Alla inlägg under april 2009

Av Milla - 16 april 2009 22:33

Det enda jag kan säga om mötet är med en snabb resume: Ha,ha,ha,bombnedslag och jag ska sadla om och bli politiker. Den här kommunen kan dra åt helvete!!!! Idioter.

Slut på resumen.


Annars har dagen varit bra.


Fundeerar på att ta ut mina föräldrapenningsdagar och semestern jag har sparad och fått i år och skita i att jobba mer denna termin.

Av Milla - 15 april 2009 23:49

Ska på möte på jobbet imorgon kväll. Då kommer det en politiker och ska berätta lite. Jag tycker att hela den här jävla skiten kan få ett slut nu. Det är ca 8 veckor kvar på det här läsåret och vi vet inte ett piss. Så jävla dåligt. Dom behandlar oss alla som en påse hundskit.

Våran rektor ringde idag och talade om att dom hade en tjänst ill mig på Ekebyhov om jag ver intresserad. Men jag vet inte. Hon och jag ska ha ett litet möte imorgon och då kan jag få veta vilken slags tjänst det är och när jag måste lämna besked. Den kan vara intressant, men jag vill veta vad som händer med våran lilla skola först innan jag tar ställning. Men det känns ju skönt och veta att dom vill ha mig där iallafall.


Jocke håller på att meka tvättmaskin just nu, undra om det går bra?


Imorgon ska Linn ev ha en kompis med hem, vi får väl se hur det blir. Det som är bra om hon har det är att hon kommer att somna ovaggat då.


Nu är det sovdags, ska upp tidigt och jobba.

Av Milla - 14 april 2009 08:59

Jobbade fört, hade gjort upp med Jocke att han skulle hämta barnen när han slutade, men när jag kom och lämnade visade det sig att det var tidig stägning idag pga personalmöte. Hade glömt det. Men det löste sig ändå rätt bra.

Jag skulle till Linda för smink/frisyr prov till bröllopet. Men jag fick flytta fram det 1 timme så det gick bra. Jag blev riktigt ompysslad. Det där skulle jag kunna göra några gånger i månaden faktiskt.

Sminknigen var det inte så stora problem med, värre var det när hon skulle försöka fästa fast nålar i håret när bak, det fanns inte så mycket hår att fästa i. Tillslut gick det, med ca 1 ton hårspray. Hon ville inte att jag skulle toppa mig innan bröllopet, så jag får snällt låta bli det :)


Hemma var det rätt så lungt, men jag fick inte så mycket sällskap. Jocke var fortfarande sliten efter svensexan, så han somnade när han nattade Mathias. Jag hoppas att vi kan umgås lite mer i morgon kväll.

Av Milla - 13 april 2009 22:25

Igår var jag gräsänka, dom. Dom kom och kidnappade Jocke i hallen när han stod och räknade kassan. Han vart väl inte överlycklig, men efter första groggen tror jag att det släppte.

Han fick en ganska snygg klädsel. Dom skulle på kryssning det var allt jag visste.

Jag och barnen med sällskap av S åkte till min blivande svägerska och pratade om vad hon ska göra som toastmaster på bröllopet. Det tog ca 1½ timme. Sen styrde vi kosan ut mot öarna. Det blev rester från tacosen vi åt i fredags.

Idag städade jag lite efter en skön natts sömn med båda baren i dubbelsängen. Sen spelade jag och Linn buzz och Mathias hejade på. Vi 12 tiden åkte vi hem till A och fikade och pratade lite innan vi skulle till Birka terminalen och hämta killarna. Det var faktiskt inte så farigt som jag hade förväntat mig. Det fanns vissa i gäånget som var flera resor värre än vad Jocke var. Det kändes skönt. Men jag har väl inte haft så mycket sällskap av honom efter att vi hade ätit. Då gick han och knoppade, sen kom han upp i ca 1 timme innan han gick och lade sig ingen och det ska jag också göra. Det blir en fullspäckad dag imorgon.

Av Milla - 10 april 2009 22:45

Har haft en riktig lekdag idag. När det fina vädret visade sig så packade jag in barnen i bilen så åkte vi till en lekpark och lekte. Efter det så handlade jag med mig lite lunch så åkte vi till hallen och åt tillsammans med Jocke. Det var ju inte direkt strid om att få en bana och spela på. Sen blev det lite snabb shoping på mataffären innan vi åkte hem och fortsatte leka ute på gården. Det är så himla skönt att våren äntligen har kommit så att man kan vara ute och leka och inte behöver vara inne för att det är kallt och mörkt.


Nu sitter jag/vi i soffan och tar det lungt med ett varsitt glas vin. Inte helt fel.

Av Milla - 9 april 2009 22:50

Nu är det tredje gången jag försöker skriva något. Hoppas att det går den här gången.


I lördags blev jag utsatt för möhippa och jag hade inte en susning. Det blev till att spöka ut sig till en förtidig påskkäring och utföra en del saker, men det var inte att för taskiga saker. Sjunga i tunnelbanan 2 gånger, känguruboxning i Vasaparken, sjunga in en låt, sälja kondomer och godis halsband, god mat och dans. Enkanondag med trevliga människor och strålande solsken.


På söndagen bar det av till Strägnäs för möte med prästen, så nu är det avklarat. Sen på kvällen hade Mathias rätt så hög feber igen så jag ringde Bromma närakut och fick komma. Virus hosta och öron infl, så det blev penisilin. Inget dagis för honom den här veckan. Var hemma i måndags men i tisdags ställde farfar upp och i går var han med mig på jobbet. Idag hade vi ingen som behövde vara hos oss så det blev en extra ledig dag. Skönt skönt.


Nu är det mesta klart inför bröllopet, det är bara att hoppas att allt funkar och går bra.

Av Milla - 3 april 2009 23:49

Mathias har fortfarande feber, ikväll hade han 38,8, men hostan tycker jag är jobbigare. Jag måste kolla om det finns något jag kan ge honom i morgon. Var in på apoteket idag, men som ville inte sälja något eftersom han är under 2 år. Det var lite svårt att säga att det var till Linn, eftersom han började hosta där inne. Men imorgon får jag åka utan baren.


Nu har osa datumet gått ut, dom som inte har svarat har ca 10 min på sig att göra det. Min kära morbror har inte hört av sig, så honom lär jag väl slå en signal. Jag är ju inte direkt förvånad.


Kvällen har varit lugn. Synd att vi inte kunde gå på middagen vi var bjudan på, men ville inte åka dit med ett sjukt barn. Det får bli en annan gång istället.


Jocke kom hem ovanligt tidigt. Skönt, både för honom och mig.


Nu ska jag göra något ovanligt. Gå och hänga tvätt och sedan sova.

Av Milla - 2 april 2009 22:00

Imorse när jag kom till jobbet och klev ur bilen hörde man fåglarna kvittra och sen när jag åkte hem så såg jag en massa tussilago i dikena efter vägen. Vårbevis, äntligen.


Jocke hade hand om Mathias idag och Linn var på dagis, men imorgon får jag ta en vab dag,Jocke ska på jobb.


Det blev inget möte idag, det är flyttat 2 veckor fram. Men jag hoppas att M ringer imorgon och berättar när hon har varit på möte ang 6-åringarna och mötet efter det. Då kanske man vet lite mer.


Var och beställde brudbukett idag. Jag hoppas att den blir bra, gav dom lite fria händer. Men det blir nog bra.


Nästa vecka är det påsklov, det kommer nog att bli rätt så skönt. Inte så mycket med barn och vi har planerat vad vi ska göra så att dagarna går.

Sen ska det bli skönt att vara ledig några fler dagar än 2.


Ska kolla klart på programmet jag kollar och sen krypa ner i sängen.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards