Alla inlägg under mars 2009

Av Milla - 11 mars 2009 22:12

Idag var det ju studiedag för eleverna på skolan, men fritids var ju öppet. Jag hade lovat en förälder att jag skulle hämta deras son på morgonen. ( Han går i klass 1 och skulole vara själv hemma från kl:0700 till 1630ca) Tyckte inte att det var så smart, så jag erbjöd mig att hämta honom. Visste ju inte när jag lovade det att Mathias och Linn skulle vara hos farfar då, så i morse fick jag först åka nästan till jobbet, hämta eleven, åka ut till Stenhamra och lämna Moch L, sen till jobbet. Var där till kl:16,30 och sen ut och hämta barna hos farfar. Idag vi 14 tiden ringer en mamma från dagis och undrar om Linn skulle kunna leka med deras dotter när dom är på utvecklingssamtal, så jag måste hämta henne innan jag åker till juniorträningen och dom bor ca 5 min från oss, så ut på ön och hämta henne, sen  till träningen och sist skjussa hem henne innan vi kommer hem. Allt har funkat men det tog tid och var lite drygt. Man ska kanske lära sig att säga nej.

Fick hjälp av N att träna juniorerna ikväll eftersom S inte kunde. Det gick jättebra. Tack N för hjälpen.

I morgon har jag kort dag, det känns skönt. Sen när jag hämtar så ska Linn ha en kompis med sig, vi kanske åker och fikar lite innan vi åker hem, som mellis så behöver man inte tänka på det.


Nu har jag en lugn skön stund innan jag ska gå och sova. Barna sove, Jocke jobbar och katten är ute ( tror jag).

Av Milla - 10 mars 2009 19:48

Idag ringde jag till länsrätten för att få lite info om skolan. Då fick jag reda på att rapporten från skolverket hade inte kommit in dit. Skolverket hade begärt uppskov till den 16/3 istället. Det börjar kännas som en enorm jättestor akokola som är hur stor och seg som helst. Men jag fick iallafall veta att länrätten kommer att prioritera detta fall. Sen när jag kom hem och kollade mailen så hade jag fått ett mail från RWS och dom skriver och berättar om läget och att dom kommer att skicka ut info så fort dom får veta något. Jag hoppas att det tar slut snart på den här väntan om vad som kommer att hända med skolan. Jag kan kanske börja se ett liten ljus i den mörka tunneln.


Imorgon är det studiedag på jobbet, men fritids är öppet som vanligt. Men jag kommer att börja lite senare. Farfar ska vara barnvakt. Mathias ögon är inte riktigt bra ännu. Så jag måste först köra barnen till farfar och sen åka till jobbet. Har jag tur kan Jocke köra dom till farfar så har jag bara att hämta dom där innan jag åker ner till juniorträningen. Jag måste försöka få ihop ett lag till reservlagsmatchen, just nu ser det mörkt ut, men jag ska lyckas. Vet inte hur men det ska gå.


Nu ska jag ta och söva den stora, den lilla somnade så fint häår i mitt knä i soffan. Hoppas att han sover hela natten nu och att ögonen är bra imorgon.



Av Milla - 9 mars 2009 22:26

Nu känns det som om nedräkningen har börjat. Nu är det inte så lång tid kvar.Men det känns som om det mesta är ordnat.


Farfar var här idag och var barnvakt åt Mathias i några timma, när jag kom hem så var han kvar och pratade ettag. Han är så himla gullig. Han la fram lite fint att han hade pratat med sin syster och att dom skulle komma till bröllopet om dom fick en inbjudan. Nu har dom inte fått det ( och ingen annan heller ännu, men den är på väg) sen talade han om att ham ville vara med och betala en del av det hela. Vad ska man säga? Man kan ju inte säga nej, fast jag tycker att det är lite pinsamt.


Idg har det flytit på på jobbet. Men nu börjar alla föräldrar fråga hur det går med allt. Jag ska ta och ringa till länsrätten imorgon. Jag hoppas att jag kan få någon liten information. Men det kommer väl inte att hända.


Jocke jobbar kväll och barnen sover så nu ska jag ta och fortsätta med min bok som jag läser. Den verkar bra, har nyss börjat. Men vi får väl se.

Av Milla - 8 mars 2009 16:18

Idg har vi inte gjort så mycket. Jocke skjussade hem mamma och jag och barnen var och hämtade ett spel som hade kommit med posten, sen blev det MC D, orkade inte laga till någon lunch. Sen har vi provat spela det nya spelet en gång.


Har kollat på on line scoring hur det gick för Jocke i Sala. Det gick riktigt bra. Hade ett snitt på 206,34 på 8 serier. Det kan man inte klaga på, fast han kan nog det :).


Har kollat på Davis cup tennis, det är 1 singelmatch kvar och det står lika, så det kan bli lite spännande.


Mathias har troligen fått ögoninflammation. Det kletar som fan i ögonen. Jag har fan inte tid eller råd att vara hemma imorgon. Jocke jobbar iochförsig kväll, så vi kan kanske få hjälp av farfar någon timme, så slipper jag vara hemma. Jag har hållit på och torkat med ljummet vatten flera gånger idag, så jag hoppas att det är borta imorgon. Han är ju snorig. Dom vill ju inte att barnen ska komma till dagis om det rinner ur ögonen eftersom det smittar så lätt.

Av Milla - 7 mars 2009 23:58

Vet inte varför det inte funkade när vi skulle spela idag, vi spelade bra på slutet. På dom 4 sista hade vi 826 rent. Men vi började katastrof dåligt. Men men det var ett bra träningspass.


Imorgon åker mamma hem. Det känns både och. Visst är det lite jobbigt när hon är här, det blir ju rätt intensivt, men samtidigt är det trevligt när hon är här. Då har man ju alltid sällskap om inte Jocke är hemma.

Men hon kommer ju snart igen. Det är ju lite kvar att fixa och dona med så tiden som är kvar kommer nog att flyga fram.


Jocke jobbar ju kväll nästa vecka, så då kommer det att bli lite tråkigt och ensamt. Men det går det också.


Måste försöka fixa ihop laget till reservmatchen till på lördag och det känns som om det kommer att bli lite jobbigt. Det är redan nu flera som har tackat nej av olika anledningar. Men jag hoppas att det löser sig smidigt.

Av Milla - 6 mars 2009 23:02

När jag berättade för M idag vad Jocke hade berättat så var det som jag trodde, en tappad haka och ett stort frågetäcken. Vi pratade lite senare och vi fattar inte hur man kan hålla på som hon gör.


När jag slutade idag så åkte mamma, Linn och jag till Vällingby för att kolla om vi hittade en klänning till Linn som hon skulle ha på bröllopet. Vi hittade en som var jättegullig och sen hittade vi skor till. Det blev kanon. Mamma haddlade lite till Mathias också, så att han inte skulle bli utan och för att det inte skulle bli orättvist.


Imorgon ska jag bowla i Rinkeby. Undra hur det ska gå. 12 serier. Men det kommer nog att gå bra. Ska kolla hur mycket man måste göra för att ta en bra placering. Vi får ju inte så mycket i hcp, men det kan ju gå bra iallafall.


Ska ringa runt lite imorgon och boka DJ och lite annat, men nu börjar allt ta form. Det känns skönt. Det är ju inte så lång tid kvar.

Av Milla - 5 mars 2009 22:51

Idag har jag varit och beställt inbjudningskort. Har vi tur får vi dom till helgen och kan posta dom, sen har jag varie och beställt ring. Jag ska göra om 2 ringar. Den ena har varit min mormors ring som jag fick förut och den andra var min farmors vigselring. Men fan va dom kan ta betalt för att göra om dom. Ändå hade jag med mig ett armband som dom ska ta guld utav.


I morgon kommer min en arbetskamrat att få sig ett gott skratt när jag berättar svaret på en fråga hon ställde till mig idag. Undra om jag ska ta med kameran och ta en bild ;)

Imorgon ska vi försöka hitta en klänning till Linn för bröllopet. Jocke var och handlade kläder igår. Dom var jättefina. Men det var inte snyggt med t-shirt under :)



Av Milla - 5 mars 2009 07:05

Mötet igår kväll gav väl inte så mycket ny information. Men lite mer fick man ju veta. Både Jan och Anders var med på mötet och sen var vi andra 5 st. Dom berättade att papperna ligger hos skolverket men ska vara inne vid länsrätten senast mån. Nu finns det en handläggare på länsrätten som har blivit tilldelad ärendet. Ärendet kommer att prioriteras, men kommer det in ett mål som är viktigare så måste dom ta det först, men dom ska försöka att vara klara till den 31/3. Jag hoppas att det går. Dom vill inte att det ska stå tom här nästa år, det är det STORA målet för kommun. Det känns bra tycker jag. Sen hoppas dom fortfarande på att det ska bli RW. A och J fattar inte varför dom har fått avslag, det är så löjliga orasker. Sen ska dom försöka, att om det inte blir någon skola här nästa år att barna på dagis här ska få gå på samma ställe så att man inte splittrar den lilla gruppen. I den mån det går. Vi ska träffas om 2 veckor och ha ett nytt möte, då trodde A och J att dom visste lite mera.


Hann åka ner på juniorträningen ett litet tag.

Idag ska Jocke spela korpen, men det var kl:18 så jag hoppas att han kommer hem snabbt.


Efter jobbet ska jag åka och fixa med inbjudningskorten och min ring. Nu är planeringarna i full gång. Det har hänt mycket på 2 dagar. Vi har fått stryka några gäster till middagen, det rann iväg i kostnader ändå. Men jag hoppas att det inte blir nå sura miner utan att folk förstår.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards