Alla inlägg under juli 2009

Av Milla - 16 juli 2009 17:04

Sitter på mammas jobb och väntar på att hon ska stänga butiken så att vi kan åka hem till henne.

Ännu en dag med solsken.

Jag hoppas jag kan blogga lite i veckan, men det visar sig.

Imorgon ska ev L göra hål i öronen, vi får se om hon vågar.

Har jag tur kommer jag åt en dator i morgon, vi får se.

Nu vill jag sätta mig på balkongen med en god grogg.

Hej så länge.

Av Milla - 15 juli 2009 17:57

Nu måsta jag strax ta mig i kragen och börja packa igen. Det tar emot lite, tycker inte att jag har gjort annat än att pckat,packat upp,tvättat och nu är det dags för att packa igen. Men det blir nog bra med det.

Jocke har grävt hela dagen och jag har haft ett arbetspass på 1½ timmes gräsklippning. Men jag ska inte klaga, det har ju varit solsken idag. Då är det inte lika tråkigt att klippa gräset. Ska strax ta och laga lite mat också.


Vet inte om jag kommer att skriva så mycket nu när vi åker iväg, vet inte hur det är med internet där, men det löser sig, annars får jag uppdater när jag kommer hem :)

Jag hoppas att det kommer att bli en rolig vecka med fint väder, annars blir det så långtråkigt. Men det är lika bra att packa regnkläder med till barnen, annars blir det till att handla nya och det är ju en dum extrautgift.


Hoppas att det här fina vädret håller i sig nu ettag så att man kan få sola lite inna det är dags att börja jobba igen. Dom här veckorna som har varit har ju bara sprungit förbi och det lär ju dom sista veckorna som är kvar av semestern också att göra.


Nej, en öl och lite matlagning nu så att jag samlar krafter för att packa.




Av Milla - 14 juli 2009 16:55

Här kommer några bilder från Turkietresan.


Idag när jag var inne på fb så kom den lilla oh kollade vad jag gjorde, då kände han igen en bild på en person, ( ta åt dig N ), då böjer han sig fran och pussar bilden. Det kom så himla spontant och var gulligt gjort.


Nu är muffinsarna är nu bakade och provsmakade och dom var väldigt smaskiga. Kommer att bakas flera gånger i detta hem.

Av Milla - 14 juli 2009 08:40

Min kära make har fixat min dator, så nu funkar den igen och det är så himla skönt.

Just nu är inte vädret det finaste, men det kanske klarnar upp mot dagen. Idag ska jag och L baka muffins med vit choklad och jordgubbar, dom lät hur goda som helst. Lo berättade att hon brukar baka sådana och när jag fick höra receptet så tänkte jag att dom måste vi baka, älskar vit choklad.



På torsdag drar vi mot Sala för att på lördag invardera Leksand med hela v 30 gänget. Vet inte hur det kommer att gå att använda datorn där, men jag tar med den så får vi se.



Av Milla - 13 juli 2009 17:01

Det var inte en dag försent som solen visade sig.

Igår så gjorde jag inget särskilt, S kom hit mkot em så det pizza till middag, sen spelade vi lite wii och buzz. Kollade på tv och inget mer.

Idag har jag varit och filat ner minba naglar och målat om dom. det blev okej, blev försökskanin på en ny målning L aldrig hade gjort. Det var hennes kollega som komj med förslaget. Men nu känns dom jättekorta, men annars kan jag ju inte spela bowling med dom, så det är lika bra att vänja sig med dom. Farfar var barnvakt några timmar, J var och spelade golf med P så det krockade, det är tur att han finns.

Hoppas nu att det fina vädret håller i sig så att man kan få lite mer färg innan man börjar jobba igen.

kram på er alla.

Av Milla - 11 juli 2009 20:26

Då börjar den här dagen gå mot sitt slut. Jag hoppas att morgondagen blir roligare. Något måste hända då, en till sån här dag vill jag slippa på ett bra tag.

Pratade med Peppe idag, då blev jag på bra humör, ska försöka träffa honom när vi åker till S i veckan som kommer. Vi tänkte mellanlanda där inna vi far upp till Dalarna. Kan va lite skönt. Han var och skulle spela poker, men det var ingen där när han ringde, men dörren stod öppen så det var bara att knata in. Har inte träffat honom sen nyår, så det ska bli kul. Honom kan jag sakna jättemycket. Nu ska jag kolla lite på tv, sen tar jag nog fram spikmattan och njuter lite.

Av Milla - 11 juli 2009 14:41

Igår var det inte den bästa dagen i mitt liv. Dagen var helt okej, men kvällen kommer inte att ligga på min toplista. men det är som det är.

Har setat ute och läst lite idag, men det är ju ingen värme direkt. Om vi skulle få främmande idag så skulle det vara upplyftande tycker jag. Då skulle jag iallafall ha någon att prata med. Förutom barnen vill säga. Så kul har min dag varit än så länge.

sol

Av Milla - 9 juli 2009 23:13

Idag har det varit en jävla dag. Hatar att sitta inne när det finns en massa saker som man skulle behöva gör. Sen allt regn. Men jag fick en ide idag, man skulle kanske måla solar på alla fönster och lite ljusblått runt om, då tror man att det är sol ute och mycket roligare att titta ut.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards