Alla inlägg under januari 2010

Av Milla - 16 januari 2010 15:03

Fick lov att gå upp tidigt idag för att vi hade en tidig match. Vi skulle samlas kl:08,00. Så någon sovmorgon blev det inte. När jag kom dit var C redan där,men hon stod utanför. Då hade hallpersonalen inte kommit. Men dom kom till Kl:8. Vi skulle spela mot Wäsbygnistan. Vi var ett nrevangesuget lag som ställde oss på banorna. Vi förlorade nämligen när vi mötte dom borta. Men idag var det vi som drog det längsta strået. Vi vann med 15-5, super skönt. Min bordskamrat var lagets bästa spelare. Jättekul! Det är kul att spela med henne.


Nu har jag hållit på att plocka lite här hemma, vi ska nämligen få middagsgäster. Vi förlorade en tävling för längesedan och dom som förlorade skulle bjuda de andra på middag. Min man var inte bäst medatt tippa, såvi förlorade ;) eller så var det kanske jag som var dålig på att tippa, vad vet jag. Men nu är maten inköpt och snart ska vi börja laga till den.


Hoppas alla får en trevlig lördag.

Av Milla - 14 januari 2010 21:32

Imorgon kommer en vikarie till oss på låg,som har jobbat där förut. DÅ blir det fika. Visst dricker vi kaffe varje dag,men INTE med fikabröd. Men när han kommer så ska det ALLTD vara fikabröd medi bilden. Hembakat som köpt.

Idag när jag satt i personalrummet på min rast kom F in en snabbis och talade om att E skulle komma och jobba imorgon, så det var dags för MEGA FIKA. Allaskulle baka något eller köpa något med sig   . Jaha,där rök min nyttiga fredag,men vafasiken,det ärju fredag och någon liten smakbit kan ju få slinka ner.

Förra gången orkade jag inte baka så det blev singoalla kakor från OKQ8,men ikväll har jag faktiskt bakat.Efter att jag hade gjort kvällsmat så tog jag och bakade en kladdkaka som är ruggigt god. Receptet kommer från Ekebyhovs slotts restaurang ( inte illa pinkat va   ) Men jag måste nog skaffa fram en lite gräddklick också, då blir det ju godare.Sen vet jag att F skulle baka äppelpaj. Det får bli lite joggingturer upp och ner för pulkakullen vi har på skolgården imorgon innan fikat   . Jag kan kanske få låna Karins broddar så att jag inte halkar och skadar mig så att jag missar fikat för att jag sitter hos skolsköterskan och får min skada omsedd.

Ikväll somnade barene riktigt tidigt,så nu ska jag snart ta och läggamig självi sängen och försöka läsa lite i min bok somjag inte har läst i på fleramånader.Men jag ska försöka komma igång med läsningen igen.


Idag beställdejag lite material till tennarmband,så nu ska här börjas skapa igen. Har haft lite problem att hitta så att jag bara kunde köpatråd och knappar,det andra materialet har jag ju redan. Får ta lite bilder när jag har gjort ett så att jag kan visa hur dom blev. Men jag vet inte riktigt hur jag ska hinna,det känns som om kvällarna inte räcker till i vanliga fall. Det känns som om jag kommer att vara hur osocial som helst mot Jocke,men jag kan ju pyssla med dom när han jobbar kväll. Då hinner jag kanske göra ett par i veckan. Men jag ser verkligen fram emot att göra sådan igen. Det var ju ettag sedan sist.


Kram på er

Av Milla - 13 januari 2010 22:53

 " Vänskap är som ett bankkonto:

Man kan inte ta ut gång på gång

utan att sätta in något"

 

Idag var det dags att tränajuniorerna igen.Sen hade vi kallat till medlemsmöte för dom. Hur många kom? Massor till träningen,medoch utan föräldrar. Hur många stannade? INGA,NADA, NOLL. Blir så himla trött.Sen var det syndom våran ordförande som hade tagit sig ditoch somsedan skulle hem med buss och sånt.

Dålig stil av dem.

Jag tränadesom en gudinna idag.detgicksuper.Slogperspå en serie.Bara att hoppas att det håller i sig på lördag.


Sitter och kollar på tv.Men egentligen är det inte så bra. Men skönt att vila ögonen på något. Ska ner och kollai min garderobom jag har någramammakläder där. Nej,jag ärinte gravid,men en jobbarkompis är. Jag håller på att rensaså att jag blir avmedlite grejer. Jag skainte ha flera barn så då kan jag lika gärna ge dom till henne så får jag mer plats att fylla upp.


Hörs imorgon.Puss på alla.

Av Milla - 12 januari 2010 17:11

Jobbat som vanligt. D är sjuk så N har varit hos oss och jobbat. Hon kommer även imorgon. Hon jobbade medbarnen förra året, men pluggar nere i Lund nu.

Nyss hem kommen, mathias sitter här bredvid och sover, det kostar att ligga på topp ;)

Ska strax gå och laga lite middag. Rökt skinka på risbädd med beasås, in i ugnen och på med lite riven ost. Vet inte hur det kommer att smaka, men jag hoppas att det kommer att smaka bra.

Imorgon har halva jobbveckan gått och det känns inte helt fel.

Idag hade jag pärlpyssel med ca 8st i verkstan, dom var jätteduktiga. Vi gjorde små möss. Dom fick all världens färger.


Ikväll ska jag komma i säng i tid, vilket jag inte gjorde igår fast jag skulle det. Fastnade på msn meden vän i ca 1½ timme. Är lite trött idag,men det ärdet värt. Alltid lika trevligt att prata med henne, när vi nu gör det.

Det blir kanske inte så ofta, så därför gör det inget att det blev sent igår.


Nu ska jag fixa maten så att vi får lite i magen.

Av Milla - 11 januari 2010 23:42

Ikväll var det dags att spela korpen igen. Vi skulle spela med dom vi strider mest mot. Vi låg på samma poäng. 1:a och 2:a.Men inte nu längra. Jag började med 189 och vann den serien, sen var det 2 serie dubbel,dåbörjade Soch jag med 257 sen 244,så dåvann vi den med.S vann även sin första serie. Sen sista serien slg jag 203 och S vann,så vi vann med 12-0.Tjoho

Nu leder vi serien.


Dagen har varit givande. Har fått mer egna lektioner så den här terminen kommer att bli roligare när man känner att man gör någon nytta vilket jag har saknat. Har ju varit van att ha lektioner i flera år och sen plötsligt harman inte haft några.Men nu är ordningen återställd.


Men nu ska jag ta och kram kudden,ska upp tidigt imorgon.

Av Milla - 10 januari 2010 15:39

Ifredags kväll åkte jag och barnen + S till Sala.Kom fram strax efter 20,då blev det lite mat. Sen så kollade vi på tv.

På lördags morgonen var det svinkallt.S och jag satte oss i bilen för att åka först till Uppsala för att spela match. När vi kom till Heby började något pipa i bilen. Stannade och försökte kolla under huven. Ringde Jocke, han visste inte vad symbolen betydde. Sen körde vi vidare och S kollade i handboken, det var låg kylvatten nivå.Började kolla om vi hittade någon mack som hade möppet,men det var lite för tidigt för det i "ödemarken"

När vi kom till Järlåsa hade vi ingen värme kvar i bilenoch det började lukta konstigt. Vi stannade vid en lite Närbutik. Städerskan hördeinte när vi bankade på dörren. Det var ett hus det lyste i, gick dit och knackade på dörren men ingen öppnade. Det varju inte så många bilar ute. Men det var en bil som stannade, men dom blev jag bara arg på, det var 2 killar. När allt kändes totalt kört kom det en ängel. Det kom en bil en bit upp på vägen. Jag chansade att vinka som attan med armarna och hon kom till oss. Hon skulle in till Uppsala och jobba. Vi ficka packa in våra klotväskor i hennes bil och hon skjutsade oss hela vägen till Fyrishov där vi skulle spela. Tack M!

Vi vann där. Sen så fick S och jag åka med T till Sala. Men först stannade vi och köpte glykolmoch sen till bilen. Det var helt tomt där jag hällde i det. T och V åkte bakom oss hela vägen tillbaka till Sala om det skulle bli nya problem. Men det gick bra.

Sen var det dags att spela mot Sala, och den matchen kan vi glömma. Det var katastrof. Inget funkade för någon. När jag tänker tillbaka på den matchen så  känns det bara tomt. Jag kan inte minnas när någon av oss spelade så under våraa egna förmågor. Men nu är det bara attladda om och komma tillbaka till nästa helg.

Nu sitter jag hemma i soffan och bara är och känner mig tom inombords.

Av Milla - 8 januari 2010 09:11

bär det iväg till Sala. Men först behöver jag packa och städa lite.Skönare att komma hem till ett städat hus, men även om jag lämnar det städat så är det ju inte säkert att det är städat när jag kommer hem. jocke ska ju vara kvar hemma. men jag tror inte att han stökar till så mycket. han jobbar ju i helgen så han kommer ju inte att vara hemma så mycket.


En kompis fick barn här för någon dag sedan, hennes förlossning tog ca 45 min. Tänk den som fick den. Själv höll jag på 16 timmar med Linn och 8 med Mathias.

Fick höra av en fd arbetskamrat att det tar ca halva tiden vid andra barnet jämnfört med första och det stämmer faktiskt.Åtminstonde så var det så för mig. Mer eller mindre på minuten. Helt otroligt.


Idag ska mamma åka och häma våra tröjor som jag missade att hämtaut här under julhelgen. Dom var beställada i Sala.Jag hoppas att dom finns där nu,men det borde dom ju eftersom närjag skulle hämta domså taladedomom att dom var tillbaka skickade.


Är lite orolig inför matcherna imorgon.Det är3 st som brukar vara medsom inte kan spela i helgen. Det kommer att bli tufft,men jag hoppas att det kommer att gå vägen. Vi skulle verkligen behöva vinn och få lite självförtroende. Vi förlorade ju den sista matchen innan jul. Nu ska det bli kul med T som UK.I helgen är det första matcherna som han har hand om det ordentligt. Jag hoppas på 4 poäng.

Nu ska jag ta och packa lite. 

Av Milla - 7 januari 2010 22:32

Det finns ju fasligt många olika ramsor för att heja fram sitt lag. Sen närman ska tacka för matchen så är det oftast bara "Vi tackar .....med ett HEJ" eller "Vi tackar med en applåd"

Nu har vi haft vårat tack rätt länge. Men jag skulle vilja att vi hade något lite utöver det vanliga.Men det är knepigt att komma på något.

Jag skulle vilja känna en wow från motståndarna när vi tackar dom.

Vet inte om jag känner det riktigt nu när vi tackar.

Det är svårt.

Man vill ju att det ska varalite roligt också, lite... ja,jag kan inte riktigt sätta fingret på det.

Men men kommer kanske på något fyndigt en dag,men troligtvis inte :)


Jag får väl leta lite på nätet så kanske jag kan få något uppslag.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards