Alla inlägg under november 2009

Av Milla - 7 november 2009 08:29

Hösten är ju så grå och tråkigt. Regnet hänger i luften hela tiden. Den är fin med alla färger på träden men det är allt. Annars tycker jag hösten är trist.


var in och kollade på tävlingsresultatet, det var 2 som hade gått om oss. Det är 3 starter till idag så vi får väl se hur det går.


Har ett barn som håller på att trycka på alla knappar när jag försöker skriva, så det går inte så bra. Det tar en evig tid att skriva.


Nu ska jag ta och äta lite sen åka till hallen och kolla hur det går i Hovslaget.




Av Milla - 6 november 2009 22:41

Har haft en skön eftermiddag efter jobbets slut. Softat i soffan,lekt med barnen och ätit gått.


Imorgon har jag inget inplanerat som är något måste, förutom att köpa en farsdagspresent. Det känns hur underbart som helst. Annars brukar det vara en massa måsten och tider att passa. Åker nog och kollar lite bowling i hallen för att sedan åka till Solna och hitta en present, det beror lite på vädret.

an kanske passa på att besöka en kompis i Solna om hon behagar att svara när jag ringer. Det brukar vara svårt att få tag på henne ibland. Men man kan ju alltid försöka.


På söndag har jag lite som jag ska göra. Men det är ju bara roliga saker, hoppas att det blir roligt iallafall. Jag vill kanske inte visa mig ute efter att ha setat modell, men det vill jag säkert. Det känns som om det är världens chans som man inte får missa. Sen ska jag kolla hur det går i fotbollen. Ska DIF få följa med ner i superettan eller klarar dom sig kvar? Just nu så tror jag faktiskt att det kommer att bli tufft för DIF att klara sig kvar, även fast jag kommer att få skit för att jag tror det. Det skulle vara synd om det blir 2 Stockholmslag som faller ur högsta divitionen, men så är det ju idrottensvärld.Även om man gillar det eller inte. Jag kommer iallafall att sitta i soffan i värmen och kolla på matchen så får jag se hur det går.


Just nu ligger vi på kvalplats efter tävlingen igår, men jag tror inte att vi kommer att klara oss kvar. Men om vi gör det kommer det att bli lite jobbigt. A kan nämligen inte spela och jag har ju enb tid att passa, så S får väl spela själv ;) Jag tror inte att vi kommer att få kvala, det är ju en massa starter kvar och det behöver bara vara 8 lag som spelar bättre än oss så är vi borta. Men jag vet inte om dom starterna som är kvar är fulla, men S kommer att ha stenkoll om vi går vidare :) Skulle vara kul om vi gick vidare även om det kommer att bli lite snärjigt med tid.


Nu blev det visst bowling på tv, det är ju inte allt för vanligt att det visas, iallafall på eurosport.


Nu ska jag ta och kolla lite när det visas.


Ha en skön fortsatt fredag.





Av Milla - 5 november 2009 23:14

Har rätt nyss kommit hem från en tävling. Det gick rätt så bra. Sista serien har jag redan glömt att jag spelade. Men annars gick det hyfsat. Mina medspelare gick det bättre för. Hade trevliga bordsspelare, vilket gör att det går lättare att spela när det är lite motigt. En kille O var så himla superduktig. Killen var bara 15 år och spelade som om han ägde banan. Talang som attan.

När jag givk in på bloggen idag så jag att jag hade haft 185 besökare idag bara, fattar det inte. Men det var skit kul, men jag tror att dom blev lite besvikna när dom läste det jag skrivit, men men.

Nu är det snart "slut på veckan, det är dags för fredags mys"


Ser fram emot den här helgen rätt så mycket, på lördag ska jag nog inte föra något särskilt vad jag vet, men på söndag ska jag göra om mig. Ska sitta hårmodell. Lite pirrigt men samtidigt spännande. Man vet ju aldrig hur man kommer att se ut när man kommer därifrån. Kanske grönt hår och snaggad eller rödhårig och ingen anna frisyr eller så ......vi får väl se på söndag om maken tar ut skilsmässa eller om man får godkänt. Det är ju tur att håret växer ut igen.


Min fantasi på maträtter har fått torka. Vet aldrig vad jag ska laga för mat. Skulle vilja ha något riktig smaskigt att sätta tänderna i. Men jag vet inte vad det skulle vara. Kött är ju alltid gott, men det känns som om det hela tiden blir samma sak. Skulle vilja mixa lite mer med olika saker. Vet att jag kommer vara mätt imorgon också, men av vad???

Nu ska jag ta en dusch och sen boa in mig under täcket.

Hoppas på lite bättre väder imorgon, det behöver ju inte regna hela dagen.


Må så gott!!

Kram på er alla

Av Milla - 4 november 2009 22:24

Assyriska vann första kvalet mot DIF, det hade jag nog inte räknat med. Kan bli en jobbig dag på jobbet imorgon.

Men än är det ju inte över.

Jaha, vädret idag var ju inte det trevligste, nu är verkligen hösten här med allt vad det innebär.

Varma kläder, snoriga näsor och gråa dagar och kallt. Men det är så det är.


Tränade endel idag, först innan juniorerna och sen på vanliga träningstiden. Det gick iallafall 100 gånger bättre än vad det gjorde i söndags. Men det kunde behövas när jag ska spela tävling i morgon igen.

Det är bara att hoppas att det går bra i morgon också.


Avundsjuka är en gräslig sjukdom. Varför kan man inte vara nöjd med det man har? Har man lite vill man ha mer, har man mycket blir man aldrig nöjd förrens man har ALLT och lite till. Att man kanske sårar många på vägen bryr man sig kanske inte om, man kanske ska stanna upp och tänka sig för några gånger innan man säger, gör eller agerar vid vissa tillfällen.


Idag fick jag mina berällningar, ljusen och halsbanden. Halsbanden var mycket finare i verkligheten än vad dom var på bilderna jag handlade ifrån. Kommer säkert att handla flera från denna underbara person. Är glad att jag hittade dig. Eller rättare sagt att du hittade mig :)

Även fast vi aldrig har träffats så känns det som om vi redan kände varandra när vi har hört av oss till varandra. Jag hoppas att vi kommer att hålla kontakten i framtiden med. Jag tror att vi kommer att göra det.


Nu är det dags att börja ladda batterierna för morgondagen.

Håll tummarna för att det går bra imorgon på tävlingen.


Kram på er

Av Milla - 3 november 2009 22:25

Känner mig lite seg efter en dag med en extra timme. Eftersom K håller på med ett specialuppdrag har vi pusslat om lite med tiderna. Idag var en mastig dag för mig, började kl07.00 och slutade 16.30 Hoppas det dröjer innan jag får ett till sånt pass. Men dagen har varit bra, men lång.


imorgon kommer jag att få två paket, kommer att nästan kännas som julafton, förutom att jag har betalat sakerna själv :)

Har köpt 2 halsband jag hittade som en tjej gör och sen ljusen jag handlade hemma hos N när jag var där på ljusparty. Mysigt med lite ljus nu när hösten kommer med storm steg.


Imorgon är det träning. Jag kommer nog att köra dubbla pass. Först innan juniorerna och sen på träningen. Det kan jag behöva efter söndagens missar. Fy va dåligt det gick!!!!!!!

På torsdag är det dags för ny tävling och för mina medspelare hoppas jag att det kommer att gå 100 gånger bättre än vad det gick i söndags, annars är det synd om dom jag spelar med.


Jag kan inte fatta att det ska vara så jäkla svårt att ta och gå och lägga sig. Kommer aldrig i säng i tid.

Men nu ska jag gå och duscha och sedan krypa ner mellan lakana. Skönt skönt.


Natti natti goi vänner!!

Av Milla - 2 november 2009 21:46

Jocke ringde till jobbet vid 16 tiden och berätta att en bana pajat så att han behövde laga den och sen ville Å att han skulle vara kvar under tävlingen. Så nu sitter jag här själv igen. Trodde att jag skulle ha sällskap den här veckan hemma,men men.

Nyss kom den lilla upp och höll på att skrämma livet ur mig. Hörde inte att han kom,rätt som det var stod han bara där. Men jag kan förstå att han vaknade.Inget litet lass i blöjan.

idag började vi med tema vecka kroppen i skolan. jag skulle ha en grupp men jag kan tala om att sämre organiserat tema arbete har jag aldrig varit med om. Har inte fått någon info om vad jag ska prata om alls knappt.

Vi pratade endel förra måndagen, men det har ändrats endel sedan dess.Sen skulle lärarna planera idag mellan 12-14 men inte fick jag reda på något idag heller inför i morgon. Så nu vet jag fortfarande inte vad jag ska göra imorgon kl:08,30. lite dåligt tycker jag. Men jag löser det nog, brukar hitta någon bra lösning.


Ikväll har vi haft det riktigt mysigt här hemma. Knappt haft en lampa på. bara en massa levande ljus och så. Men nu hoppas jag snart att min beställning kommer snart. Börjar sina med ljus. Men dom kommer nog vilken dag som helst.


Nu har min kära make varit på jobbet i ca 13½ timme, undra när han tänkt komma hem eller när hans chef tycker att hans pass är avslutat. Börjar tröttna på det här ibland.

Kvällsvecka hade han förra veckan och inte den här.

Nej, nu ska jag sluta gnälla. Blev lite mycke med gnäll den här gången. Men det måste ju komma ut ibland det med.


Nu ska jag kolla lite på tv innan jag går och sover.



Av Milla - 1 november 2009 21:38

Igår hade vi lite festligheter i bowlinghallen, maskerad och lite bowlingspel och trevligt. När klockan började närma sig 01 så åkte vi vidare till en fest här hemma i krogarna. Det var en MC fest. Hel mysigt fixat med live band på ett ställe och disco på ett annat ställe. Men Jocke och jag var inte kvar länge kanske 45 min sen tog vi en skön promenad hem. I morse var det bara att slå upp ögonen strax efter 6.

Mamma åkte hem idag och det är med blandade känskor som jag lämnade henne vid tunnelbanan. Det är skönt att få vara själva men samtidigt mysigt att ha henne här, särskilt när Jocke jobbar kväll, då får man hjälp med barnen och man är inte själv på kvällen.

Spelade tävling i hallen ikväll, men det gick käpp rätt åt hel....

Nu är det bara att ladda om inför ny tävling på torsdag, det kan inte gå sämre då


Bara att GRATULERA AIK till SM guldet. Hann se andra halvlek, men den var riktigt intressant att kolla på. Det var underhållande. Nu får man väl blicka framåt och hoppas på att Hammarby ser till att fixa folk på posterna som behöver tllsättas och att dom gör det med omsorg så att vi snabbt tar oss tillbaka till allsvenskan.


Nu ska jag ta och beställa lite ny musik.Så att jag har lite nytt att lyssna på i bilen.


Hörs snart igen.



                                            

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards