Alla inlägg under december 2009

Av Milla - 11 december 2009 23:19

Ja,då var det äntligen dags för dottra att få ha sitt efterlängtade kalas för klasskompisar. Det blev bowlingkalas. Det gickriktigt bra.Vissa av barnen var bra spralliga.Men det är rätt så roligt att kolla på.

Men dom skötte sig bra. Hon var supernöjd och det är huvudsaken. Vet inte om dom andra som spelade uppskattademusiken lika mycket som Linn och hennes kompisar :)

Jocke drog på nästan bara en massa barnlåtar. Men vadgörinte en pappa för sin dotter;o)

Nu sussar hon gott sen någon timme tillbaka.


Dagens arbete gick som smort. Nu är det bara 1 veckas jobbkvar sen är det SEMESTER i 2 veckor.Ska bli så himla skönt. Barnen kommer att vara lediga dom med så någon riktig semester blir det ju inte. Men inga tider direkt att passa.


Nu ska jag ta och plocka lite härhemma innan jag åker och hämtarkusin F vid Brommaplan.


Har föresten kollat på idol och jag tycker att det var rätt vinnare. Men Calle var inte dålig.Men jag hade gärna sett Tove i finalen.Hon var duktig.


Hej så länge!



Av Milla - 10 december 2009 22:55

idag var det först lussefirande på Linns skola. Sen blev det skridskor direkt efter det. Tog inte med egna skridskor,för jag fick veta att jag inte behövde vara på isen. Men när jag hade hjälp barnen på med skrillorna så blev jag lite sugen på att åka själv. Som tur var så gick det att låna där. Skolan har ett skåp där det finns lånegrejer och det var tur. Det var superkul att åka. Sen tycker ju eleverna att det är kul när man deltar. Så nu har jag välåkt min sväng på skridskor för den här säsongen. Brukar bli 1 gång på idrotten. Sen på skogstimmen så blev detlite badminton. Men jag fick väl inte det bästa racket,men det gick.


Kvällen har det varit full fartpå. Duschning förbarnen,tvättmaskinen snurrar och diskmaskinen på. Så nu känns det som om man har gjort lite nytta iallafall.


Imorgon blir det först luciafirande sen kortdag. HämtaLinn och en klasskompis för att sedan dra iväg till hennes kalas. Måste handla det sista bara innan jag åker till hallen.


Sen i morgon natt ska jag hämta min lilla kusin som kommer på besök över helgen. Men först ska hon avnjuta en konsert.


Nej, nu  väntar sängen.

Kram

Av Milla - 9 december 2009 21:09

Idag hade vi drop in fika. Jag tror att så gott som varje eevvi harfick besök av minst 1 förälder.Antingen kom det1 förälder eller ett helt regimente medanhöriga. Vissa varupp till 5 st. Så det blevmånga, men det funkadefint.Men nu är man lite trött i öronen. När barnen har somnat ska jag sätt tvn på ljudlös, tända lite ju och bara vara. Det tror jag mina öron behöver efter den här dagen.

Sen hade vi möte med T idag ang spelet efter jul. Det kan bli riktigt bra. Jag hoppas att det kommer att blir bra,men det tror jag att det kommer att bli.


Sen åkte jag och hämtade mitt kuvert som äntligen var på plats. Nu är det bara vänta tills slutet på den här månaden och se hur mycket det blir.

Men efter alla julklappar lär det väl inte bli så mycket.


Nu är jag hemma och ska försöka få barnen i säng. Mathias har ju sovit ibilen så vi får väl se hur det kommer att gå med att få honom att sova. Jag hoppas att han somnar snabbt. Även att Linn gör det.


Imorgon ska jag på luciafirande av Linns klass innan jag åker till jobbet.Sen blir det till Vikingahallen jag kör,för klassen har idrott först och då ska dom åka skridskor.

Nu avrundar jag för dagen så hörs vi i morgon.

Hej så länge.

Av Milla - 8 december 2009 22:02

det är vad min dag har varit full av. Roligt men lite stressigt. Det ärintelätt att hinna med alla när dom vill ha hjälp samtidigt. Men det gick riktigt bra. Nu har jaginte så många kvar som ska måla ramar och sen är det klart. Ska bli skönt när det är klart.men ramarna blir riktigt fina.

Idag har jag varit på ljusparty igen. Men den här gången blev detinteförså mycket. Men jag passade på att handla några julklappar. Så nu är några avklarade.

Imorgon skaJocke hämta den andra garderoben.Han hittade 1 till likadan som den första. Så det kommer attblibrai nya rummet närvi väl blir klara.

Imorgon är det möte medTangspelet efterjul.Ska bli kul att höra vad han har att säga.

Nuska jag kolla på mitt program.det är bara det här avsnittet och 1 tillmkvar, sen är det slut för denna gång.

Men det kommer nog tillbaka


Nu ska jag slappa i soffan så attjag orkar med drop-in fika imorgon med alla elever och föräldrar, hur vi nu ska få plats :)


Kram på er alla

Av Milla - 7 december 2009 21:40

Imorse när jag kom till jobbet så visade det sig att jag kunde få sällskap att åka och handla, det tackar man ju inte nej till.Skulle handla till bakningen vi skagöra imorgon.K tjuvstartade lite idag. Så M och jag drog först iväg till ICA och handlade.Sen hade vi lite tid på oss innan ÖB öppnade. Så vi mellanlandade på MC D och tog en frulle. Sen var vi påÖB strax innan dom öppnade. Handlade där,åkte tillbaka till skolan och åt lite lunch  .

Sen var det full fart ialla rummen.Baki köket,legobyggen i legorummet, målning av ramar i verkstan och speloch ritning i de andra rummen.

Tiden bara for fram. Imorgon är detnog samma visa fast jagslipper åka och handla och det är jag glad för.

Ska ta och beställa en säng på nätet till Linn. Hon har fått välja själv nu när hon ska få nytt rum.

Men det var leverans tid på några dagar. Så det är vällika bra att beställa idag så att den kommer någon gång så att vi blir klara. Ska bli skönt när allt är klart.


Nu ska jag plocka in disken i maskinen.

Natti natti

Av Milla - 6 december 2009 20:28

I går skulle vi åka och hälsa på mamma, hon skulle passa barnen när vi skulle spela i Västerås (idag).När vi skulle åka dit var det en massa bilköer och vi hade några stopp på vägen som vi behövde göra, martin Olsson, bowlinghallen och OKQ8.på ok skulle jag hämta pengar,men som vanligt fanns det inga där. Fick tag i honom när vi skulle åka därifrån. Han sa att han kunde komma inom 5-10 min,men jag sa att jag skulle åka nu,men att jag skulle komma förbi idag istället. När jag/vi kom förbi där idag,tror ni att det fanns några pengar? Svar: NEJ! Jag är så himla less på den personen så jag vetinte vad jag ska göra och säga om den personen längre. Men nu har vi pratat så jag hoppas att det är löst nu för den här gången.

Spelet i Västerås gick sådär,inget man kan skryta med egentligen men ok. Inte så många missar. Jag var inte sämst ialllafall.

När vi skulle åka hemoch kom till IKEA vid Barkarby så tog det tvärstopp.Köer så långt man kunde se åt alla håll och kanter. Det hade varit en bilolycka vid Hjulsta korset. Det tog 3 timmar att komma hem. Inte roligt alls.

Det som var roligt idag var att jag hittade ett par kanon sköna jeans som kostade 300, skulle ha kostat 1250, men det var nersatt på nästan alla jeans idag.

kvällen hosmamma igår varlugn och skön. Barnen roade sig själva och vi satt och pratade och kollade på tv.

Vi skulle ju ha varit och grattatJidag,men vi får ta det en annan dag,detblevlite körigt och sent med allt som var i vägen idag.Men paketet ligger här och väntar på henne.Men detskulle ha varit gott med en fika och någon kaka. Känner jag P rätt så fanns detnog några remi kakor att tugga på :)

Nu ska jag ta mina barn och stoppa dom i badet.

Hörs och syns.

Av Milla - 5 december 2009 11:12

Sitter med datorn i knät och fötterna i fotbad, sen fattas bara massagen och en god lunch   .

Hade sådana självsprickor på ena hälen så det gjorde så ont. Då kommannen i mitt liv på att jag kunde sätta mina fötter i fotbadet jag fick i julklapp för några år sedan och där sitter jag nu. På tvska detbli skidskytte, kanske inte det bästa,men det är sport.


Imorgon ska vi spela tävling i V-ås,men än så länge är vi bara 3 st som har anmält oss. Man kan ju hoppas på att det blir några till.


Vi ska snart ta och äta lite innan vi sätter oss i bilen och åker hem till mormor.


Imorse tog jag och lademig i sängen och bara myste,det var så skönt. Det är inte ofta det händer, det är nästan alltid en tidman måste passa, men inte idag. Skönt skönt   


Nu är det snart dags att ta upp fötterna och packa och laga mat.


Hör av mig imorgon och talar om hur det har gått.



Av Milla - 4 december 2009 23:44

ikväl lvar jag bjuden på julbord med personalen. Det var ovanligt trevligt.Tack F,nu har jag sett ditt riktiga jag ;). J hälsa j och tacka för skjutsen.L jag kommer alltid att heja på Hammarby,sen kan du ju försöka förvandla mig till det du vill Men jag kommer aldrig att heja på DIF.T jag hoppas att ledningen lyssnade på dina synpunkter även fast dom kom fram vid fel tillfälle.

God mat och trevligt sällskap, vad mer kan jag säga.Dan,du är kung på guran.Sommarfesten kommer att bli kanon. Nu måste vi fixa en liten bowling fest snart.Men vi bjuder inte in alla.Dom som inte klara av att förlora skippar vi,det blir trevligare på så sett.


Imorgon bär det av till Sala och hälsa påmormor.


Kram på er alla!




Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards