas för mycket.

Mathias tog en stödvila på eftermiddagen, så det kommer säkert attbli svårt att få honom att sova nu ikväll, men jag hoppas att det kommer att bli snart som han kommer att somna. Men det är väl ett önsketänkande.

Jag kanske skulle ta och åka och handla för presentkortet som jag fick av svärfar med fru. Vi får se. Annars så kanske det bara blir att slappa. Skulle behöva det med.

jag vet att jag ska kolla på filmen jag har handlat "Luftslottet som sprängdes"

Då har jag sett alla. Dom 2 första var bra och böckerna är ju suveräna.

Avslutade min bok idag och jag kan varmt rekomendera den " Dödergök" hette den. Riktigt bra. Nu har jag beställt en annan av samma författare " Skam" tror jag den hette eller något sånt.

Nu ska jag ta hand om barnen.

Av Milla - 3 mars 2010 21:21

Nu på sportlovet försöker vi ju att göra det lite roligare för barnen som är kvar på fritids. Igår var det gemensamt pyssel och lite pingis samt redskaps lekar i gympasalen/klassrum. Idag var det stjärtlapps/madrass åkning i Drottningholmsparken. Det är ju många, långa kalla timmar man har varit där förut. Det var första gången sedan innan förra årets sommarlov jag klev av bussen vid Kanton. Gamla minnen kom över en när man klev av och gick mot backen. Träffade en gamal kollega som var ute och tog en lunch promenad. Hon jobbar på dagiset där. Pratade en stund, det var trevligt.

Vill jag tillbaka? Både ja och nej. Vi hade det mysigt på våran lilla skola, men jag vill inte tillbaka som det är där nu, men jag skulle vilja jobba med den läraren jag jobbade mest med. Ha kvar det gamla och lilla, samtidigt som jag trivs med mina nya arbetskamrater och att ha flera man jobbar med. Det märks inte lika mycket om det är 1 som är sjuk eller ledig som det var på D-holm.


Juniorträning var det idag, men det var inte så många nere. Hade inte räknat med det heller. Hade kunnat varit kvar hemma, men vad gör man inte. Men jag var inte kvar hela träningen. Hade 2 trötta barn med mig, så vi smet lite tidigare.

Jockesaattbarnenkunde slippa fritids och dagis på fredag. jag jobbar ju kort dag och det är skönt för dom att slippa vara där en dag till. jag hinner ju hem innan han ska åka och jobba.


Pålördagskajag kanske ta och åka och shoppa lite. Fick ju ett presentkort pålindex när jag fyllde, kul om man kunde hitta något snygg att ha på sig. Men som vanligt blir det väl mest till barnen.


Nu ska jag försöka få imig lite att äta.

Hej så länge.

Av Milla - 1 mars 2010 13:25

Är ledig idag, vilket är väldigt skönt. Har tvättat, hängt in tvätt och städat, så nu känns det skönt.

Nu sitter jag och väntar på att Linn och Jocke ska komma hem. Dom har varit med farfar till Solna. jocke håller på att hjälpa farfar med sin sator. han håller på att lära sig på äldre dar. Så nu skulle han skaffa internet.


Kollade runt lite på tvoch då såg jag att dom skulle visa G, den kan man ju inte missa. Egentligen är den ju inte bra, men den är kult.


Jag ska inte göra något särskilt idag under dagen. Röja lite på Linns rum kanske, men hon måste vara med och hjälpa till. hon är duktig på att hjälpatill så det är nog inga problem.

Imorgon är det till att jobba igen. Men det är ju sportlov så då är det ju lite annat.


Jocke jobbar kväll den här veckan,så jag hoppas att barnen kan få lite sovmorgon och inte behöver stressa till dagis och fritids. Men jag kommeratt ha lite tråkigakvälla. Inte alla, men ibland är det skönt. Ska försöka avslutaq minbok och börja med den jag fick i present av H och S.


mathias har hållit på att spela bowling här hemma under dagen. "Heja Mistral" har han gåttoch sagt och sedan kastat iväg klotet. undra om han har varit i hallenför mångan gånger. Risken finns ju.


nu ska jag ta och äta lite. Jocke kommer hem med mat så jag slippet laga lunch.


Av Milla - 1 mars 2010 08:47

Har tyckt att det har varit så skönt att det har börjat töa ute, men vad får man se idag när man går uppur sängen? Jo, det vräker ner snö. Det känns som omjag kan krypa ner under täcket igen och inte stiga upp förrens i maj, då kanske det är vår. Jag vill INTE ha mer snö nu, jag villa ha vår.


Min dag igår blev väl inte riktigt som jag tänke mig. Kanske en av mina tråkigaste födelsedagar jag någonsin har haft. Men nu är den förbi och det är ett helt år kvar till nästa, bara att hoppas att den blir bättre annars kan jag skita i att fylla år. Stryka det datumet i almenackan helt enkelt.

Ja ja, jag  fyllde ju inte jämt precis, men men bara att ta nya tag och hoppas att det blir bättre om 365 dagar.


Nu är det kaffe som gäller

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards