Alla inlägg under november 2009

Av Milla - 18 november 2009 14:54

just nu tar jag en liten paus i soffan. Känner att man är lite darrig på benen efter det kroppen har varit med om. Har gjort rent hela köket, plockat in rena kläder i garderoberna och nu är det snart vardagsrummets tur,men först måste jag ta igen mig några minuter.

Men det känns skönt att ha gjort endel, ska ta och rensa lite bland Mathias leksaker innan jag tar itu med vardagsrummet.


Linn har varit supergullig mot lillebror. Hon försöker lära honom vissa saker, endel för svåra men andra funkar. Hon låter honomkomma in på hennes rumoch leka, frågar vad han vill titta på för film inne hos henne m.m Det är helt underbart och se och höra. Det värmer i en mammas hjärta att se och höra dom. Mathias ser upp till henne som bara den.


Ska prova och dricka lite kaffe, ska bli kul och se vad magensäger om det,men just nu struntar jag i vad den säger för resten av minkropp skriker efter det.


Vi hörs lite senare.

Av Milla - 18 november 2009 08:00

Idag mår vi lite bättre, iallafall vi som är hemma. Har fått sovmorgon, vilket inte är så vanligt när man är hemma med båda barnen. mathias är så pass pigg att han kommer att få gå till dagis imorgon. Men Linn har fortfarande feber så hon får vara kvar hemma några dagar. mathias var ju den som blev sjuk först av oss alla. Hur Jocke mår vet jag inte, har inte pratat med honom idag. Jag hoppas att han kan vara med på kursen idag och att han mår bättre.

Idag ska ta och plocka lite mer här hemma, det ska bli skönt när vi får klart med nya rummet så Mathias alla leksaker kommer bort från vardagsrummet.

Men jag ska ställa bort dom nu på något ställe så att man kan röra sig lite friare här inne.

Nu är det dags förfrukost.

Av Milla - 17 november 2009 20:33

Nu är alla sjuka. Jocke ligger med huvudvärk och ev feber. Nu har alla varit/blivit sjuka. Det är bara att hoppas att det inte är så långvarit. Men jag mår mycke bättre. Kanske inte hundra, men bättre än igår.


Imorgon ska jag försöka röja lite här hemma. Har börjat med köket. Men det finns enhel del till att röja. Nu kommer ju mamma med en vän påfredag så då måste det ju se bra ut.


Just nu sitter jag och kollar på Hells kitchen, fy bubblan för att jobba för ensån människa. Menuten honomskulle det ju inte vara något program.


Nu sover båda barnen och jag ska sitta här ettag och ha det lite skönt. Imorgon kommer Jocke hem det ska bli skönt.  Jag kommer inte att träna imorgon, kan inte åka dit med Linn som har feber och Jocke är inte hemma,så jag får ta det på torsdag istället.


Nu ska jag kolla klart på tv.













''''''

Av Milla - 17 november 2009 10:27

Det var tur att Jocke skulle åka iväg på en utbildning i några dagar, för här hemma skulle han inte vilja vara. Mathias spydde i lördags och sen har han haft feber. Igår var det min tur att köra gustavsbergsbussen och sen kom det från andra ändan, fick lov att ringa till svärmor och kolla om hon kunde komma hit och hjälpa mig, hon hann bara komma hit och jag gick ner och la mig i lillstugan. När hon komner berättade hon att Linn också spytt. Så nu är det inge kul att heta Christensen vill jag lova. Men det som är skönt är att Mathias är frisk nu. Jag är helt matt i kroppen och den värker. Men jag har iallafall fått i mig lite blåbärssoppa.

Av Milla - 16 november 2009 08:05

Idag hade jag tänkt att jag skulle hinna enhel del, ,men istället för att ha semester så får jag ha vab. Men det är inte så mycket att göra något år. Han har fortfarande feber och är dålig i magen. Nu har jag ringt till jobbet och meddelat att jag är hemma med vab istället så får vi se om han är pigg till torsdag när jag skulle ha börjat jobba igen.

Min hosta finns kvar,hatar verkligen den nu. Den blir verkligen inte bättre. Får snart gå till läkaren och be om medicin.

Nu ska vi äta frukost och sen ska jag försöka städa lite. Hade hoppats på att få göra det själv, men men.

Vi hörs av lite senare.

Av Milla - 15 november 2009 21:25

Tog tempen på Mathias ikväll för han kändes lite varm. Jo men visst hade han feber, men inte så mycket. Han ficklite alvedon,bara att hoppas att den är borta imorgon. Skulle behöva vara hemma och fixa lite utan barn imorgon. Har endel jag måste göra innan tisdag närLinn fyller.Men omhan har feber så får han ju självklart vara hemma. Men det är inte kul att ha sjukt barn, massor att göra och maken bortrest. Men det löser sig.


Nu ska jag fortsätta kolla på filmen.

Hoppas att alla har haft en trevlig helg.

Kram på er.

Av Milla - 15 november 2009 15:43

Jag har många gånger önskat att jag hade haft ett syskon. Nu har jag inte det,men vissa vänner och släkt är somsyskon.Tack för det.

När vi fick Linn tänkte jag att jag inte ville ha flera barn,vet att det är många som säger så efter att dom har fött barn, det är ju inte direkt en dans på rosor att göra det. Kan nog hålla med det Babben Larsson sa en gång, "att föda barn är som att skita ut en soffgrupp" Men efter en tid glömmerman hur det var och det är jag glad att jag gjorde. Annars skulle vi ju inte ha Mathias här idag.

Idag har jag setat isoffan och tittat och lyssnat på hur Linn och Mathias har lekt.Linn har varit så himla gullig mot honom. Visst blir hon sur på honom ibland,men så är det ju och han ser upp till sin stora syster och vill göra allt hon gör och att hon ska titta när han vill visa något.


Han är lite trött idag, men det är ju inte så konstigt,han var ju vakem mellan ca 01,20-04,00 sen uppe vid strax efter kl 06. Då får man vara trött.


Hej så länge

Av Milla - 15 november 2009 08:17

Önskar att jag kunde säga att det är en god morgon, men det kan jag inte påstå att det är. Känns som om jag kommer att krascha vilken sekund som helst.Har haft en natt som jag inte vill uppleva igen på väldigt länge. Hade knappt somnat innan Mathias börjar kräkas. Till råga på allt så låg ahn i min säng. Nu ligger allt på altanen i väntan på att få läggas i tvättmaskinen. Men den är upptagen just nu. Fick väl somna om en kort stund vid 4 tiden för att sedan bli väckt vid 6 av Linn. Jocke åkte vid halv 8, då var det bara att stiga upp.

Snart ska jag stoppa in barnen i duschen, Linn ska på kaslas och jag har ännu inte handlat någon present, sen börjar kalaset kl:10. Men jag kommer nog på något.


Jag hoppas att jag kan ta en stödvila på eftermiddan när Jocke har kommit hem.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards