Alla inlägg under oktober 2009

Av Milla - 16 oktober 2009 22:38

Idag slog det mig att jag har något att skriva om, tycker jag iallafall.

Ibland tar man någon/några förgivna. Nästa dag finns dom kanske inte där. Allt kan vända väldigt snabbt. Jag vet att det kan hända. ENa minuten finns dom bredvid en och i nästa har dom ryckts bort.

Var och hälsade på min mamma förra helgen, ibland tycker jag att det är lite jobbigt, men det tycker väl alla att det är att umgås med ens egna föräldrar ibland. Men nu har jag funderat lite. I helgen som var, var det riktigt trevligt. DÅ saknade jag min pappa något otroligt. Linn pratar ofta om att hon saknar morfar, fast hon har aldrig träffat honom. Jocke har heller aldrig träffat honom. Jag tycker att det är otroligt synd för alla parter att dom inte har fått träffa varandra. Han fick aldrig träffa sina barnbarn, vilket jag vet att han skulle ha älskat att gjort. Jag vet att både Linn och Jocke skulle ha älskat honom också. Som tur är har jag många fina minnen och en del kort på honom. Han var mitt allt när jag växte upp. Han sa sälland nej till mig när jag bad om skjuts till träningar eller matcher, gå på konserter eller vad det nu gällde (mamma har och ställer upp hon med, men man brukar ju säga att döttrar tyr sig lite mer till pappa och söner till mamma)

Pappa!

Du fanns alltid till hands. Du försvann ur våra liv på tok för tidigt. Jag hoppas att du kan ta del av vårat liv här på jorden ändå. Du finns ofta i mina tankar och jag älskar dig fortfarande av hela mitt hjärta. Jag önskar att du hade funnits i våra barns liv, jag vet att du skulle ha smält för dom och tagit dom till dig med storm och älskat dom som bara en morfar kan göra. Jag vet att du hade massor av saker som du skulle ha velat gjort med oss alla och jag hoppas att jag kommer att få en möjlighet att se och träffa dig engång till i något annat liv eller på en anna plats det är en önskan jag har.


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, blev lite top, skönt tom om man nu kan bli det.

Idag var jag till E och gjorde nya naglar, hoppas dom finns kvar efter ligan imorgon. Annars får jag väl ringa E igen. Det känns iallafall bra att ha naglar igen.

Imorgon är det mycket inplanerat, men det ska nog bli bra. Allt kommer att hinnas med.

Nu ska jag mysa lite i soffan med min man.

ANNONS
Av Milla - 15 oktober 2009 22:06

Jobbet, inget nytt. Slutade en halvtimme tidigare, outagen rast. Hade samtal på dagis, uppföljning av inskolning m.m Det tog ca 5 min sen var vi klara. Allt var bra. Kändes skönt, inte för att jag var orolig, men man vet ju aldrig.

Hämtade sen barnen och åkte hem. Jocke kom ungefär samtidigt. Sen blev det en liten lekstund med barnen och sen lite mat. Skulle göra köttfärssås med spagetti, men köttfärsen fick åka ner i soporna. Smakade inte riktigt som det skulle. Det berodde inte på kocken utan att den hade fått en bismak. Men den skulle inte vara gamal, men jag undrar. Kändes som att kasta pälor till svinen.

Nu ska jag strax gå och duscha innan jag tar min bok och lägger mig på spikmattan. Igår somnade jag på den igen, inte så skönt när man vaknar. Men den här gången blev det bara 40 min ca och inte längre. Ska hålla mig vaken idag.

Imorgon ska jag till E och fixa och trixa lite.


Känns som om jag mest skriver en massa blaj som inte kan intressera någon. Men jag kan kanske skirva något som faller flera in i smaken. Men det känns rätt skönt att bara blaja lite också. Skönt att få skriva av sig lite när det har varit mycke. Men vem vet, imorgon eller på lördag blir det kanske lite seriösare eller lite mer feeling, eller så blir det som vanligt.


Nu får det vara bra för idag.


ANNONS
Av Milla - 14 oktober 2009 22:12

Idag när jag kom till jobbet så fick jag höra lite konstiga saker. En som jobbar på en annan avd hade träffat en som jobbar med mig som beklagade sig (inget ovanligt) om än det ena än det andra. Då sa den som jobbar på den andra avd

- Men Kamilla kan väl ta dina lektioner om det är lättare.

Den jag jobbar med tappade hakan i ca 20 sek, men tror du hon kan det?

- Varför inte svarade den andra?

- Jag vet inte, det vill nog inte de andra att hon gör, svade hon.

Det jag kan säga är TACK FÖR FÖRTROEDET säger jag.

Jag hade samma lektioner på andra skolan som hon har här nu, varför skulle jag inte klara det? Hon är så jä... rädd att jag ska ta och göra det bättre än vad hon gör. Hennes ord är skolans lag känns det som ibland. Men nu har jag nog kommit på en lösning.... Jag ska ev börja plugga på distans, måste bara få godkännande från rektorn. Hon var inte där idag, men jag ska söka upp henne imorgon bitti. Det är bara att hålla tummarna. Jag ska leta reda på henne det första jag gör i morgon bitti.

Det är jag och 2 till som är intresserade.


Nu ska jag kolla klart på den troligtvis inte avgörade fotbollsmatchen. Sverige är borta som det ser ut, om det inte sker ett mirakel.

Av Milla - 13 oktober 2009 21:56

Så var det dags för årets första föräldramöte på dagis. Brukar tycka att det är rätt så menigslöst att sitta på sådana möten, men det ikväll var riktigt roligt. Det var en härlig grupp människor och det skojades friskt. Många sköna kommentarer fälldes ikväll. Ibland blev jag nästan generad. Jag hoppas att vi kommer att följas åt många år framöver.

Snart börjar mitt tv program. Men jag måste ner i reklampausen för att starta torktumlaren. Fan vad jag hatar att tvätta. Jag fattar inte att tvättkorgen kan vara full jämt. Skulle vilja ha en hustomte som tvätta, vek och la tillbaka in i garderoben.


Imorgon ska vi få lite handledning på jobbet ang våran lite stökiga elev. Jag hoppas att det kommer att ge lite mer kött på benen, men det känns inte som så, men jag hoppas att jag har fel. Han börjar suga lite must ur en. Jag vet inte hur länge till jag orkar försöka vara till lags för honom. Det känns lättare att lämna honom till de andra i arbetslaget, men det känns inte så schysst när jag vet att 2 till känner som mig. Jag har aldrig mött någon som denna elev. Men någon gång ska väl vara den första. Ska bli skönt att ha medarbetar samtal snart.

Jag hoppas att morgonens möte/handledning ger mig mycket.


Nu börjar den kalla tråkiga tiden närma sig med stormsteg. Jag hatar att frysa och det gör jag mycket nu. Mörkt, grått, vått och kladdigt.


Imorgon är det träning igen. Hoppas att den går bra.


Ska försöka hinna rensa lite kläder till imorgon så att jag kan ta med det ner till träningen och ge bort, bättre att det kommer till nytta än ligger här och tar plats.


Nu ska jag kolla på H K.

Av Milla - 12 oktober 2009 22:06

Jobbet var som vilken måndag som helst. Alla barnen är som durasell kaniner, hoppar, springer,låter och allt som går att göra mest hela dagen. Ibland känns det som om dom har setat ibur under helgen och varken sett folk eller fått leka. Men det är ju kul att dom trivs med varandra och blir glada när dom träffas och ses. Men ibland önskar man att ljudnivån låg på minus 70 och inte 270 som det är ibland och särskilt på måndagarna.


Efter jobet åkte jag till hallen och skulle spela korpen. Det var första gången jag kunde spela, annars har ST spelat för mig. Men idag spelade hon istället för S så vi spelade ihop. Vi lyckades få limpa. Jag är rätt nöjd med mitt spel. Lyckades få ihop 360 på 2 serier.


Imorgon ska jag ta och tvätta lite igen och plocka här hemma. Ska försöka hålla lite ordning nu. Är trevligare att komma hem då.


Nu ska jag fortsätta kolla lite på tv innan det är dags att sova. Spikmattan ska jag använda en stund också.

Av Milla - 11 oktober 2009 20:16

Kom hem från trippen till Sala vid ca 15 tiden. Var då först till hallen och hämtade min bil som S hade fått låna, sen tillaffären och handla hem det mest nädvändigaste och sen blev det pizza till mat, hade ingen lust att ställa mig vid spisen.

Vi har kollat på en film på eftermiddan och snart ska vi kolla på en till, inte ofta vi kollar på 2 filmer samma kväll.

Vi hade en trevlig lördag i Sala. Först var vi ner i silvergruvan på en guidadtur på 155 m, tur att man fick åka hiss både upp och ner, hade inte varit kul att gå uppför. Sen var vi ner en sväng på stan och efter det en stund till mormor för en lättare lunch och lite kaffe och småprat. Sen var det dags att gå till morbror med sambo och bli bjudna på middag och sen kolla matchen. Sen satt vi och pratade lite innan vi tog en sväng till Norrmanska och drack några öl innan vi gick tillbaka till mormor. Skönt att få en så gott som barnfri dag för en gångsskull.


Det blev ingen riktig sovmorgon i morse men tog en stödvila i bilen hem.


Nu sover den lilla och jag ska strax gå och läsa för Linn innan vi sätter på filmen.

Så det var allt för den här gången.

Av Milla - 9 oktober 2009 23:53

Vänskap


Vissa vänner behöver man inte prata med varje dag,vecka eller månad.

Man vet att dom finns där när man än hör av sig.

Vissa kanske man inte pratar med oftare än 1 gång i kvartalet, eller ännu längre emellan,

men ofta tar man vid där man slutade.

Men man vet att dom finns där.

Jag har vissa sådana vänner, sen har jag vänner som jag pratar med flera gånger varje vecka.

Jag är lyckligt lottad som har många vänner, nära och kära.

Jag kanske inte visar så ofta att jag verkligen tycker om er,

men jag hoppas att ni vet om det.

Många gånger har jag beklagat mig, gråtit skällt och klagat,

ni har lyssnat.

Jag hoppas att ni vet att jag gör det samma för er om det behövs.

Jag är LYCKLIGT LOTTAD.


Idag har dagen bara sprungit förbi, vet knappt vart den har tagit vägen. Efter jobbet var det simskola, näst sista gången. Men kommer nog att låta Linn fortsätta om hon vill och det hoppas jag hon vill.

Imorgon bär det av till Sala på hemligt öventyr. Ska bli spännande. Det enda jag vet är att vi ska vara hos min älskade morbror kl:11,00 för att sedan göra något, sen blir det att umgås med mamma i några timmar innan vi ska på middag med morbror och familj. Det är bröllopspresenten från dom. Ska bli kul.


Nu ska jag snart runda av den här dagen, men först ska jag dricka upp ölen.

Av Milla - 8 oktober 2009 23:25

Började dagen med mitt vanliga arbete, sen så efter jobbet sticka till ICA och handla lite mat som jag skulle ta med mig till Linns skola som hade öppethus. Det var mellan 17-19, det var rätt så trevligt. Sen var det personalfest med personalen från hallen. Vi hade inte haft någon sommarfest så vi skulle ha en nu, den blev här hemma. Men jag missade ju det mesta av den. Men jag gråter inte för det. Jag umgicks med dom endel, men jag satt inne + att jag hade barnen att ta hand om. När alla var iväg och spelade mörkergolf så fick jag barnen att sova, sen gick det bättre att vara trevlig.

Nu är det snart sovdags eftersom jag börjar 07,00 imorgon.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Trollmor med Blogkeen
Följ Trollmor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se