Alla inlägg under september 2009

Av Milla - 18 september 2009 08:11

Idag får Linn också vara hemma, men hon är inte sjuk. hon har tandläkartid och efter det simskola, det blir lite jäktigt om man ska ta bussen för att hinna så därför får hon vara hemma. Nu skulle jag så himla gärna vilja ha en bil. Jag sover dåligt på nätterna för att jag är så orolig att jag inte kommer att få tillbaka mina pengar. Men jag måste ju tro att jag kommer att få dom, men det känns jobbigt, bland det jobbigaste jag har varit med om på länge. Jag hoppas att ingen kommer att behöva gå igenom det här jag går igenom nu. Visst det finns andra som har värre problem än det jag har men det här är inte skojigt.

Just nu är jag så trött på barn att jag skulle kunna göra vad som helst för att få vara helt själv i en helg för att vila upp mig och samla nya krafter, just nu har jag inget tålamod alls med barnen. Det gör inte heller det andra lättare.


Nu ska jag ge barnen frukost, så kan jag kanske få lite lugn och ro i några minuter iallafall.



Av Milla - 17 september 2009 09:57

Mathias hostar fortfarande, så det är bara att vara hemma idag med. Kommer troligtvis att vara hemma imorgon också. Har fått för mig att det kanske är bättre att vara hemma när man har hosta än att vara på dagis och vara bland en massa andra baciller, förhoppningsvis så blir han friskare fortare om han bara är bland våra.


Har inte riktigt kunnat smälta det som hände igår, men han ska ju höra av sig idag när verkstan har kollat ordentligt på vad det kan vara för fel. men just nu så känns det som om jag kan börja om från början med att leta ny bil. Men ja måste ju ha mina pengar först tillbaka innan jag kan köpa en ny bil. Men jag kommer att ge honom ett rent helvete om jag inte får mina pengar genast. jag skiter i hur han får fram dom, jag ska ha dom imorgon annar kommer det att bli jobbigt för honom. Jag ska ha dom i handen och ingen annan stans. Inte på kontot eller något sånt. Jag kommer inte att acceptera något annant än kontanter i handen senast imorgon.


Jag vill ha en bil och det nu. Inte imorgon, eller lördag, jag behöver den nu, NU NU NU NU!!!!


Av Milla - 16 september 2009 22:40

Igår när jag kom hem efter en lång väntan hade internet här hemma lagt in om strejk. Hur jag än försökte så fick jag det inte att funka.

Idag har jag varit hemma med Mathias som hostade halva natten igår. Sen mot kvällningen skulle jag åka och lämna tillbaka svärfars bil som jag hade fått låna och så skulle jag hmta min, men när jag ringer honom jag har köpt bilen av så får jag höra att den gått sönder och jag ber att få pengarna tillbaka, då berättar han att han har betalat tillbaka sitt lån för mina pengar så han har inga pengar att ge mig. Jag höll på att gå upp i atomer så arg var jag. Tur att han inte stod bredvid mig just då. Jag var så jävla förbannad så jag kokade.

När jag hade fått skjuts av min svärfar hem så samlade jag mig lite, sen ringde jag upp honom igen och försökte vara lugn. Trologtvis var det fläktremmen som hade gått sönder. Har jag tur så var det bara den och inget annat, då har jag sagt att jag ttar bilen, men har jag otur så har hela motorn pajat och då står jag där. Men han kan ju iallafall inte betala tillbaka mina pengar. Men jag har sagt att jag ska ha mina pengar senast fredag. Vid 17 tiden imorgon ska han ringa mig och tala om vad dom har sagt på verkstan där den står nu. Det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa. Just nu vet jag inte vad som är det bästa, antagligen att det är motorn också så att jag får mina pengar och sen får börja om från början med att leta ny bil.....

Av Milla - 14 september 2009 21:35

Barnen sover, Jocke jobbar kväll och jag sitter med datorn och gör inget speciellt. Det är så himla skönt. Bara hoppas på att hela veckan blir lika skön. men det vet jag att den inte kommer att bli. På onsdag är det ju juniorträning och så, då blir det lite mer stress och jäkt, sen ska jag ju hämta bil och lämna tillbaka bil. Det går bra när man är hemma, men det är lite jobbigt när baren somnar i bilen , sen ska man bära in och försöka att låta bli att väcka under förflyttningen. Inte alltid så lätt, men jag hoppas att det inte blir allt för jobbiga kvällar, då är det nästan skönt när Jocke jobbar kväll.


Idag var H tillbaka med armen i paket, men det gick riktigt bra. Han for fram och tillbaka hela tiden. idag hade vi fritidsgympa inne med 1 grupp, dom fick springa av sig enhel del så eftermiddagen blev riktigt lugn. Skönt skönt.


S och S spelade korpen idag, hörde av Jocke att dom vann med 12-0. Försökte följa det på online scoringen, men det var inte så lätt, först vissgte jag inte vem som var vem och sen så skulle Mathias och Linn lägga sig, så då var jag lost. Men do vann ju och det är ju det som räknas.


Nu är det dags för en dusch och sen i säng.

Av Milla - 13 september 2009 22:14

Just nu vet jag inte hur jag orkar hålla mig vaken, men det går och det är ett under. Är så in i hel.... trött, men snart ska jag gå och sova,snart.

Var ner i bowlinghallen och kollade på våra två andra lag. Försökte peppa, men det gick inte så bra för dom. Det är fler än jag som har det jobbigt med att rulla klotet så att det blir bra. Imorgon skulle jag ha spelat korpen, men det går ju inte när Jocke jobbar kväll och det är 19 start, men jag hade behövt den träningen.


Linn var till en kompis och lekte idag, jag önskar så att dom hade fått gått i samma skola nu med. Men det är kul att dom fortfarande har kontakt.


Imorgon hoppas jag på en skön dag på jobbet med många glada skratt, det skulle underlätta starten på veckan.


Idag har det blivit lite ommöblering, rensning i garderob och lite annan städning. Kommer att bli så himla skönt när vi får det nya rummet klart. Bara längtar och väntar.


Nu måste jag gå och sova, så natti natti


Av Milla - 12 september 2009 21:50

Vi hade liga hemma idag mot Gävle, det gick inte alls nå bra, så just nu ligger inte det på min topp lista. Men det är bara att bita ihop och köra på :)

Lätt att säga, men det som är bra är att jag vet vvad jag gör för fel. Jag hoppas att jag kan träna lite imorgon, sen får jag träna lite innan juniorerna på onsdag, för på vanliga träningen kan jag inte träan, då Jocke har kvällsvecka igen.

Men det som var bra var att vi vann iallafall idag, med 12-7. Fast det satt långt inne. Vi vann med 5-0 i sista. Det var skönt. Just nu ligger vi 2a i serien, men det har ju inte gått så många omgångar ännu. Men blir vi ett mittenlag så får vi vara glada.

Nu ska jag sätta på en film till Linn och sen ska jag ta mig en seger grogg tror jag. Jag kan ju fira med att jag gick in igen efter 3:dje serien och avslutade med 185, mitt bästa för dagen.


Skål på er!

Av Milla - 11 september 2009 22:13

Men jag vet inte om det kommer att bli så mycket vila. Imorgon ska vi spela match, men först måste jag åka till farmor och lämna barnen, samt hämta en lotterivinst som vi ska ha på matchen. Sen en snabbis till Vällingby och handla örhängen till Linn. Har lovat att hon ska få byta, men har inga här hemma som hon kan ha. Sen hem och fixa käk till kvällen. Söndag tror jag att jag ska åka och kolla på b,c-lagen som ska spela hemma.

Sen måste jag börja kolla på bil så att jag kan lämna tillbaka svärfars.


Nu ska jag kolla lite efter bil och sedan umgås med mannen ;)


Trevlig fredag på er!

Av Milla - 10 september 2009 21:41

Idag efter jobbet hade vi planerat att jag skulle åka till svärfar och lämna tillbaka bilen jag har fått låna denna vecka. Jocke och barnen skulle möta upp där. Men när jag om dit så sa han att jag kunde låna den några veckor till, tills jag har hittat en bil att köpa. Han är för gullig. Så nu har jag hans bil ett tag till. Det känns underbart.


Imorgon är det ju simskola igen plus att jag börjar kl:7 så då är det skönt att ha bil.

Hoppas att dagen kommer att gå fort imorgon.


På lördag ska vi spela mot Gävle hemma och då kommer vi att ha utlottning av en fruktkorg, skulle inte vara fel att vinna den, men med min tur så kan jag vara glad om det står att nr på mina lotter jag köper :)


Just nu känns det inte som om fru fortuna står på min sida.


Natti natti



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards