Alla inlägg under augusti 2009

Av Milla - 4 augusti 2009 19:18

Dagen har flytit på bra, lite bran så det är ju en skön start. Idag tog vi med alla barnen och gick till en lekpark och lekte. Det var skönt att få komma bort och få göra något annat en stund.


Ikväll ska min svärmor bo kvar här och det är väl inte direkt det roligaste som finns. hon har varit här idag och tagit hand om Mathias. Hon ska ta hand om honom imorgon igen eftersom vi båda jobbar och Linn är på fritids. Idag hade dom gått till ett bad som ligger en bit härifrån. Dom gick dit och det lär ta ca 25-30 min.

Så när jag kom hem så frågade svärmor om det var okej att hon bodde kvar inatt så slapp hon åka hem och komma tidigt imorgon igen. Vad ska man säga?


Imorgon måste jag ta och baka, E på jobbet har bestämt att vi ska ha personalfika på torsdag, så alla ska baka en varsin sort som vi ska ha till fika och nu är det så att vi är 15 personal som jobbar så det kommer att bli en jävla massa fikabröd. Jag kommer inte att äta av alla sorter, det lovar jag.


Nu måste jag ta att ta hand om den lilla som pockar på uppmärksamhet.


Av Milla - 3 augusti 2009 19:58

idag var det dags att väckas av klockan igen. Mathias ville inte sova som jag ville inatt, så natten var rätt så tuff. Men det har gått förvånandsvärt bra idag ändå.

Vi hade inte så mycke med barn, fast det var rätt så skönt. När jag kom till jobbet imorse så höll jag på att svimma. Vi hade fått storstädat och då blir golven polerade, så alla skker stod mer eller mindre ihoptryckta i ett rum, så det var bara att sätta igång med att möblera ut alla sakerna. Det gick riktigt smidigt. När det var klart var det bara att börja packa upp flyttkartoner från Drottningholm och försöka fördela dom grejerna på dom olika avdelningarna. Hämta en massa möbler och köra ut dom med pirra var också det som gjordes idag. Imorgon är det bara att packa upp dom sista kartongerna med pysselsaker och en massa annat. Men när det är klart kommer det att kännas skönt.

Linn var på fritids för första gången och det hade gått superbra. Fröken som var med henne när jag kom och hämta sa att: här behövs det ingen inskolning heller, det var skönt att höra, då vet man ju att det funkar. Bara att hoppas att det fortsätter att flyta på så.


det är som vanligt, när man börjar jobba så kommer det fina vädret, det slår aldrig fel. bara att hoppas att det kommer att vara fint i helgen oxå.

Av Milla - 2 augusti 2009 19:13

En helt undrebar dag har det varit.

Har städat lite här hemma, ska ju börja jobba imorgon och jag antar att jag kommer att vara rätt så slutkörd den här första veckan. Tur att jag får vila upp mig nästa vecka :)

Har varit ute och lekt med barnen, hoppat studsmatta, spelat fotboll, spelat memory och ett askungenspel. Sen har jag även kunnat legat på altanen och läst lite i min bok, det är spännande nu.


Imorgon har Linn sin första dag på fritid och jag har min första dag, jag antar att hon kommer att ha lite svårt att somna ikväll, men det är strax dags för sängen där. Mathias sitter här bredvid mig och sover redan, undrar om det är för kvällen, antagligen inte.

får försöka ge honom lite välling så kan det kanske vara för natten.


Så det lär väl inte hända så mycket mer här hemma idag så det blir bye bye.



Av Milla - 1 augusti 2009 22:41

Fick sova lite längre imorse, J tog barnen när dom vaknade och jag låg kvar i sängen och trynade. Kollade lite simning och käkade frukost. Sen gick vi ut och lekte på gården och J byggde på rummet. När han tog en paus så tog jag bilen och handlade lite till middagen, passade samtidigt på att handla dojjor och en jogging overall till M, det var rea :)

Sen hem och fixa lunch och förbereda fika, det skulle komma förbi gäster. Det var väldigt trevligt att få besök utav C, P och J. pratade lite strunt och så, barnen hoppade på studsmattan och lekte lite. Sedan blev det att fixa middag och den blev väldigt god.

Nu sitter jag här i min ensamhet med 2 sovade barn och en man som har åkt till Jungfrusund för att ta några öl med några polare. men helt ensam är jag ju inte, en lite grogg, chips och hemmagjord vitlöksdipp som sällskap. Det är ju inte så mycke bra på tv så jag kanske ska passa på att läsa lite i mon bok så att jag kommer till slutet.

imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, förutom att jag skulle behöva ta reda på vilken tid jag ska börja jobba på måndag, för jag har ingen aning om när jag ska börja och det vore ju en fördel att veta det.

Annars är det välk bara att knata dit tills kl:08,00, då kommer jag inte försent iallafall.

Kram på er!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards