Alla inlägg under oktober 2009

Av Milla - 7 oktober 2009 22:51

skulle sitta fint. Just nu känns det som om jag skulle kunna göra som björnarna gör, gå i ide.


Imorgon är det öppethus på Linns skola mellan kl:17-19. Känner att jag skulle behöva gå dit en stund, både för min egen skull och för Linns. Ofta får hennes saker lämnas åt sidan för att det är annat som känns viktigare. Sen är det personalfest med bowlingpersonalen. Slutar jobbet kl:16,30 och börjar igen på fredag kl:07,00. Jag är inte sugen på personalfest alls. jag hoppas att det inte blir så sent iallafall. Men jag har fått lite info om festen, och det är att aktiviteten skall vara klar vid ca 22 tiden. Men det vet man ju hur det brukar vara. Räknar med att det blir ca kl:23 istället.

Men det känns som om jag kommer senare. Pratade lite med Jocke idag om det som sker på Linns skola och han tyckte att jag skulle skita idet, men det känns som om jag inte kommer att göra det. dels vill jag träffa hennes klasskamrater och dels vill jag veta vilka deras föräldrar är. Känns som om det är rätt så viktigt att veta vilka hon är hos om hon vill hem till någon och leka. Hon har varit till en av tjejerna och jag har pratat med hennes mamma, men jag vet inte ens hur hon ser ut. Det kan ju vara bra.


Just nu känns det som om jag sitter och kollar dubbelt, så himla trött är jag. Skulle verkligen behöva sova i flera dagar känns det som. Men det funkar inte. Hoppas bara att det blir en skön nattsömn inatt, när jag väl kommer ner i sägen och somnar.

På lördag bär det av till Sala för festligheter, men vilka vet jag inte. Men jag hoppas att det blir trevligt, men det blir det säkert.


Nej, nu måste jag verkligen sova.


Av Milla - 6 oktober 2009 21:27

Idag efter lunch hade vi aktivitetsdag, eftersom det var studiedag. Jag var ute från kl:10,50-14,45 då hade jag fått nog av frisk luft för dagen. Tur att det var skapligt väder och inte så kallt. Det kommer att bli något liknade imorgon med för då har vi friidrottsdag. Jag vet inte om jag tycker att det är så smart att lägga dagarna efter varandra, men det är ju inte jag som har planerat dom.

Dagen flöt på bra, men vi har nog lärt oss lite inför nästa gång det kommer att bli något liknade.

När jobbet var klart för dagen var det bara att släng sig in i bilen för att hämta barnen, deras fritids respektive dagis hade tidig stägning pga apt. Men det var inga problem att hinna. Hade inte så stor ork med att laga någon riktig middag, så det fick bli färdiga köttbullar och makaroner, det går alltid hem.


Nu sover båda liven så jag har lite tid för mig själv så jag ska ta och fila bort mina dekorationer på naglarna och sedan krypa ner i sägen och kolla på mitt program. Efter det kommer jag nog att få besök av John Blund. Är helt slut nu om kvällarna.

Av Milla - 5 oktober 2009 21:38

Då har veckans första dag snart passerat. Imorgon har vi studiedag,på eftermiddagen ska vi ha lite aktiviterer för barnen som är på fritids. Hoppas bara att vädret blir okej. Håller just nu på denna vecka att kolla hur mycket jag går på jobbert, för skojs skull. Idag blev det 8006 steg på arbetet. jag vet att det varierar vecka för vecka och dag för dag, men tyckte att det kunde vara kul att kolla hur många steg det blir. Jag har inte använt den hemma alltså.


Har haft en rätt skön kväll här hemma med barnen. Dom har spelat wii, eller rättare sagt Linn har spelat själv och när det var mathias tur så höll han i kontrollen sen fick jag hjälpa honom. Boxningen klarar han av själv, men nu skulle han spela bowling, då blev det problem. Han är bowlingskadad stackars barn. Spelar han inte bowling på wii så tar han en innebandyboll, vanlig boll eller ettav sina små plast bowlingklot (Linns gamla) och spelar bowling mot Linns dörr, sen kommer han med handen upp och säger strike så ska man ge honom high five. Vad månne det bli av honom.


Ska snart lägga mig på spikmattan en stund inna jag somnar för kvällen, tidig morgon imorgon. Skulle vilja läsa lite i min bok också, men jag vet inte om jag orkar det, vi får se.


Känner mig lite låg, men det beror nog på min igentäppta näsa. Hoppas att det slutar snart så att det blir lite lättare.

Av Milla - 4 oktober 2009 22:05

Farmor ringde igår och undrade om barnen kunde komma förbi ettag i morgon, visst varför inte.

Så imorse var det först en sväng till Hässelby, sen hallen för B-lags match, sen lite shopping i Solna, sen mathandling på City gross och sen hem för att rapportera in 2 matchresultat och sätta på tvättmaskinen. Efter det blev det några minuter i soffan inna resten av familjen kom hem. Då var det dags att börja laga mat och leka lite. Men nu sover barnen och jag ska snart hänga tvätt och ta en dusch innan jag lägger mig.

Det var den här söndagen det. Känns knappt att den här dagen har varit, det har snurrat på rätt bra.

Matchen idag vann vi inte, men Hammarby gjorde det. Skönt, skönt. Nu är det bar4a att hoppas att en väckarklocka har ringt och det riktigt högt så att dom kan vinna några mer av de sista matcherna så att dom slipper åka ur och får kvala istället. Men det återstår att se. Dom kanske inte klarar av kvalet heller och åker ner i superettan iallafall. Men jag håller både tummar och tår att dom klarar sig.


Imorgon börjar en ny arbetsvecka och Jocke har kvällspassen så då blir det många ensamma timmar. Ibland är det skönt, men ibland riktigt långtråkigt. Barnen brukar vara snälla när jag är själv med dom, bara att hoppas att dom är det nu också.


Fick tillbaka mitt örhänge idag som jag hade lämnat in och som tur var slapp jag betala, var lite rädd för att jag skulle få göra det för att jag inte hade något kvitto eftersom det var en present. men hade jag fått betala så hade jag talat om vad jag tycker. Dom var inte gratis direkt. Fick dom i födelsedagspresent. 625 kr st, då borde dom hålla bättre. Men det gick ju vägen den här gången.


Hoppas på en skön vecka på jobbet denna vecka.



Av Milla - 3 oktober 2009 14:48

Spelade ligamach idag och det blev vinst. Skönt efter 2 förluster.

Det satt lite långt inne. Men vi drog det längsta strået.

Ska även spela imorgon och det känns bra. Jag är rätt så nöjd med mitt spel idag. Men jag vet att jag kan mer. Fast idag var det iallafall ett fall framåt. Har haft det lite tungt, men det stämde rätt bra idag, utom i sista serien.


just nu sitter jag och kollar på "Bondi beach", tycker att det är riktigt intressant att kolla på.


Mathias sitter här bredvid och sabbar mina grejer. Ibland kan jag vara så trött på barnen så jag skulle kunna ge bort dom gratis, fast jag älskar dom av hela mitt hjärta. Jocke var trött så han ligger och vilar och har gjort det i ca 1 timme, men jag vet att han skulle bli sur om jag säger att det är min tur att göra det när han vaknar, för då ska han bygga och kan inte ha hand om barnen, men att jag skulle behöva sova ibland vet jag inte om han tänker på.

Jag är nog för snäll där.


Nu ska jag kolla vidare på mitt program.

Av Milla - 2 oktober 2009 21:31

Sitter i soffan och har försökt titta på Idol, men det har gått sådär. Barbeb har lekt,bråkat och stojat,jocke har snickrat,borrat,sågat, sen mitt i allt kom Linn och sa att hon ville gå och sova, men att jag skulle läsa för henne. Så det blev till att gå in på hennes rum och läsa lite. Men det gör inget. Nu håller jag på att slöar i soffan.


Mamma åkte hem idag, hon skulle ha åkt hem i tisdags istället, men var snäll och var kvar tills idag fetersom Mathias var sjuk så kunde jag jobba istället, vilket var guld värt för mig. Man kan ibland bli så hoimla trött på sina föräldrar, men innerst inner älskar man dom ändå. Sen när man bara har den ena föräldren kvar i livet så är det ibland med lite blandade känslor man blir arg. Man vill inte bli arg, men det blir så fel ibland. Men jag älskar min mamma och när hon tjatar och gnäller och kommer med kommentarer man inte gillar, så menar hon egentligen bara väl.


Imorgon är det dags för liga igen. Sen ska jag även spela på söndag i b eller c laget, vet inte i vilket, men det kvittar. Det var många som skulle dubbla.


Nu ska jag bara krypa ner i soffan och mysa.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards