Alla inlägg under mars 2009

Av Milla - 22 mars 2009 07:46

Barnen var uppe länge igår, så jag trodde att vi skulle få en liten sovmorgon, men ack vad jag bedrog mig. Strax före 6 kallar jag inte sovmorgon.

Igår spelade vi mot Wictoria och vi vann med 15-5. Nästa helg har vi ön hemma, ÅRETS viktigaste liga. Vinner vi den så är vi klara för allsvenskan nästa år. Vi har alltså avgörandet i våra egna händer. Det är bara att hoppas att vi kan hålla nerverna istyr och spela det spelet vi vet att vi kan.


B och S var här och åt middag igår och S ligger och sover i lillstugan nu. Jag hoppas att hon har sovit bra.


Nu ska jag göra lite frukost till barnen och ta min andra kaffekopp.

Av Milla - 20 mars 2009 21:48

I morse ringde våran chefs shef till oss på skolan och berättade att det nya med skolan kommer KANSKE att se ut så här " Skolan blir kvar som den är nu, kommunal regi och 20 6-åringar+ våra gamla elever i 1 år till" Dom tror inte att det går att få allt fixat som behöver fixas klart tills starten nästa år. Jag vet inte vad jag ska tro eller hoppas. Det enda jag hoppas är att det snart tas ett beslut så vi får veta.


Har varit till Drottningholms teatern idag och kollat på blomutställning. Vi vart bjudan. Det var vissa saker som var jättefina, bla hade dom gjort en skog med djur av mossa och vattenfall och prylar.


Har inte ledagt på latsidan med stegen heller. Nu är det inte så långt kvar till mål. Det blir nästa som ett gift när man väl har börjat gå mycket. Det kommer att kännas tomt på byxan när räknaren inte sitter kvar. Men jag kommer att fortsätta gå.



Av Milla - 19 mars 2009 22:13

Fick idag höra vissa saker som jag skulle ha trillat omkull av om jag inte hade suttit ner. Som tur var så satt jag redan ner. Dom ( kommunen ) funderar på att sätta våra 6-åringar kvar på förskolan och sätta våra skolbarn någon annan stans på en förskola men bedriva skolverksamhet där. ?????????!!!!!!!!!

Hur fan ska det funka? Jag tror att jag smäller av.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag hoppas att den här soppan snart får ett slut. Snart skiter jag i vad det blir och flyttar Linn närmast där jag ska jobba. Mathias får gå kvar men Linn tar jag närmare mig om jag kommer att jobba närmare Bromma. Vågar fan ha kvar skolbarnen i den här kommun om det kommer att bli så här. Nu ska jag börja söka jobb av bara fan.

Är det någon som vet något bra jobb och som kan tänkas anställa mig?

Hör av er då isåfall. Jag tar nästan vad dom helst. Jag får väl vara diskplockare om det behövs, bara jag har en inkomst.

Jag kommer snart att börja gråta. Vet inte hur länge till jag pallar det här. Hur fan lkan man få behandla anställda så här, finns det inga regler heller lagar?


Av Milla - 18 mars 2009 22:46

En arbetskamrat ringde till mig ikväll och frågade om jag hade hört vissa saker ang skolan. Jag har inte hört något, så jag kontaktade hem och skola ordf som har kontakten med personerna det rör i kommunen, men hon hade inte hört något utan visste vart detta rykte kom ifrån och det är TROLIGEN bara ett rykte. Det är synd att det kommer ut för vissa kommer att bli hyper och sen får vi på skolan stå till svars och vi vet NADA.


Tränade 1 timme idag, det gick skapligt. Men det är ju inte så lätt när man ska försöka ändra sitt slag, men det funkar så det är bara att köra på.


Det ser rätt så lovande ut med reservlaget till på lördag och söndag. Jag hoppas nu att alla som har sagt att dom kan inte ringer i sista minuten och säger att dom inte kan. Men jag vet inte hur jag ska göra med folk som inte fattar att "Hör av dig i kväll så att jag vet" inte meras med att dom ska höra av sig på fredag kl:20 utan jag menar så fort dom har kommit hem och kollat med sina föräldrar.


Nu ska jag hänga tvätt och sen sova.

Av Milla - 17 mars 2009 22:04

Idag gick jag faktiskt hem 30 min tidigare, men då var det bara 4 barn kvar. Senär det ju så att dom dagar jag stänger börjar alltid 10 min före mitt schema för att jag är rastvakt, så jag jobbar 100 min/mån utan att få betalt, så då kan jag gå ibland med gott samvete.

Det var rätt så skönt, för så fick jag lite tid med bbarnen innan jag skulle åka till träningen. Vi var 8 st som tränade idag. Det gick hyfsat, men jag är väl inte helt nöjd, gjorde några slarvmissar, men men.

Imorgon har jag juniorträning och då ska jag försöka få ihop lag till 2 reservlags matcher. Det är tur att det snart är slut med matcher, för nu är det lite småjobbigt. Jag hoppas att det är många av dom 7 jag har kvar att fråga som kan, annars kommer jag att skit i det hela och säg att dom får betala wo avgiften själva. Det är ett jävla tjatande och pusslande och så.


Nu ska jag snart gå och duscha och krypa ner i sängen. Känner mig trött för jämnan. Men först ska jag maila prästen och kolla när vi ska sträffas och gå igenom detaljerna som är kvar att kolla.


Idag när jag kom till dagis och hämtade barnen så var det ett barn som hade bitit Mathias i konden, nu är det andra gången. Jag hoppas att det var sista också, annars kommer jag att ta kontakt med den här föräldern. Den här gången såg personalen det, men det gjorde dom inte förra gången.

Av Milla - 16 mars 2009 22:47

Ny arbetsvecka, nya måsten och våren kanske på ingång.

Idag när jag kom till jobbet så var jag lite tidig, laddade kaffebryggaren först och sen satte jag mig i massage stolen. Det var skönt. Sen var det dags att gå ut med kaffet och vara rastvakt.

Vi pratade löss med eleverna idag. Det var ett barn i skolan som hade fått löss. Dom hade sett det hemma i fredags, men den föräldern är super, så hon mailade alla föräldrar så att dom kunde luskamma sina barn och göra behandling så att det inte fanns några idag. Undra om det var min kollegas barnbarn som spred det på skolan när den var där i 2 dagar. Den hade haft det dagen innan och jag är osäker på om det var borta när den var hos oss. Så när jag åkte hem så stannade jag på apoteket och köpte luskam. Men jag har inte hittat några här hemma, fast det känns som om det kliar något grymt bara man pratar om det.


Vänta, nu ropar min kudde att det är dags att sova, så gonatt.


Av Milla - 15 mars 2009 21:46

Vi vann för första gången på åttonde försöket mot Elan. Och vi vann stort. Kul. Jag spelade väl inte på topp, men det tänkte jag ta igen nästa helg mot Wictoria. 2 serier är jag nöjd med men de andra 2 kan vi ju diskutera. Men vi vann iallafall och det är det som räknas.


Idag var barnen och jag på kalas vid Stäket. Det var trevligt. Gott hembakat bröd och lite lunch. Det var kanon.


Har spelat spel här hemma ikväll med Linn och hon är en riktigt dålig förlorare. Hon blir så himla sur när hon inte vinner eller klarar av en sak. Tyvärr tror jag att hon har fått den sidan av mig. Men men, det kanske försvinner.


Idag postade jag dom sista inbjudningarna till bröllopet. Så nu är det avklarat. Nu är det bara att vänta och se hur många som kommer.


Imorgon börjar en ny arbetsvecka, jag undrar hur den kommer att se ut...... Ska bli kul att se. Ska ringa chefen imorgon och kolla om dom sa något hur det kommer att se ut för fritids när skolan har slutat. Sen ska jag kolla om det blir något nytt möte den här veckan. Det skulle ju vara ett, men nu vet jag inte. Papperna ska ju vara inne imorgon, så på onsdag skulle man kanske ringa länrätten och höra om dom har kommit någon vart. Lika bra att ligga på så att man får reda på något.


Nu ska jag ta och kolla på filmen Jocke har satt på.

Av Milla - 13 mars 2009 17:26

Gårdagen gick åt att försöka få fatt ispelare till reservlaget. Tycker att det är lite tråkigt att man inte kan kolla när det är liga spel och boka singelmatcher så att det inte krockar. Men jag kanske begär för mycket. Vid 23 tiden igår fick jag ta i den sista spelaren. Ska det vara så?


Idag har det varit en rätt så lugn dag på jobbet. Satt först i massagestolen inna jag började och sen iväg till konserthuset med 8 elever från 6-års och 1 an. När vi kom tillbaka var det dags för fritids. Det var bara jag som jobbade då. Vi pysslade en hel del och hade det rätt så trevligt. När klockan blev 15:30 gick vi ut och lekte i snön. Då hade jag bara 3 barn kvar. Så det var inte så jobbigt.


Nu är jag hemma och ska snart börja med maten. Mathias hade sin första dag på dagis den här veckan så han vilar gott nu, somnade i bilen och har fortfarande overallen på sig, så jag hoppas att han inte sover så länge, så att det blir en tidig kväll sör honom ikväll. Jocke jobbar ikväll med, han lär inte komma hem tidigt. Men men man är ju van nu. Det hade iochför sig varit trevligt med sällskap och kanske ett glas rött, men vi får väl ta det imorgon.


Imorgon är det retur match mot Elan och då ska vi fan ta och vinna. Nu har vi förlorat klart. Kan man ju önska iallafall.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards