Alla inlägg under januari 2010

Av Milla - 7 januari 2010 18:25

Idag hade vi studiedag på jobbet. Men som vanligt var det vissa föräldrar som hade glömt det och vi fick ringa.

Vi hade först gemensam genomgång sedan satt vi, all fritidspersonal tillsammans och hade vissa saker vi skulle gå igenom och starta upp. Det var en helt ok dag. Studiedagar brukar ju inte vara så givande, men den här dagen var ganska givande. Nästa vecka ska vi börja med ett nytt schema. Det innebär att jag kommer att få ha lite mer lektioner. Det ska bli kul. Har saknat det,men nu kommer det äntligen att kännas som om jag gör lite nytta igen. Jag ska börja ha livskunskap igen. Ett ämne jag tycker är väldigt kul och givande. Faktiskt så är det kanske ett av de viktigaste ämnena i grundskolan. Det är många som tycker det och jag kan nog hålla med. Ser verkligen fram emot den här terminen.

Fy satan vad kallt vi hade på avdelningarna idag. Det var bara nere vid högstadiet som det var skönt. Men nu har dom varit och luftat elementerna så förhoppningsvis så är det varmt imorgon.Men då kommmer jag ju inte att vara där,för jag har ju ledigt, eftersom fritids/dagis är stängt. Men på måndag är det nog varmt och skönt igen. Det var kul att träffa sina arbetskamrater igen.


Hämta barnen på respektive ställe och sen in en snabbis på ICA och handlade mjölk och ägg för att kunna göra pannkakor hemma.

Jocke ska ju spela tävling idag, så han kommer nog inte vara hemma förrens vid 22 tiden.

Imorgon kväll bär det av till Sala för att hälsa på mormor och spela bowling. På lördag ska vi först spela i Uppsala och sen Sala. Barnen, jag och S stannar kvar efter att vi mött Sala och åker tillbaka hem på söndag förmiddag. Känns skönt att inte behöva sitta själv hela dagen på söndag eftersom Jocke jobbar i helgen.


När barnen har somnat ska jag bara sitta i soffan och vara. Det kan vara skönt det med. Nu ska jag ta och sätta på on line scoringen för Sumpanhallen och kolla hur det går för som som ska spela.

Hoppas alla får en skön kväll.

Krampå er!

Av Milla - 6 januari 2010 11:41

Efter jobbet så var det dags att ladda för att spela 3-manna DMi Rinkeby. Det var matchstart kl:19,så jag behövdeinte stressa. Skönt!

Käkade lite först innan jag åkte och hämtademina klot i hallen.Hämtade även S;S klot innan jag hämtade upp henne och vi åkte till hallen. Vi hade 3 lag som var med.2 senior lag och ett juniorlag. juniorerna var jätteduktiga. Det gick sådär föross.Vi ligger 2a i b-klassen och 7a totalt. Det är 8 lag som går vidare och jag tror inte att vi kommer att gå vidare. Men det var kul.


Idag ska jag försöka städa lite här hemma.jocke jobbar så det finns inte så mycke kul att göra. Skulle ha varit roligare om han var ledig så att man skulle kunna göra något helafamiljen,men men.

Just nu vilar mathias,Linn leker på sitt rum och jag kollar lite på online scoring hur det går för S samtidigt som jag sitter här och skriver lite.


Det är kallt ute,men en liten sväng ut blir det nog.

Imorgon har vi studiedag,det brukar inte vara så kul,men något man måste.


Nu avslutar jag för denna gång.


Av Milla - 4 januari 2010 22:11

Idag började jag jobba igen efter 2 veckors ledighet. Det har varit skönt att ha varit ledig så pass länge, men samtidigt är det skönt att vara tillbaka i vardagslunken igen. Det var inte allt för slitsamt på jobbet idag. Det var ca 25 barn och 6 personal. Imorgon kommer det kanske lite mer barn,men man vet aldrig. Det som är lite tråkigt är att dom som har anmält sitt/sina barn och inte kommer inte kan lyfta på luren och tala om att de blir hemma någon dag till. Då skulle man ju kunna gå ibväg från skolan och göra något annat, men när man inte vet så måste man ju vara kvar. Jag öppnade idag och var på jobbet ca 7min före öppningen, 1 barn var anmält att det skulle komma 06,30, men första barnet kom ca 07,30.Kul eller inte.Inte så värst om jag ska vara ärlig. Men nu fick jag fika i lugn och ro och sen plocka lite.


Här hemma höll linn på att somna redan kl:17, men då blev det fart på mig. Här ska inte sovas något, då kanske det blir till att sova i sin egna säng hela natten istället. Fick henne att vara vaken och sen somnade hon fint till ice age 3 istället omkring 21.Perfekt


Nu skulle jag behöva plocka in i diskmaskinen,men jag sitter så skönt i soffan.

Har faktiskt inte så värst mycke träningsvärk efter gårdagen, vilket är superskönt med tanke på att jag ska spela imorgon. Imorgon kommer även laget till helgen att läggas ut på klotterplanket, ska bli kul att kolla hur det ser ut. T skulle även skriva vilken man kommer att spela med. Jag antar att jag kommer att få spela i helgen, för det fattas lite folk.

Tävlingen jag spelade i Högdalen är nu avslutad. Jag hamnade på en fin 7:de plats. Det är jag jättenöjd med.


Nej, nu måste jag ta mig i kragen och plocka in disken,sen ska jag gå och lägga mig.John Blund börjar göra sig hörd. Jag hör hur hans helikopter börjar komma närmare.


Go natt!



Av Milla - 3 januari 2010 18:25

Nu har jag kommit hem och även fått i mig lite mat efter årets första riktiga träningspass. Spinning i 45 min. Var helt slut efter. Mina ben kändes som gelehallon. Men det var superkul. Tack T för att vi fick göra det här. Fler sådana här grejer tillsammans i laget kommer att stärka oss som lag och det hjälper oss att komma vidare. Det känns helt okej i kroppen nu,jag hoppas att det kommer att kännas lika bra imorgon med. Men det får gärna kännas lite så att man vet att man har tränat. Men det behöverinte vara så att man behöver rulla ur sängen imorgon bitti.

Nu sitter jag med datorn iknätoch har en nakenfis som står bredvid. jag hoppas att det inte sker en olycka ;)


Skulle vilja se små kronorna spela inatt, men det kommer jag inte att palla när jag måste upp extra tidigt imorgon. Får väl kolla på nyheterna imorgon när jag klär på mig så att jag får se hur det har gått. Jag hoppas att dom vinner.


Nu ska jag ta och fixa till lite klvällsmat till barnen. Jocke äroch kollar bowling i Sumpan så det är bara jag och barnen hemma.


Må så gott alla!

Av Milla - 3 januari 2010 10:50

Sitter och väntar på att tiden ska gå eller kanske stå stilla, vad vetjag.jag vill att tiden ska gå,men imorgon vill jag antagligen att tiden skulle ha stått stilla. Ska snart ta och åka iväg på ett spinning pass medvåran nya UK i bowlingen.Kommer antagligen att ha en grym träningsvärk imorgon. Men vad gör det,kommer att kännas skönt när den ger medsig lite. Men det värsta är ju att det oftast känns värre andra dagen och då skajag spela 3-manna DM i bowling. Men det kostar att ligga på top:)

Det ska iallafall bli riktigt roligt.


Just nu håller den lille på att spela bowling i vardagsrummet. Han har ställt upp 3 petflaskor och spelar för fulla muggar. Men han har börjat med en ny variant. Han sitter på en stol och kastar klotet. Sen kommer han och ska ha en high five när han har träffat flaskorna. Antigen säger han spärr eller strike. Linn sitter och spelar data spel.


Inatt fick jag gå och lägga mig i Linns rum, Det blev 4 st i sängen och varmt och trångt. Nu har hon fått in ett element på sitt rum, så nu hoppas jag att hon sover i sitt rum inatt så jag får sova ordentligt. I kväll blir det tidig sänggång, ska ju öppna imorgon och då börjar jag ju 06,30. Hua för det. Jag hoppas att det inte är så kallt imorgon bitti.

Nu ska jag ta en macka så jag orkar med passet som väntar.

Av Milla - 2 januari 2010 16:12

till Solna först och sen till Mälarhallen för att kolla lite bowling. Det går en stortävling där, super sixxx. Träffade lite bekanta där,alltid lika trevligt. Men  nu är vi hemmma och ska till att dricka kaffe och sitter och njuter med en brasa i vardagsrummet.

Ikväll vill jag verkligen se filmen som vi tänkte kolla på igår,men närinte dennlilla vill somna så är det ju inte så lätt. Men har vi tur somnar han i skaplig tid så vi kan se den.

Imorgon får vi se hur jag känner mig efter ett spinningpass. Ser fram emot det,men jag kommer säkert att ha ont på måndag. Hur tisdagen kommer att se ut vågar jag inte tänka på.

Hörs sen!

Av Milla - 1 januari 2010 16:55

Igår var det full fart här hemma med att få allt klart till kvällen. Fick besök från Sala,det trevligt. Alltid lika kul att få träffa P. Stina och Håkan eller Kludden som vi andra kallar honom var här de med. Alltid lika trevligt att ha dom här.Våran vän den långe mannen kom han med. Vi åt lite god mat och drack lite gott till, sen hade vi olika tävlingar med wii. Det var en lyckad kväll.

Nu sitter jag och slötittar på tv, funderar på om jag ska kolla på "Flickan som lekte med elden", men vi får se.

Det blir lite tomt när alla åkt hem.

Jag har haft lite speltid med Linn när Mathias sov. Vi spelade solitär, yazzi och memory,det var trevligt.Det är bra att spendera lite tid med bara henne när Mathias sover, då får hon lite mer uppmärksamhet. Det behöver hon ibland.

God fortsättning alla!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards