Alla inlägg under maj 2009

Av Milla - 14 maj 2009 21:28

Nu har jag gjort mina val. Det blir Sundby för Linn och Mathias. Jag vet inte om jag har gjort rätt, men det tror jag. Jag tackade idag ja till att jobba på Ekebyhov i höst. Jag hoppas att det kommer att bli bra det ockå. Men det känns som om att det är det som är det bästa just nu. Kanske inte lönemässigt, men tidsmässigt. Skulle jag jobba i Bromma så kommer jag att förlöra mycke med tid i att bara sitta i bilköer och förlorar mycke tid till baren. Jag vill inte att dom ska bli lidande.

Om bara viss i den här kommunen skunde fatta att det är deras fel att skolan måste läggas ner så skulle vi kanske inte ha behövt göra det.

Nu hoppas jag bara att A också tackar ja till Ekebyhov. Det som känns bra med att börja jobba där är att jag vet att dom är bra på kompitensutveckling och vill vara med om nyheter och förändra i rätt riktning och att ekonomin är god. Vilket vi inte har haft på slutet.

Hoppas bara att A och jag kan få fortsätta vårat samarbete, vi har haft det kanon iår och det skulle vara kul att fortsätta.

3 a

Av Milla - 12 maj 2009 21:59

Idag spelade jag final i Mistral cupen, det blev en tredje plats. Det kunde ha gått bättre, men men så är det i livet. L var värdig vinnare.


Imorgon bär det av till Kolmården, det ska bli kul. Linn ska till dagis för att sen åka hem till E och leka, så hämtar jag henne nhär vi kommer hem och då lämnar jag E:s bror och en annan elev som bor granne. Tjänster och gen tjänster. Det är ju bara att hoppas att vi har vädergudarna på våran sida. Det behöver inte vara varmt, bara det inte regnar. Måste fixa lite matsäck innan jag lägger mig och förbereda kaffebryggarn så att jag bara har att knäppa på knappen när jag har klivit upp. Det får inte bli en allt för sen kväll i kväll.

Idag ansökte jag onm plats för Mathias på Sundby förskola. Nu återstår det bara att få in Linn där också, annars får hon börja på Ekebyhov där hon har fått plats.

Nu ska jag kolla på Hells Kitchen innan jag fixar matsäcken, laddar kaffet och hänger tvätten. 


Av Milla - 11 maj 2009 22:46

Jag tror att jag kommer att tacka ja till det jag har blivit erbjuden. Har varit mycket velande fram och tillbaka. Har inte hört något från det jag sökte i Ängby, men sista ansökningsdagen var idag. Jag väntar någon dag och ser om dom hör av sig.

Ringde rektrn på Sundby idag och får se om han hör av sig imorgon ang Linn. Jag måste ju ställa Mathias i kö till förskolan, men där fanns det ju plats. Får Linn plats där så blir det Sundby, annars tar jag Ekebyhov tll henne. Men som det ser ut nu så kommer ingen från dagis nu att flytta dit, dom andra stannar på Waldorf. Men jag kan inte sitta och åka fram och tillbaka varje dag för att lämna till skolan och dagis. Det är ju inte så kul att sitta i köer för att sen åka tillbaka. Jag tror att det kommer att bli bra. Jag hoppas att rektorn hör av sig i morgon under dagen. Det skulle kännas skönt att få ett slut.

Jag vet iallafall att jag kommer att få jobba med 2 bra tjejer på Ekebyhov och det känns viktigt att man trivs med arbetskamraterna. Jag tror inte att pengarna kan väga upp det, det ska ju vara kul att gå och jobba, men ska ju inte behöva vantrivas. Jag kommer nog att ge Ekebyhov en chans. Det vid Ängby är ju först och främst bara 1 år, det kan bli tillsvidare, men det är inte säkert. Men jag har några dagar till på mig att bestämma mig.



Av Milla - 8 maj 2009 08:52

Ringde på ett annat jobb igår. Det är på en mindre skola här ute, det är inte så mycket längre att åka än vad jag åker idag. Känner rektorn där, vi hade elevrådsutbildningar förut när vi hade det tillsammans med den här skolan. Jag ska skicka in en ansöka i helgen till den skolan.

Pratade med våran rektor igår, om jag tar jobbet på Ekebyhov så kommer jag att jobba i klass 2 och på deras avdelning på fritids. Det som är bra är att man är med samma grupp hela dagen. Det är 2 st fröknar som jobbar där. Dom är bra, så det känns ju tryckt. Men jag vet ju inte om dom vill ha in mig i sin grupp, men det får man väl hoppas. Jag ska ge Marika svar så fort som möjligt.


Dom ringde från Sundby igår. Mathias får plats på förskolan där, men dom kunde inte svara helt säkert om Linn eftersom rektorn inte hade varit inne där under dagen. Dom skulle höra av sig idag om dom hade fått besked av honom. Jag hoppas att dom får det idag, för hon som ska höra av sig åker på semester och är borta nästa vecka och på fredag ska lappen vara inlämnad om jag tackar ja till platsen för Linn på Ekebyhov. Just nu är det så himla mycket. Det är fan inte lätt.


Nu måste jag börja jobba.

Av Milla - 6 maj 2009 06:59

Det kommer att bli Waldorf som kommer att ta över skolan. Det ända som fattas är att någon dum en slår klubban i bordet nästa kommunfullmäktige möte så är det klart. Känns förjävligt helt enkelt, men det finns inte så mycket att göra åt det. Nu vet jag inte hur jag ska göra med skola till Linn. Vi har fått plats på en skola, men alla henns kompisar har nu valt att prova Waldorf 1 år och jag tänker inte göra det. Det känns elakt emot Linn att ta bort henne från kompisarna, men jag köper inte deras pedagogik. Nu ringde jag till Sundby och kollade om det finns plats för henne där och för Mathias. Nu är ju -03:orna en stor årkull så att det är många barn i alla dom klasserna. Dom kan ju inte neka oss plats där efersom vi bor i det upptagningsområdet, jag skulle ringa dit imorgon igen och se vad dom säger. Men som det ser ut nu så kommer jag nog att välja det. Känns int kul, jag vill ju att dom ska få gå kvar här i en kommunal skola.


Jag sökte nytt jobb idag, vi får väl se hur det kommer att gå. Jag har ju blivit erbjuden något på Ekebyhov, men jag vet ju inte vad. M kommer till jobbet i morgon och då skulle vi prata lite om det. Men vill jag kunna höja min lön så måste jag ju söka något annat annars blir jag ju bara förflyttad och får behålla den lönen jag har. Men jag måste ju tala om att jag har sökt nytt jobb, då kanske dom kan höja min lön om dom nu verkligen vill att jag kommer till Ekebyhov och jobbar. Jobbet jag sökte var iochförsig bara ett vik, men kan bli fast. Ekerö kommun får ge mig tjänstledigt i ett år, det kan dom inte neka oss, så som vi har blivit behandlade detta år.

Av Milla - 4 maj 2009 22:55

Imorgon faller domen om skolan, inte utan att man känner oro. Det kommer nog inte bli så lätt att knoppa imorgon natt. M och jag skrev ett mail från personalen till en politiker som ska vara me och besluta imorgon om hur vi tycker och känner om allt det här. Hon var en av dom som tyckte att det var lite jobbigt efter mötet vi hade på skolan för ca 2 veckor sedan.


var och spelade korpen idag, det gick sådär. Har spelat bättre, men med tanke på hur långa mina naglar är så får jag väl vara nöjd. Vi vann iallafall.


Funderar på om jag ska ta och söka ett jobb på Norra Ängby skolan. Jag ringde idag, men det var bara telefonsvarare, så jag får ta och ringa imorgon. Har lite frågor som jag vill ha svar på innan jag söker.

Av Milla - 3 maj 2009 22:04

Måste ju lägga in en bild av Linnsan från bröllopet. Båda barenen skötte sig super hela dagen och kvällen. Tur att det gick och beställa alkoholfria drinkar så att man inte kände sig utanför. Bild på Mathias kommer senare.

Av Milla - 3 maj 2009 10:02

Nu har jag fixt deklarationen för iår. Jag var inte ute i sista minuten, men inte långt ifrån.

Igår satag och kollade om det fanns några jobb att söka, men det såg inte så ljust ut. Vet inte när jag måste lämna svar till Ekebyhov. Jag har ju inte fått veta exakt vad jag ska göra där heller. Har hört flera olika saker jag ska göra. Det jag vet är att det kommer att bli tjänster lediga där och att dom vill att jag kommer dit och jobbar. Måste även bestämma var vi ska sätta Linn i 6-års. Flera av hennes kompisar kommer att väja Walldorf i 1 år, men jag vet inte om jag vill att hon ska gå där, samtidigt som jag inte vill ta bort henne från hennes kompisar. Hmmm det känns lite jobbigt. Måste nog ta ett lång samtal med Jocke om hur vi ska göra.


Nu börjar solen tränga fram, jag funderar på om vi ska ta oss till en lekpark och sen åka och hämta mina brillor som är i Stenhamra. Men jag saknar lite ork.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards