Alla inlägg under mars 2010

Av Milla - 14 mars 2010 17:13

Kärleken är svår att förstå sig på.

När man visar intresse för någon,är det inte säkert att man får gensvar. Till slut ger man upp. Efter en stund brukar den man var intresserad av visa intresse då istället, när man har gett upp alltså. Men när den personenbörjar visa vet man inte om man törs tro på den eller om det är sant.

Annars kan det vara så att man har varit vänner väldigt länge och man tycker att det är en toppen person. Då vågar man inte chansa att förstöra vänskapen. Men båda kan ju tänka sammasak. Båda två kanske känner starka känslor till varandra men vågar inte visa det för man är rädd att förstöra vänskapen.

Men ibland är det värt att chansa.

Nu kanske vissa unrar varför jag skriver det här, jag har ju man och barn. Men det finns vissa andra som kanske behöver se dessa rader.

dom som känner mig sedan förr vet att jag har blivitbraänd mångagångeroch när jag träffade Jocke sa jag först Nej till att träffa honom,men efter lite flera frågor och lite mer betänketid så sa jagokej. Det är jag gladföridag. Hade en sprucken förlovning pga bla otrohet bakom mig. var lite rädd och reserverad. Men jag är superglad att jag vågade.


idag har jag varit och träffat L, vi hade några trevliga timmar tillsammans. Gjorde några inköpmed. Men detkostade inte såmycket. Hade några presentkort.

Presentkort är trevliga.






Av Milla - 14 mars 2010 09:36

I dag ska Linn gå på bio med farmor och en kusin. Jag ska ta med mig Mathias och förståka till Solna och sen ska jag ta och åka till Vällingby. Fick ett presentkort igår på Åhlens, ska kolla om dom har det jag tittade på när vi var på Gotland. Jag hoppas det, för då kan jag handla den nu. Tack N.


Det kommer nog att bli en liten sväng till bowlinghallen med.

Jocke jobbar ju så då kan vi åka dit och fika lite. Ibland blir det ju lite ensamt.

Nu ska jag dricka en kopp te och sen göra barnen redo för avfärd.

Av Milla - 13 mars 2010 22:42

Har kollat melodifestivalen. Anna B bra? dålig? faller röstarna i stora finalen i smaken? kanske, kanske inte. Hon har ju en speciell röst. Det kan gå vägen. Man kan ju hoppas att det går vägen. Skulle vara kul med en placering långt fram denna gång så att man slipper vända på tabellen för att vi ska få det.

Vi är några stycken som brukar rösta internt,förlorarna får bjuda på middag. N och J bjöd första gången, jag och Jocke andra. Nu vann ju i och för sig Soch H igen, men det var inte H:s förtjänst. S prickade in 1,2 och 3:an rätt. Men nu har vi andra 4 röstat och det blir vinnarna som får bjuda den här gången, det kan ju inte vara mer än rätt. Vi gjorde faktiskt handupp räckning och det blev 4 mot 2, hur det nu kunde bli det.

Dags att slappa lite.



Av Milla - 13 mars 2010 08:43

Fast jag gillar inte att det är minusgrader ute just nu. Men solen tittar iallafall fram och det är trevligt.

Idag är det ju som sagt var ljus party här hemma. Det ska bli trevligt.

Ska strax sätta på lite kaffe och ta dagens första kopp. Hade velat setat mot husväggen och dricka den, men det är lite för kallt för det. Sen ska jag ta och starta en tvättmaskin.

Igår fick jag reda på att Linn har börjat spela fotboll på måndagarna med fritids. Kul, hon gillar det också. Bra att hon rör lite extra på sig. Dom har för dom tjejer som vill en dag och killarna en annan.


Vi hörs kanske lite senare idag.

Av Milla - 12 mars 2010 22:51

Idagt , jobb,simskola och sedan hem. Men jag hann med en liten pratstund med en arbetskamrat som var nere i hallen med sin dotter och 2 kompisar och spelade. Det var trevligt.

Jocke skulle handla lite mat som vi skulle äta ikväll. När jagkom hemså låg han i sängen och vilade ( inte så ovanligt)Han mådde inge vidare. Så det var bara att ställa sig vid spisen och försöka fixa lite käk. Potatis i ugnen och hemma paneradesnitzar och bea sås blidde det. Heltokej. Sen har det varit wii här hemma för hela slanten. mestadels Linn och Mathias.

Nu sitter jag häri tystnade , förutom ljudet från tv:n och göri princip inget.


Imorgon ska jag ha ljusparty igen. Har sett endel saker jag ska köpa. Det kommer att bli några som kommer så det kan bli trevligt. En har jag aldrig träffat.


jag skulle vilja sova i en vecka känns det som, eller åka ivägså att jag fick vila upp mig någon dag. bara rå om mig själv. Jag blev så himla avundsjuk på lärarna på mellanstadiet. Dom drog till Hasseludden idag efter jobbet. Det skulle jag kunna tänka mig att göra. Det är så lungt och fridfullt där. Jag skullekunna tänka mig att baraåka dit,äta gott, bada och tvaga mig och bara ta det lungt och njuta. Men det får bli en annan gång. I mitt nästa liv kanske.


Just nu sitter jag och tycker att det mesta känns grått och tråkigt, men det går väl över. jag vet inte varför. Kan vara för att jag inte har varit hemma så mycket

men men.


Nu ska jag bara vara en stund innan jag knoppar för natten.



Av Milla - 10 mars 2010 22:12

Idag och vid ett tillfälle igår har jag blivit så glad. igår fick jag en komplimang av en kvinna i bowlinghallen. - Gud, hur mycket har du gått ner, det måste vara massor.

Jag vet inte om jag har gått ner så mycket just nu, men jag rör mig nu på ett annat sätt på jobbet. Men jag äter lika dant, nästan. Lite mer grönskaer än vad jag har gjort och går mer. Men det är kul när folk ser att man har gått ner.

Idag hade jag fått ett meddelande att min ena kusin fått jobbet här i Stockholm som hon hade sökt och varit på intervju för. Superkul. Grattis L. Sen idag komdet in en arbetskamrat från en annan avdelning och sa att hon ville att jag skulle jobba på deras avdelning nästa år. Alltid kul att bli uppskattad på jobbetoch få reda på det.Jag vet inteom jagkommer att byta avdelning eller om jag blir kvar. Men det är en skön känsla man får när dom vill att man ska jobba med dom.

Vi får väl se när vi får reda på vart vi ska vara vartjaghamnar nästa år.


Har varit på träning idag. Gick iallafall bättre än på korpen sist.

I morse kl:07,00 ca satte jag påmig vrist vikterna och sen gick ajg ner till bilen. Hade på mig dom hela dagen ända fram till ca 17,30, då tog jag av dem Dom väger 1 kg st.Jag har burit pånågra extra kilon idag, vilket är en bra träning. Har inte bestämt mig om jag ska ha dom på mig imorgon också. Men dom ligger i min väska nu så det finns en möjlighet.

Slut för idag.



Av Milla - 9 mars 2010 21:35

Kan våren äntligen vara på väg?

Man kan ju hoppas. Det börjar bli skönare att vara ute längre stunder nu än vad det har varit.


Idag när vi kom hem från jobb, fritids och dagis villemathias spela wii medans jag gjorde kvällsmaten. Han ville spela pingis, helt otroligt vad han var duktig. han vann sin först match. Men det mesta var bara tur, men sen spelade han igen och vann någon match till. Jag tror han stod och spelade i ca 1 timme.


jag är helt slut idag. Hade en förhoppning om att jag skulle kunna åka på våran extra träning i Jakan ideag, men Jocke var nere på deras träning så jag hade ingen barnvakt. Det blir så himla sent om jag ska ha med båda. Linn går ju bra, men inte med Mathias.

Imorgon kommer jag förhoppningsvis att få mina kläder, det ska bli kul att se vad dom har valt.


Funderar på om jag ska orka med att vara duktig och gå och träna imorgon innan juniorerna. Det skulle vara otroligt skönt att komma igång. Fick höra idag att det är kö till gymet här ute som jag hade tänkt anmäla mig till så det var bara att glömma.


Nu är det snart dags för sängen. Det ska bli skönt.


Av Milla - 8 mars 2010 22:20

Efter jobbet hade jag korpen. Det gick skit dåligt, så slut pratat om det.


är jag kom hem kom Linn som skjuten ur en kanon och berättade att hon inte hittade sin mobil, sen var attacklarmet igång. Inte kul. Började leta, men vet inte vart den har tagit vägen. Får ringa farmor imorgon och kolla om den finns där.


Var förbi E och hon kollade mina naglar, dom hade släppt i nederkanten efter ca 1 vecka. Det ska dom inte göra, så hon fixade till dom, så nu är det bra igen.


På onsdag kommer jag att få lite kläder somnågra handlade i Thailand till mig, det är spännande. Ser verkligen fram emot det. jag troratt detär 3 st grejer.


Nu ska jag duscha.

Kram på er



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards