Alla inlägg under februari 2010

Av Milla - 16 februari 2010 19:26

Så har man varit tillbaka på jobbet i 2 dagarefter att ha varit hemma 1 vecka med sjuk son.

Det var riktigt skönt att komma tillbaka till den vanliga vardagen igen. Har varit full rulle hela dagarna. Jag har varit ute enhel del dom här 2 dagarna, det har ju varit kanon väder. jag har varit med ungarna på kullen och lekt som om jag vore 10 igen. Jag har nog aldrig åkt så mycket stjärtlapp i hela mitt liv. Det är väldigt isigt på kullen och en massa knölar och gupp, men vad gör det när det är kul. Det har varit superkul. Men det gör lite ont i rumpan nu, man slår i den lite i guppen och knölarna som finns på kullen. Så fort det är rast och jag är ute har jag en hel klase med ungar som ska åka tåg, så vi hakar fast benen runt varandra och sen bär det av nerför med en jäkla sula. Men på sista rasten idag blev det bara 2 åk, min rumpa sa ifrån. Imorgon ska jag inte ha bilnyckeln i bakfickan när jag åker, det gör ont när man landar på den.


Igår var jag och spelade korpen, det gick sådär, det har gått bättre. När jag kom hem så lade jag Linn och sen tog jag en dusch. Jocke och jag skulle kolla på en film, men jag orkade bara kolla i ca 10 min, sen kom John Blund med mångrus och jag somnade. Jag får kolla på den en annan dag. Tur att den går att se igen.


Nu vill Mathias att jag ska spela "obling" med honom, så det är väl bara att göra det. 

Av Milla - 14 februari 2010 16:44

I fredags skulle barnen och jag ta tåget till Sala för att hälsa på mormor. Det var lite struligt på stationen. Första tåget blev inställt,andra tåget var full men det tredje kom vi med. Men det var försenat ca 25 min. Men men vi kom fram iallafall.

Hade ju spelat en rätt stor damtävling i bowlingoch jag hade inte räknat med att gå till final, men nu gjorde jag det. Så igår fick jag släppa en "bomb" att vi skulle åka hem igår kväll istället för idag. Sen kommer min morbror och talar om att han inte vill ha vin till maten för han skulle iväg idag och träna till Vasaloppet, han skulle åka tidigt i morse. Min mamma vart väl inte allt för glad kan jag påstå och jag förstår henne. Men jag trodde inte att det skulle räcka till final för mig, men nu gjorde det det. Jag har haft lite dåligt samvet idag,även igår när vi åkte att det blev som det blev.

Sen skulle Linn stanna kvar, men när vi sa hejdå till henne blev hon jätteledsen och sen gick det inte över. Hon ville stanna kvar, men hon saknade oss innan vi hade åkt,så det var bara att ta med henne hem. Det blev ett bakslag till för mamma. Men jag får ta med barnen och åka dit om någon vecka igen.

Det känns aldrig kul att såra sin egna förälder.


Det gick sådär idag på tävlingen. 6 st gick vidare från första finalrundan. Jag kom 8, 24 poäng ifrån att gå vidare. Hade 2 dåliga serier och det var det som gjorde det. Men jag är rätt nöjd iallafall, hade ett snitt på 185 på mina 6 serier.

Men nu mår jag inge vidare. Jag mådde inte 100 innan heller,men nu är det värre. Täppt i näsan och ont i halsen, bara att kurera sig till helgen när vi först ska spela mot Hammarby borta och sen ta båten till Gotland. Bara att ha polotröja och dricka mycke varm dryck så blir det nog bra.

Nu ska jag försöka få ta på mamma.


Av Milla - 11 februari 2010 23:22

Nu har mina nya ljussaker kommit. Beställde 2 "tvilling"lyktor, dom blev placerade i sovrummet,passade jättebra i förnstret där. Sen har jag plockat ihop en bra födelsedagspresent till mamma, med 2 ljuslycktor och 24 doft värmeljus i 2 olika dofter. Hoppas att hon blir nöjd bara,men det blir hon säkert.


Håller på att bli så jäkla förkyld bara.


Kollade lite hur det har gått för mina motspelare i Eva turneringen. Det var 1 som gick om mig idag, men det är många fler som ska spela. Det är 50 till som ska spela i hcp:n, det får bara vara 7 st som spelar bättre än mig av dom 50, annars går jag inte till final. Jag tror inte att mitt resultat räcker, men jag är nöjd med mitt spel ivarjefall.


Nu ska jag fortsätta plocka lite här hemma, innan jag tar fram kläder till imorgon, sen blir det nog sängen.

Jag tog en liten vila samtidgt som  Mathias idag,så jag är inte direkt dödstrött, men min kropp skulle nog gilla om jag kom i säng i tid för en gångs skull.


Åker till Sala imorgon. Vi tar tåget så kommer Jocke med bilen på lördag. Det ska bli en upplevelse att åka tåg med barnen.

Av Milla - 10 februari 2010 20:54

Tröttnade  på Mathias feber toppar, så jag ringde till Bromma närakut.jag ringde dit strax efter kl:18 och fick tid 19.30 Vi kom dit strax före halv och gick där ifrån ca 19.45 Det är så det ska vara.Inte behöva sitta och väntaq flera timmar på att få komma in.

Jaha,vad var det för fel? Var det något fel?

Ja, det var det, det var öron inflammation, igen.

Han har ju haft det förut,så nu blir det till att äta penicilin igen. Men nu vet vi iallafall vad det berodde på att han hade feber,så det är skönt.


Nu ska jag kolla klart på GE galan från Globen

Av Milla - 10 februari 2010 15:07

mathias feber vill inte gemed sig ordentligt.Den far upp och ner som en jojo. Ena stundetn 37,5 föratt sedan bli 38,8 igensen ner sen upp. Jag är trött på att vara hemma.

Just nu är han relativt pigg.Han sitter och kollar när Linn spelar Wii. Det är bra,det gerhenne lite träning.Jag skaspela lite jag med. Det ärju himla kul. När barnen sover ikväll ska jag nog taoch köra lite på "plattan",det ger bra träning.  just nu försöker hon paddla kanot,jag vill inte åka med henne om hon ska paddla, då kommer vi nog aldrig fram  . Men det vågar man inte säga högt, då kommer "surläppen" fram.


Imorgon får vi se hur det är med feberkillen.Jag hoppas att han är feberfri då.Jag har lite jag skullebehöva göra.Förhoppningsvis är Jocke hemma en stund på förmiddagen så att jag kan få lite uträttat. Det har inte gått på högvarv nhär hemma dom här dagarna.Men jag ska försöka tamig i kragen imorgon.


Nu ska jag prova att spela bowloing en gång och se om jag lyckas.

Av Milla - 9 februari 2010 12:16

idag stannade jag kvar i 2 timmar och tittade hur Linn hade det i skolan eller rättare sagt på 6-års. Det var trevligt. Jag hoppas att Jocke tar sig tid en dag och gör det han med. Han kan passa på när han har kort vecka eller jobbar kväll.

Tittade lite i hennes låda och hon fick visa mig vad hon jobbar med, sen tittade vi även i hennes pärm.

Var även med på 1lektion dom hade.

pratade lite med hennes fröken efteråt, strax innan jag skulle gå och fick reda på lite hur det går för henne. Det gick bra,så det känns skönt att höra.


Nu har jag setat framför datorn ettag så nu ska jag ta och göra lite annat innan jag ska åka och hämta Linn, hon får lite kortare dagar nu när jag är hemma med Mathias.

Jocke var piggare idag så nu är han och spelar bowling i Sollentuna. Tyvärr kan man inte kolla on line där. Men men, det finns annat som jag borde göra.


idag fyller min ena halv bror år. Han är inte så liten längra. Måste ta och ringa och gratta honom i kväll.


Ikväll ska jag kolla på Gundes program på tv. Det ser ut att kunna ge några skratt och det kan man aldrig få för mycket av.

Nu ska jag starta en tvättmaskin, sen är tvättkorgen tom förden härgången. Så skönt!!!!

Av Milla - 8 februari 2010 18:50

" För den som alltid talar

om sina svårigheter är ingenting lätt"


" Det är alltid för

tidigt att ge upp"


" Den som enbart letar efter fel

- hittar ingenting annat"


" Hjärnan är mera som en

verkstad än en lagerlokal.

För att ett bra arbete ska

kunna utföras måste det

finnas många bra verkstyg"


"Vinnaren ser möjligheterna.

Förloraren ser problemen"


" Den som tänker långt

- går långt"


" Uppriktighet är inte att

säga allt man menar, utan

att mena alltman säger"


" Om du vet att DU gör ditt bästa,

kan DU lättare uppskatta DE som är bättre"


" man kan inte alltid välja hur

man har det, men du kan

alltid välja hur du tar det"

Av Milla - 8 februari 2010 17:41

jaha, då är det inte mycket kvar av den här dagen. Har varit hemma idag med Mathias,han har feber. Igår hade han lite över 38och idag vid 14 tiden hade han 39,8 så det var bara att ta fram alvedonflaskan. Jag hoppas att det inte blir långvarit,jag är redan less på att vara hemma. Men det är som det är.Det är tydligen sjukstuga på jobbet med.


Jocke jobbar kväll den här veckan,så jag har ju lite sällskap på dagarna, men det är ju tråkigt att sitta själv på kvällarna. Men nu har jag kommit igång med att läsa en bok som jag har börjat om på flera gånger. Så nu kanske jag kan komma igenom den. Jag har ju kommit längre än vad jag har gjort förut och den är riktigt bra.


Skulle ha spelat korpen idag,men jag får följa det on line istället. Måste bara ta reda på vilka banor dom spelar på. Annars blir det svårt att vetavilka banor jag ska kolla in.


Nu börjar det bli läge för att göra lite mat. Det får bli korvstroganoff eller pasta med korv,går snabbtoch brukar gillas av barnen.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards