Alla inlägg under november 2009

Av Milla - 14 november 2009 22:48

Känns som om klockan skulle vara hur mycket som helst, men icke sa nicke. Imorde var jag först till Hässelby ovh lämnade barnen sen till hallen för att vänta in skjuts av ett födelsedagsbarn, när hon kom (Grattis igen) så bar det av till Lidingö för att spela mot BK ön. Det blev en skön seger fast inga direkta topsiffror.Sen fick jag en ny chafför som är säker bilförare till nästa helg. Där blev det först lite god mat,samtal kring bordet och en ny uppladdning för nästa match, den var mot serieledarna BK Eva. Vi hade dompå gaffeln, men det gick inte hela vägen. Men vi föll med flaggan i top. Vi gav dom ett motstånd dom absolut inte hade räknat med. Vi kommer att möta dom hemma nästa helg,men då är det våran tur att gå segrande ur striden.

Nu sitter jag i soffan och har lite mysigt.


Igår hade jag ett helt underbart chatsamtal. Du ska veta att det var som att vrida tillbaka klockan många år. Det enda jag kan säga är att du finns hos mig väldigt ofta och jag hoppas att det kommer att bli mycket mer. Det har känts helt underbart. Jag har bara gått med ett leende på läpparna ibland. Ibland ska man tänka på vad man säger kan hända,för PLÖTSLIGT händer det ;) Hihi, men det gick riktigt bra ändå. Men jag vann inte högsta vinst,men nästa gång kanske.


Nu önskar jag alla en skön fortsattlördagoch gör inget jag inte skulle ha gjort


Av Milla - 13 november 2009 19:57

Är nu ledig i 5 dagar. Ska bli så himla skönt. Jag har gjort mig förtjänt av att vara ledig. Det har ju varit en himla omställning att byta jobb. Från att ha haft 24 elever på hela skolan till 53 i en klass. Men det är kul. Men jag skulle ljuga om det inte ska bli skönt att vara ledig.


Igår skulle jag ha varit iväg med mina gamla arbetskamrater ut och ätit, men det blev inte så. Får följa med nästsa gång. man kan ju inte vara med på allt fast man vill. Men det hade varit kul att träffa A, det var ju ett tag sedan jag träffade henne. Men jag får ta och ringa henne och ta en fika.


Idag skulle en som jag har fått kontakt med här på bloggen opereras. Jag kan lova att jag inte kommer att gnälla över mina krämpor efter att jag har följt hennes liv. Stackars människa. Jag hoppas att operationen har gått bra för henne. Jag har tänkt på henne väldigt mycket idag och hållt både mina tummar och tår för henne. Om du/när du läser detta ska du veta detta. Jag hoppas att du kommer att bli bättre för varje dag som går nu och jag kommer att fortsätta höra av mig till dig. Keep on fighting, du klarar det!!!!!!


Nu kollar jag på idol med Linn bredvid mig i soffan. Mathias har kastat in handduken för dagen.

Jocke håller på med sin dator,han tycker inte att det är så himla kul att kolla på idol,men jag frågade snällt om vi kunde sätta på det och det var ok. Han hade tur för han fick kolla på bowling på eurosport först.


Nu ska jag kolla vidare.

Hej så länge och jag hoppas att jag ser ett livsteckensnart. Jag vet att dig som jag menar känner igen sig.


Av Milla - 12 november 2009 21:51

Hur kan man vara trött för jämnan? Just nu känns det som om jag skulle kunna sova hur mycket som helst. Men nu har jag bara en dag kvar att jobba, sen är jag ledig i 5 dagar. Jocke ska på utbildning må-on så då är det bara jag och barnen, så då har jag tagit semester. Hade 15 sparade dagar, så det var bara att passa på. Sen kommer jag nog att vara ledig vid jul också. Skönt ska det iallafall bli.


Är fortfarande inte helt kry från min förkylning. Hostan har blivit värre men snuvan har blivit bättre. Nu får det vara slut på förkylning, inge roligt längre.


imorgon ska Linn vaccinera sig. Hoppas att hon kommer att må lika bra som jag gjorde efter osh slipper ev biverkningar. Jocke följer med henne så får hon gå hem efter det så hämtar jag Mathias när jag slutar, så får dom 2 ha lite pappa Linn kvalitetstid med varandra. Nu ikväll när jag var och nattade mathias så spelade dom kort ett tag.


I helgen har vi dubbel borta. Till första matchen har vi ingen reserv, det kommer nog att gå bra iallafall. Skulle vara skönt med en vinst mot ön, men det kommer nog bli tufft att vinna där när både J och Ni är borta. Men det är bara att kämpa på så kan det gå. Hihi jag rimmade ju!


Ikväll ska jag försöka komma isäng innan kl:24.

Tvättmaskinen går som en klocka. Det finns många finesser på den. Man hör nästan inte att den är på vilket är toppen. jocke tvättade 3 maskiner igår, men det är många kvar att tvätta. Men i början på nästa vecka kommer korgen att vara tom. SÅ SKÖNT KOMMER DET ATT VARA!!


Nu ska jag ta och gå och sova snart.

Sköt om er alla

Av Milla - 10 november 2009 17:00

Idag  har Jocke köpt hem en ny tvättmaskin. Det ska bli så himla skönt att få undan all tvätt vi har smalat på oss. Det har varit som att spela på lotteri med maskinen vi har haft. Ena gången har det funkat, sen nästa har man fått stått och vridit ur tvättrn, men nu behövs inte det mer. Äntligen.


Ska snart ta och laga lite kvällsmat.

Av Milla - 9 november 2009 21:40

Nu var bowlingen slut. Anders vann. Men bra spel av flera, S och G blandannat.


ÄNTLIGEN fick HAMMARBY VINNA! Årets mål, den karamellen ska jag suga på ettag.


Har kollat på fotbollsgalan. Inte några direkta överraskningar. Men det brukar det ju inte vara.


Nu är det bara att vänta på att Jocke kommer hem så att man kan få höra lite om spelet i hallen. Är lite tråkigt och sitta och titta på scoring online. Men det hade blivit på tok försent för barnen.


I helgen har vi 2 matcher,men har inte hört ännu om jag får spela, vi får väl se hur det blir med den saken.

Men jag är jä...gt spelsugen.


Nu ska jag taoch slappa lite innan jag tar en dusch.

Av Milla - 9 november 2009 21:13

Ja,det var det verkligen, en upplevelse.

Lämnade barnen till farfar vid 12 tiden. Fick en fika innan jag åkte. Sen mötte jag upp S och vi mötte upp T vid Hötorget. Vi kom lite tidigt, men när vi kom in så fick vi gå därifrån först, för dom var på lunch. Men sen var det bara att sätta sig i en stol och vänta för att se vem som skulle välja en. De flesta hade långt här, jag var den som hade kortast,men jag blev vald direkt, det kändes skönt. Fick en tjej från Halmstad,jätte gullig. Hon frågade hur mycket hon fick göraoch jag talade om att det bara var att köra på, det växer ju ut igen om jag inte skulle vara nöjd. När hon började prata med de som höll i kursen fick jag lite kalla fötter.

- Kanske så som T gjorde på scenen igår.

- Du menar henne som jag färgade lila och gult på?!

-Ja, eller en Rocka Billy stil.

Hjälp tänkte jag. Lila,gult,rockabilly!!!!!!

Men jag är jätte nöjd. Visst hon klippte av enhel del, men det blev jättebra. Jag kan göra en rockabilly frilla,men det kommer jag aldrig att göra.

Skulle helt klart kunna göra om det. Har även 3 färger i håret. Men det syns inte lika mycket.


Nu håller jag på att kolla på online scoring från hallen och kollar hur det går i finalen.

Men jag skriver kanske snart igen, måste se hur det slutar.

Av Milla - 8 november 2009 08:43

Har inte hunnit bli bra från snuvan helt, så har hostan kommit. Jag hatar verkligen att vara förkyld. Jag har ju tagit vaccinet också, men det är ju några dagar sedan. Det här är en vanlig bondförkylning. Har varken tid eller lust med det.

Just nu kollar jag på barnprogram och äter frukost med barnen sen bär det av till farfar innan jag ska till Götgatan.

Hör av mig senare och berättar hur det var. Kommer säkert att bli en upplevelse.


Fick ligga kvar i sängen nästan till 8 idag och det är ju inget man är bortskänmd med, så det var nice.


Vi hörs sen

Av Milla - 7 november 2009 17:40

Var ner till hallen en sväng och kollade Hovslaget. Några gick riktigt bra. Sen blev det en sväng till Solna för att handla farsdagspresent. Det blidde ett par nya gympa dojjor. Ingen slips här heller. Sen har jag velat byta mobil ettag, men mitt abonnemang går inte ut förrens i dec, men idag så var det en trevligtjej som hjälpte mig, så det blev en telefon. S var med mig och hon slog till på en ny telefon hon med.


Nu sitter jag i soffan med M och L leker på sitt rum. Har precis tänt lite ljus och har det mysigt.


Nu sitter jag och väntar på att maken ska komma hem så att vi kan äta och dricka gott.


Hörs kanske lite senare

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards