Alla inlägg under oktober 2009

Av Milla - 23 oktober 2009 22:23

Jag sådde några blommor

En för varje vän

Jag trodde det var fyra

Men särskilt minns jag en

Det blev höst och vinter och blommorna de dog

Nästa gång jag fann dem

Stod tre kvar och log

Då kom det stora regnet

med moln så otäckt grå

Och nästa gång jag fann dem

Så var det bara två

Sen kom solen med allt ljus den har

och plötsligt står där ensam en enda blomma kvar

Du härdades i solen

Du drunknade i regn

Men ett är ändå säkert

DU ÄR EN RIKTIG VÄN!!


Jag har många bra och nära vänner Men just nu finns en vän som jag vill sända en extra varm tanke till

DU vet var jag finns. Sköt om dig vännen!

Av Milla - 23 oktober 2009 22:01

Imorgon ska vi spela mot Sollentuna. Det måste bli vinst. Dels är det roligare att vinna än förlora. Men vi måste försöka vinna våra hemmamarcher. Vunna borta matcher är bonus, men vinna hemma är nästan ett måste om vi ska hålla oss kvar. Det vill man ju göra! Men det kan bli tufft, även om de ligger efter oss iserien ska man inte ta något förgivet. Vi kan ju inte bara gå till hallen och ställa dit skorna och kloten och tro att vi ska vinna. Nej, imorgon är det bara att dra på sig "grön ställen" och strika och spärra av bara fan!


Idag har vi haft lite födelsedagsfika för Mathias för släkten. Det blev fullt hus. Men det var trevligt.

På söndag kommer mormor så då blir det lite firande igen.


Hade planer på att åka in till city imorgon innan matchen och handla lite till halloween, men nu verkar det skita sig. Jag får försöka hinna med det på söndag. Känner att jag skulle behöva hinna det nu i helgen annars rinner tiden iväg. Vi ska ha lite halloween fest i bowlinghallen med dom vi brukar åka iväg med v 30. Det ska bli kul.


Har tänkt rätt så mycket på mitt samtal jag ska ha med min chef på tisdag, jag ska ha medarbetarsamtal då. Jag har endel funderingar ang mitt jobb. Det ska bli kul om jag får några bra svar på vissa av mina frågor, annars lär jag nog kolla mig om efter ett nytt jobb. Vet inte hur länge till jag kommer att palla att gå på helspän om vad som kommer att ske med våran lilla kilole som gör både det ena och det andra. Det går, men är otroligt påfrestande. Jag kommer att vara väldigt rak och ärlig när jag har mitt samtal, fast jag tror att vissa kommer att tycka illa om det jag säger om det kommer ut. Men chefen har ju tystnadsplikt, så det borde ju inte komma ut, men  det måste komma fram. Det ska bli intressant iallafall och se hur hon tycker/tror att jag har det.


Nu ska jag ta mig en lite öl till innan jag ta och kryper ner i sängen och får en skön natt sömn ( hoppas jag iallafall)

Av Milla - 22 oktober 2009 22:27

Nu är det många år sedan min kära pappa gick bort. Tycker fortfarande att det är lite jobbigt. Eller det är kanske inte rätt ord. Jag tycker inte att det är jobbigt "jobbigt" men mina tankar är väldigt ofta vid denna tid på året hos honom.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så betydde min pappa otroligt mycket för mig. Min mamma och jag kom/kommer bra överens, men efter att pappa gick bort så blev vi liksom lite mer på vän plan än mor och dotter. Men sen är ju alltid mammor mammor och kommer med kritik, beröm och kommentarer. Jag vet att det är jobbigt att förlora någon,jag vet att man aldrig glömmer helt, fast det känns lite mindre ont efter en tid, jag vet att livet går vidare och jag vet att man blir stark av vissa saker som händer en, men ibland vill man inte förlora någon tidigt, ibland vill man inte glömma, ibland vill man inte gå vidare och ibland vill man inte bli stark. Just nu känner jag att jag bara vill vrida klockan tillbaka några år och få säga göra vissa saker till min pappa, så som att visa mina barn, min man mitt liv, hur det har gått för mig, göra honom stolt och en massa annat. Gör allt det om du inte redan har gjort det, man kan inte göra det allt för många gånger.


Idag funderade jag på en sak, man säger att ibland är allt svart och ibland är allt vitt. När man mår dåligt så är det mesta svart och när man mår bättre/bra så ser man ljust på tillvaron. Varför är det så? Är det något fel med färgen svart? Jag tycker att det kan vara trevligt med lite svart och lite tråkigt med vitt? Man ser ljust på tillvaron, ja visst, men varför? Livet är en dans på rosor, dansa på rosor gör ju ont, det finns ju en massa taggar. Nu låter jag kanske lite eller väldigt negativ, men det är jag inte, jag sitter faktiskt här och ler lite, vissa ordspråk eller vad man ska kalla dom tycker jag är väldigt märkliga.


Nog "dravlat" om det. Jobbet var inte en dans på rosor idag, mycke med småbråk och klagomål från en den ena än den andra, men så är det vissa dagar. Jag hoppas att morgondagen blir lite lugnare på den fronten.


Må så gott alla.

J; du vet var jag finns och det är bara att höra av sig. Det hoppas jag du vet. Jag vet att du har stöd hemma och från syskon, men ibland behöver man någon utomstående.

Av Milla - 21 oktober 2009 20:38

Sitter i soffan och kollar på när mathias leker med sina födelsedagspresenter. I julas när han fick paket brydde han sig inte så mycket om vad som var i, man hade lika gärna kunnat gett honom en pappersboll, det hade han tyckt varit lika kul, nästan iallafall. Nu leker han som attan med prylarna och öppnar själv paketen. Nästar kommer det med all säkerhet lite önskemål om vad han vill ha. Sen kommer det bara att bli värre och värre, det är bara att kolla på Linn. Snart kommer julkatalogerna och det finns väl inte en sida som det inte finns något som hon INTE vill ha. Hur kommer det sig att dom/man alltd vill ha något fasst man har en massa saker?????


Har varit förbi en fd arbetskamrat idag, sen var det dags att åka ner till halklen ( ja, jag var där fast våran son fyllde år) tränade själv innan juniorerna (för att komma hem fortare till Mathias) sen blev det missag, kolla paketöppning sen blev det lite tårta.


Nu ska vi snart börja få ner ungarna i sängen. Vilket int kommer att bli lätt antar jag.

Av Milla - 20 oktober 2009 21:59

Dagen började kanske inte så bra när jag hade kommit till jobbet, men det var inte mitt fel.

Vi har ju ett barn där jag jobbar som vi alla tycker är "lite jobbig", nu är den eleven sjuk och hela klassen är totalt annorlunda. Det är en sån enorm skillnad. Så idag kom en annan personal till oss och pratade med en lärare och frågade hur vi hade det, min kollega bröt ihop totalt, stackarn. Vi får nu handledning, men förra gången tyckte jag att det kändes totalt värdelöst. Får se om det blir bättre imorgon. Men vi vet inte hur vi ska gå vidare med det här. VIssa i våran personalgrupp tycker att det funkar, men jag undrar om den personen tycker det egentligen, jag tror att den har svårt att acceptera att "vi" inte lyckas. Jag kan ta det att vi går bet här, men jag tror inte att den gör det.


Imorgon fyller Mathias 2 år, det känns som om tiden bara flyger fram. Det kommer inte att bli så mycket firande av honom imorgon utan vi tar det på fredag istället. Känns skönare att göra så. Men VI kommer ju självklart att fira honom i morgon och på dagis blir det glass efter maten. Den ligger där i frysen och väntar ;)


Nu börjar det bli dags att sova, så hej för idag!

Av Milla - 19 oktober 2009 21:54

Nu sitter jag i soffan och vet inte vad jag ska göra. Efter jobbet var det AP-träff. Vi hade bara gemensamt i ca 30 min sen hade vi data med L. Direkt efter det var det ner till hallen för att spela korpen, Jocke spelade före,sen hem med 2 trötta barn. Linn var duktig och somnade inte i bilen hem, men det gjorde Mathias. Nu sover båda gott.

Sitter och kollar runt lite i huset, Jocke är och kollar på bowling. Jag undrar vad han har gjort här hemma idag. Jag kan inte se att han har byggt något, diskmaskinen är inte urplockad och det som ska in i diskmasinen står kvr på bänken. Trodde nog att de 2 sista sakerna skulle vara gjorda när han har varit ledig idag, men icke sa nicke. Han kan ju ha varit iväg på data jobb, vad vet jag, får väålo fråga när han kommer hem om jag fortfarande är vaken då.


Korpen, hur gick det? Jag vet faktiskt inte. Menb jag tror att vi vann, men ja är inte helt säker.


Igår när jag var och kollade på min kusin, så kände jag att det skulle vara kul att ha vissa av mina släktingar här i krokarna. Men det är ju inte så långt att åka att hälsa på. Kommer aldrig att glömma första gången hon var här och hälsade på. Kommer inte riktigt ihåg hur gamal hon var, men vi var inne i city och handlade. Helt spontant frågar hon:

- Milla finns det fler kända människor sonm bor här mer än Göran Person?

Tror nog dom hade pratat om de olika partierna som vi har i sverige just då. :)


Vet inte om jag ska gå oc lägga mig eller oma jag ska ta och slappa lite mer i soffan. Men det skulle vara rätt så skönt att krypa ner i sängen, ligga och läsa lite och ta en stund på spikmattan. Men först ska jag ta och plocka ur disken så att jag kan stoppa in den smutsiga.

Av Milla - 18 oktober 2009 23:09

Började dagen med att äta frukost, sen bar det iväg till hallen en stund för att senare styra kosan mot Solna hallen där min kusin Frida skulle spela innebandy. Klart att man åker och hejar på sin lilla kusin när det är i närheten. Sala vann  med 3-2, en riktig rysare ända in i slutet. Kul att kolla på. Sen blev det en mellan landning i hallen innan vi skulle till N för att gå på ljusparty. Där blev man lite fattigare, men det kunde ha blivit värre. Skulle ha kunnat handla mer än vad jag gjorde. Fanns mycket snyggt.

Sen var det hem för att göra middag och vänta på att Jocke skulle komma hem.

Nu ska jag bara gå ner och duscha innan det blir till att träffa John Blund för idag.

Imorgon är det en ny arbetsvecka och allt vad det innebär. Imorgon är iallafall dagen fullbokad. AP-träff efter jobbet och sen 3-manna korpen.


Gonatt för idag!


Av Milla - 17 oktober 2009 16:46

Körde barnen till farmor innan jag skulle åka och hämta fruktkorgen som vi har blivit sponsrade med. Men när jag kommer och ska hämta korgen så är det bortglömt. Jag sa att vi skulle skita i det, men dom frågade om jag kunde fixa det själv. Visst sa jag, men jag tyckte det var lite pinsamt att gå och lägga saker i en korg och sedan gå därifrån. Men det gick bra.

När jag kom till hallen så var jag lite småstressad, men det gick bra. Vi vann med 11-9, det var jämt och spännande. Inför sista så stod det 9-6. Det såg lite mörkt ut en bit in på sista serien. Vi låg under med 5-0, men vi lyckades vända och vinna. Ett bord vann vi med 1 poäng och N;s och mitt bord lyckades vi vinna med 3 poäng. Tack N för att du avslutade med en trippel!

Nu har Linn en kompis här, men hon kommer att bli hämtad snart, skönt om jag ska vara helt ärlig. Sen blir det taco ikväll. Jag kommer även att fira segern med 1 el 2 el öl och kanske en grogg eller whiskey. Det tycker jag att jag har gjort mig förtjänt av.

Håller på att plocka lite här hemma, det ska bli skönt när rummet är färdigt så man slipper vissa leksaker i vardagsrummet.

Får se om jag orkar skriva mer ikväll, annars hör jag av mig imorgon igen.


Kram på er alla!!!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards