Alla inlägg under september 2009

Av Milla - 9 september 2009 22:02

Idag har det varit en icke olycksdrabbad dag. Fick ha lite lektioner idag, det var skoj. Det va ettag sedan. Det kommer att bli mer av det, men ännu har vi inte kommit igång med allt, men det funkade bra i klassen idag.


Jocke hämtade barnen idag, så jag åkte direkt till hallen. Passade på att träna några serier innan det var dags för juniorerna att gå ner på banorna. Det gick hyfsat. Det kom endel juniorer, men vi skulle behöva några flera. Sen var det 1 timme träning till med mina lagkamrater. Det gick både upp och ner, men det som känns bra är att ansatsen börjar funka nu, men ibland snurrar det förmycket i skallen och det blir pannkaka. Men sista serien är jag nöjd med. Har lite ont i fingertopparna, så då har man ju gjort något rätt iallafall :-)


Nu sitter jag med datorn i knät och bara slappar inna det blir en dusch och sen ner i sängen för en ny arbetsdag. Imorgon måste jag åka och lämna tillbaka svärfars bil, så sen är det bara att börja leta bil. Vill inte köps första bästa, men lika bra att börja kolla.


Ha en fortsatt skön kväll!

Av Milla - 8 september 2009 21:40

Skulle in på bloggen, men när jag hade skrivit in sidan kjag skulle till så stod det "bloggplatsen" och inte det vanliga. När jag hade provat några gånger så kollade jag om jag kunde logga in och nu är jag här. Allt ändras hela tiden, men men det är ju tydligen att bara lära sig och sen fortsätta :)


Idag blev det en lång dag på jobbet, började kl 7 sen har det varit full rulle, kl 18,30 föräldramöte och före det hade vi lite planering innan mötet, så nu är man lite sliten. Imorgon är det en full späckad dag igen med först jobb till 16,30 sen juniorträning och sen träning själv. Men sen är det bara 2 arbetsdagar kvar tills det är helg med allt vad det innebär :)


Föräldramötet gick bra. Det var inte så många frågor, det var skönt. Ibland kan det ju ta hur lång tid som helst, men det gick snabbt och smärtfritt. Vilket man inte kan säga att dagen har varit, smärtfri. Det började direkt på morgonen då en tjej skulle hoppa och ta tag i några kvistar på trädet utanför, hon fick tag i några kvistar, men dom gick av och hon trampade snett. Sen strax efter lunch hängde en kille i trädet (samma träd) inte alls högt upp, släppte taget och troligen landade lite tokigt och ramlade bakåt. Han tog emot sig med händerna och jag hör en hög smäll. Hum inte bra tänkte jag och kolla åt det håll braket, smällen, ljudet kom ifrån. Där sitter en kille och gråter, jag går fram och frågar hur det gick, han gråter och säger aj,pappa,aj, vi går till bänken och jag kollar på handen. Ser inte ALLS bra ut, lite fint säger jag till honom att vi ska gå in till K som jag ser är på väg ut. Leder snällt, lugnt och fint in honom i köket och säger till K, du får ta det här jag tar din rastvakt och sen säger jag -It`s broken, jag går lungt ut till D och talar om för honom att jag tar rastvakten.  ( Det var ett komplicerat armbrott), 30 min senare går jag ut i skogen och kollar, då kommer en kille fram och berättar att han slagit med en hammare mot en liten rot bit och att hammaren studsat upp igen i skallen på honom, kollar och ser att blodvite uppstått och att han har fått en bula, bara att hämta kylpåsen inlindad i en handduk, sen ramlar en tjej vid trädet igen och får även hon en bula bak i skalle. Fram med kylpåsen igen.

Imorgon hoppas jag att det blir en lugnare dag!


Nu ska jag strax gå och sova.

Av Milla - 7 september 2009 21:10

Idag började jag ju 1 timme tidigare, men gick hem redan vid 12. Dagis/fritids stängde redan vid 16 så jag fick lov att ta ledigt, men det var inga problem. Hämtade först Linn, när jag sedan tänkte efter så fick jag lite dåligt samveta att hämta Mathias, han hade ju antagligen nyss somnat, så skulle jag väcka honom och så, så därför bestämde jag mig för att ta med Linn till hallen och bara vara med henne och passa på att träna lite. Jag fick lite hjälp på ligan i helgen utav T att jag stannade till på mitt andra steg och då blir ju tajmingen fel, så jag åkte ner och tränade på det i 4 serier. Det är lite dumt att man måste logga in när man bara ska träna. När vi har träning annars behöver man ju inte göra det, men när jag ska träna själv måste jag göra det. Man är ju inte ute efter siffror då utan att träna på vissa saker, men men.

Hämtade sedan Mathias och åkte hem. När vi hade varit hemma ca 20 min fick vi besök av R och S. R och Linn spelade lite wii och när han fick höra att vi skulle äta våfflor så ville han stanna på middag och så blev det.


Nu sover båda barnen och jag sitter här med datorn i knät. Snart ska jag gå och ta mig en dusch och känna mig lite renare ;)


Ha det så gott!

Av Milla - 6 september 2009 18:00

Ville inte kliva upp i morse, det var segt och jobbigt. Firade segern igår med hela 1 33:a öl, så jag kan inte skylla på att jag var bakis.

När alla hade fått i sig frukost, valt kläder och borstat tänderna så var det bara att försöka få med sig alla grejer ner till svärfars bil som jag har fått låna av honom några dagar. Det var barn, barnbilstolar,blöjväska, handväska och sig själv. Så bar det först iväg till hallen fär att kolla på Hovets B-lag iväntan på att affärerna i Vällingby skulle öppna. Åkte till Vällingby för att handla födelsedagspresent till D som hade kalas idag. Sen passade vi på att handla lite nya brallor till Linn eftersom hon vuxit ur de flesta. Kalaset började 12, men vi blev ca 15 min försenade. Men men det var ok ändå. Stannade kvar och pratade och umgicks med S och H. Sen blev det hemfärd med stopp på ICA för att handla till middagen. Nu står maten till Jocke och mig i ugnen och barnens ska jag strax fixa. Efter det så kommer det bli till att sitta på rumpan i soffan medans det är bolibompa, efter det blir det bad för barnen och sedan sova. När dom sover ska jag ta och läsa i min bok och bara rå om mig själv.


Imorgon stänger fritids/dagis tidigare så jag ska börja lite tidigare och sluta lite tidigare, när jag har hämtat barnen så kommer jag nog att ta mig till hallen och träna en sväng. Måste träna lite extra så det är bara att passa på nu när man slutar tidigare.


Nu ska barnen få lite mat dom också.

Hoppas att alla har haft en trevlig helg!

Kram på er!

Av Milla - 5 september 2009 22:29

Jag tror att alla var lite nervösa inför debuten i allsvenska.

Vi kanske inte spelade så himla bra, men med turen på våran sida så gick vi sgrande ut ur matchen. Skönt var det också. Vi vann egentligen med minsta möjliga marginal, nämligen 11-9. Det är kul med jämna matcher, sen är det ju inte tråkigare när man själv (laget) vinner, det är roligare att vinna jämna matcher än om det är utklassning. Men kollar man hur det har gått i matcherna som har spelats så har det väl inte varit topresultat i någon match direkt. Nu är premiären över så det är bara att ta nya tag och ladda om.


Ha en fortsatt trevlig lördag!


Av Milla - 5 september 2009 08:36

är det dags för oss att stara första matchen i Allsvenskan. Det känns jättekul! Visst är det lite nervöst, men det kommer att släppa (förhoppningsvis) när man kommer ner till hallen. Men det SKA kännas lite annars är det inte bra. Lite nervositet här till.

Jag hoppas verkligen att vi vinner den här matchen, den är ju lite speciell på många sätt. Allsvensk premiär, mot spelare från min födelsestad och där jag har bott i nästan hela mitt liv, sen är det ju alltid roligare med vinst än förlust. Det känns iallafall himla skönt att inte behöva tänka på vilka som ska spela, spela ihop och vara reserv eller vilken som ska gå av, om någon ska gå av. Det är första gången på ca 4 år som jag kan tänka på mitt eget spel hela matchen. SÅ HIMLA SKÖNT. Sen är det ju inte säkert att det kommer att gå bättre för det. Men vi får väl hoppas.


Nu ska jag leta fram bowlingkläderna.

Skriver mer senare och berättar hur det gick.

Av Milla - 4 september 2009 21:51

Har hyrt bil idag och imorgon. Inte kul, men vad gör man inte för att klara av vardagen? Nöden har ingen lag, som det heter.

Simskola idag, klippning,barnlämning och bowling imogon, då är buss uteslutet.

Kom inte försent till jobbet idag :-) Var tilloch med där innan den som skulle öppna var där. Det var väl jag och vaktmästaren som var där först.


Barnen sover och vi skulle kolla på film, men det blev först fel film, sen ringde telefon (dock ett trevligt samtal) men nu blir det kanske en annan film om Jocke får till ljudet. Annars skiter jag i det här och går och lägger mig. Det börjar kännas i kroppen efter att ha gått upp kl:05.20. Jag måste kolla om det är ok att komma 10 min försent på tisdag. Har jag tur så tar det inte så lång tid att fixa skodan så jag snart har en bil igen. Jag kommer att jubla den dagen.

Ha en fortsatt trevlig fredag, men håll tummarna att vi vinner premiären i Allsvenskan i morgon mot Agda (Sala)



Av Milla - 3 september 2009 22:39

Jocke var jättegullig igår och sa att jag kunde ta hans bil imorse när jag skulle åka till jobbet så han tog bussen. När jag kom till okq8 så åkte jag in och bokade en bil från 10 imorgon till 18 på lördag. Söndag klara jag mig utan bil även på måndag. tisdag så får jag nog lov att hyra bil i några timmar annars vet jag inte hur jag ska klara tisdagen, ev om någon kan hämta mig och skjutsa mig till Loise. Men det löser sig nog med den dagen.


Idag hade vi träningsmatch mot KKS. Kul att spela lite matchspel igen. På lördag drar ju allvaret igång. Jag är nöjd med alla serier utom den första, då hade jag kunnat gjort bättre ifån mig, men med helheten är jag nöjd. Fick ihop 751 på 4 serier. Kul att träffa vissa som man inte har sett sedan KM.


Imorgon ska jag ta bussen till jobbet. Jag börjar klockan 7. Men eftersom vi har så många bussturer som går här dagligen så måste jag ta bussen som går från Nyckelby kl:05,58. Då är jag på jobbet kl:06,10, risken att jag inte ska komma itid är minimal. Hatar att bilen ska va trasig. Men nu ska vi lämna in Skodan till verkstan tills på måndag så förhoppningsvis har jag bil snart igen.


Nu ska jag ta och duscha.

Kram på er!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards