Alla inlägg under februari 2010

Av Milla - 7 februari 2010 16:11

Jaha, då var den här helgen snart slut. På förmiddagen idag var jag till hallen och spelade DM kval i laget. Det gick rätt så bra. Jag fick ihop 776/4. Jag gick iallafall vidare på det.Så den 21/3 ska jag till Vårby och spela final med 2 klubbkamrater. Då får vi se hur det går.

När jag kom hem så låg Mathias och vilade, när han hade vaknat tyckte jag att han verkade lite varm,så fram med termometern och kolla. Ja,mycket riktigt feber. Han har varit lite hostig och snorig, så nu blir det till att vaba igen. Men Linn är pigg som tur är. Just nu är hon hos en klasskompis och leker. Ska hämta henne om ca 1 timme.

Jag vet inte men det är någon som har lärt våran son att säga - blä djurgårn,jag vet inte vem,men det är inte jag i varjefall. Han säger att det är pappa och Linn som har lärt honom säga det. Har kommit underför med att man måste tänka på vad man säger här hemma nu förtiden. Han snappar upp det mesta på en gång.

Imorgon hade jag egentligen korpen, men eftersom Jocke jobbar kväll och vi skulle spela kl:19 så fick jag hoppa det. Men just nu är mina fingrar lite ömma efter helgens spel,så det gör inte så mycket.


Jag hoppas att alla har haft en bra helg.

Kram på er



Av Milla - 6 februari 2010 14:54

Imorse åkte jag med J, P och C till Högdalen. Skulle spela Eva turneringen. Var ine superladdad, men det gick Jättebra. Fick ihop 1386 (tror jag det blev) med hcp på 6 serier. Jag slog 834 rent på de 4 första. Har faktiskt aldrig varit över 800 förut, så det var kanon kul att göra det idag. Jag är mer än nöjd med spelet idag, Hade faktiskt bara 2 miss och 3 hål, det kan man inte säga så mycket om. Kom 2:a i denna start. Om det räcker till final återstår att se. Det är många starter kvar. Men om jag inte skulole komma dit så är jag iallaflall nöjd. Kan nog inte vara annat.

Tack för att jag fick "lifta" med er fam V/E, så tråkigt att åka självvoch inte ha någon att prata med.

Nu har jag snart en son som sitter bredvid mig i soffan och sover och en dotter som vill att våran granne ska komma hem så att hon får någon att  leka med.


Jag skulle också vilja sova en stund, men jag vet inte när jag ska hinna klämma in det i schemat.


ikväll blir det antagligen melodifestivalen med resten av familjen. Men jag brukar alltid bli så besviken, men vem vet, det kanske kan vara riktigt underhållande ikväll ;)


nu ska ja gta och slappa lite


Av Milla - 5 februari 2010 22:49

Kollade på Let's dance, tycker att det var mer snack om vem som hade tappat flest cm runt midjan. Visst jag vill också tappa några cm runt midjan, men ska det inte vara dans underhållning och inget bantningsprogram?. Men man ska kanske ta och damma av dans pjucken och försöka tappa några cm. Men det blir lite jobbigt för min make är ju inte den som gillar att dansa  och jag tror inte att det ger så bar resultat och dansa med barnen. Det ger nog inte rätt träning att bara hålla handen och dansa runt runt som Mathias gör när vi ska dansa. Men dansar han själv är det en jäkla fart. Linn är väl lite mer dansant än Mathias, men jag tror inte att det blir den effecten som det ska vara.

Idag tog jag och passade på att simma lite i badhuset när Linn var på simskolan. Mathias fick vara hemma med pappa då. Skönt att kunna simma lite när man var där. Lite träning idag i allafall.


Imorgon ska jag åka och spela tävling i Högdalen. Hur det kommer att gå? Det vet man aldrig. Men man kan ju alltid hoppas att det kommer att gå bra.

Sen på söndag ska jag spela DM,fast jag hade inte tänkt göra det, men nu blev det så i varje fall. Bra träning om inte annat.


Dags för att slappa lite och känna att det är fredag.


Av Milla - 3 februari 2010 21:24

idag hade vi 100 dagars fest i skolan. Våra små elever hade gåtti skolan 100 dagar. Egentligen är det 101 med idag, men vi hade lovat dom att vi skulle ha lite festligheter när dom hade gått i skolan 100 dagar och så blev det.

Vi hade fixat med lite ballonger, lekar och popkorn. Jag tror dom tyckte det var kul. Jag hade 2 lekar utomhus, det var käka kex och vissla och stövelkastning. Min ena gummistövel fick sig en rejäl omgång kan jag lova ;)

Sen hade vi penna i flaska, plocka bönor med sugrör påtid, blåsa pingisboll över bord och stjärtlappsrace. Barnen frågade igår om dom fick klä upp sig och lärarna tyckte att det kunde dom få göra. Då pratade vi på fritids att vi också skulle göra det. Sagt och gjort, igår kväll kollade jag i garderoben och tog fram lite kläder. Så när jag satte på mig dom i morse och kollade mig i spegeln så kände jag mig som om jag jobbade på kontor (inge fel med det) Jag har idag haft på mig: vit blus, svart kjol och svart randig kavaj. Jag är inte direkt den som brukar använda kjol och kavaj.Inte samtidigt iallafall. Vissa som jag har jobbat ,med tidigare tittade på mig och bara gapade och frågade- Något speciellt idag? eller - Så där har jag aldrig sett dig varit klädd. När jag varnere på juniorträningen kom en lagkamrat  fram och sa_ Jag kändeinte igen dig, har nog aldrig sett dig så snyggt klädd förut förutom när du gifte dig. Det var faktiskt lite kul att skapa domreaktionerna idag. Man ska kanske göra det lite oftare :)


Nu ska jag bara slappa och kanske försöka träna mina ryggmuskler lite.

Imorgon ska jag iväg och simma med klass 2, det ska bli intressant.


Bye bye


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards