Alla inlägg under februari 2009

Av Milla - 17 februari 2009 21:49

Jocke jobbar och barnen sover, det ska jag med göra snart. Är helt slut

efter 4 timmar i backen. Det var kul att åka skidor igen, det var ju ettag sedan. Backarna var riktigt sköna.

Efter jobbet var jag ner till hallen en sväng. Men jag kunde ju inte träna när Jocke jobbar, men tänkte träna på torsdag när jag slutar tidigt. Då hinner jag innan Jocke börjar jobba. Sen på torsdag ska juniorerna spela i Jakan mot Nickes något lag han har börjat träna. Det ska bli kul för dom att spela lite match.

Barne sover och jag tänkte försöka göra samma sak. Ska försöka att läsa lite och komma isäng i tid vilket sker väldigt sällan nu för tiden.

Av Milla - 16 februari 2009 22:31

Så var det dags att dra på sig arbetsvantarna igen. Jag har börjat gå en sväng med en jobbarkompis på lunchen när jag inte är rastvakt, ibland så försöker hon smita undan, men ändrar sig när jag ska gå så då följer hon med. Det är trevligare med sällskap än att gå själv. Vi går intre så lång runda. För det första så är det ju så jävla isigt, men vi går en lite sväng, sen måste vi ju hinna dricka lite kaffa innan det är dags att jobba igen.

Imorgon ska jag vara på friluftsdag, jag ska iväg med 7 av våra elever och åka slalom i maskbacken. Det ska bli kul. Jag ska vara där mellan 9-13, sen tillbaka och jobba på fritids. Sen ska Linn med en kompis hem så jag ska hämta henne vid 19. Då kan jag kanske åka och träna en sväng eftersom Mathias antagligen somnar när jag åker till hallen och sen kan jag ju inte träna imorgon kväll eftersom det är Jocke som har kvällspasset. Men annars kan jag alltid träna på torsdag när jag slutar tidigt.


Idag ringde min svägerksa och ville att vi skulle komma över och fika imorgon eftersom barnas kusin fyller år, men jag/vi får ta det en annan dag. Jag kunde inte säga nej idag när Linns kompis ringde och fråga om dom kunde leka imorgon.


Nu ska jag ta och lägga mig och läsa öite, bäst att passa på när man har chansen.

Av Milla - 15 februari 2009 16:24

I fredags efter jobbet var det dags att spela en tävling i bowling. Skulle spela Eva turneringen i Högdalen. Vi var 5 st från laget som skulle spela. Det blev en lång kväll. Vi skulle börja spela kl:19.00 och vi kom nästan igång då, vi var lite försenade. Men vi var inte klarar förrens ca 23. Var hemma ca 23;45. Då var jag rätt så trött, sen var det tidig uppgång på lördagen för att åka till Sala och spela tävling. Västmanlands touren var det då. Då var även spelare från Hovet med och spelade.

I Eva turneringen gick det riktigt bra. Fick ihop 1291 på 6 serier med hcp, rent var det 1111. Jag var nöjd med spelaet där. Låg på nionde plats, men missade finalen med 3 platser när alla hade spelat klart. Det var 4 starter på söndagen också. Men det gjorde inte så mycket.

I Sala gick det sådär. Fick ihop 1640 på 8 serier, det blev 1400 rent. Ett snitt under helgen på 179,35 på 14 serier är inte så illa. Jag hade några djupdykningar i Sala, men på det stora hela är jag jättenöjd med helgen.

Vi bodde kvar 1 natt hos mamma nu när det inte blev final i Eva.

Snart ska Jocke åka till Brännkyrka och spela, får väl kolla scoring on line hur det går för honom där.

Av Milla - 12 februari 2009 07:06

Igår fick jag en rätt lugn dag på fritids,men det blev inte så tidig hemgång. Hade kvar ett barn till kl 17 prick. Men vi hade det roligt, spelade spel och lite såna saker. Det barnet som var kvar tyckte nog att det var rätt så kul att få lite uppmärksamhet.

Sen hade jag juniorträning och det var bra uppslutning.


Håller på att jobba för att få ihop lag till 21 feb. Det är lite dum att lägga matcher på sportlov, men jag förstår att det är svårt att få ihop det med alla matcher annars. Drog en chansning med en spelare som inte har spelat på länge men har licens, jag har hört av mig till henne när det har varit lite svårt och tänka sig, hon  ställer upp den 21:a. Skit kul!


Sitter på jobbet nu, så jag lär väl barja göra lite rätt för mig, ska plocka ihop inför slöjdresan

Av Milla - 9 februari 2009 23:34

Nu är datum bestämt, sen är det endel pusselbitar till som ska passa in, men det brukar lösa sig. Kul att vi redan har fått många positiva reaktioner på datumet när det var idag N skickade ut mail om det. Hoppas att det blir lika många som förra året, någon till skulle inte skada. Några faller ju bort pga operationer och barna födande. Har fått ett many förslag från ett stället, N kollar upp en annan stad till så att vi har lite att välja på. Här är från förra året i E- tuna, lyckades knipa en tredje plats. Men det kommer att bli svårt i år.

Av Milla - 8 februari 2009 22:43

att ha hemma idag, men det hade jag inte. Det var rena rama isgatan här hemma idag. Det är ett rent under att man inte ramlade och bröt något. Vågade inte ta bilen när jag skulle köra Linn till kalas i Bromma. Vi gick till bussen, det tog tid men vi kom fram.


Skulle ha varit på långpromenad, men fick hoppa den. Det blev ont om tid. Jag får ta igen det imorgon istället. Söndag är väl vildagen eller?


Pratade med mamma idag, dom har fått ca 2 dm snö idag, så kl:02:30 stod hon och skottade snö imorse. Undra hur nykter hon var då? Hon hade varit på födelsedagskalas och sjungit karaooki, jag är glad att jag inte var där ;)

Av Milla - 7 februari 2009 22:17

I förrgår när jag körde hem från jobbet, tyckte jag att det var knepigt att växla. Jag sa det till Jocke, men han trodde att det kunde vara en sprint son hade hamnat lite fel. Sen igår när jag skulle backa ut här hemifrån så fick jag knappt i backen och inte blev det lättare när jag skulle lägga i 1:an. Men jag kom iväg. När jag hade kommit en bit så blev jag tvungen att växla ner sen fick jag bara i 3:an och 5:ans växlar. Det blev ingen rolig resa till jobbet, jag fick slita för att kunna få i dom två växlarna. Jag hade ingen rolig morgon alls, åkte ifrån vissa saker som jag skulle ha med mig också. Men när jag hade lämnat in Linn på sin avdelning pratade jag med en fröken vars man kan bilar och jag hade en sådan himla tur att han var ledig och skulle hämta deras minsta på skolan, så jag ringde och han kom och kollade på bilen. Jag såg tusenlapparna segla iväg, men till min lycka så var det bara att fylla på olja till kopplingen. Det fixade M åt mig så nu funkar den perfekt igen. Vad skulle jag ta mig till utan honom vid tillfällen som dessa.


Idag har jag varit ute på en promenade, från bowlinghallen till City Gross och tillbaka med Mathias i vagnen. Det var en uppfriskade promenad. Men det var inte så roligt väder. Får se om jag följer med mina Prag vänner på en långpromenad imorgon när Linn är på kalas. Jag har endel saker jag borde uträtta, men jag hinner kanske med det också. Vi får se lite vad det är för väder. Men det skulle vara skönt med en promenad i trevligt sällskap.


Pratade idag med N om datum för KM, jag tror att vi har löst det nu. Jag hoppas att dom flesta blir nöjde. Det går ju inte att få alla med och alla nöjda. Vi har haft problem att hitta ett bra datum eftersom N ska resa bort i 2 veckor så då försvinner ju 3 helger och april är det körigt för mig.


Nu ska jag gå och krama kudden. Kan behöva lite sömn, den varan har det inte blivit så mycket av på slutet.

Av Milla - 5 februari 2009 23:40

Hade det inte kunnat låtit bli att snöa idag. Allt för att jag tycker att det ska finnas snö för barnen så att dom kan åka pulka och sånt, men har vi varit utan snö fram tills idag hade det lika gärna kunnat strunta i att komma ner idag. Nu känns det som om vintern kommer att hålla i sig och det vill jag inte. Igår var det ju en kanon dag, lite kall kanske men det var super att vara ute.


Det var en lugn dag på jobbet, men nästa vecka får jag det lite svettigare, då ska jag nämligen ha syslöjd med våran klass på Ekebyhov. Slöjdläraren ska vara med på elevensval och istället för att ställa in så ska jag ha den. Men det kommer nog att bli/gå bra. Hoppas jag iallafall :).


Igår hade vi juniorträning, det var 13 tjejer nere. Jag tränade lite själv inna. Det gick bra. Spelade 4 serier och fick ihop 774, inte illa för att vara mig. Tränade i 1 tim. I tisdags gick det inte riktigt lika bra, då fick jag ihop 574 på 3, men det är inte fy skam det heller. Men igår hade jag bara 3 miss och 3 hål tror jag så det var skönt att spärrspelet fungerade. Hoppas att det håller i sig.


Idag hade Linn en dagis kompis med sig hem och ibland blir jag inte klok på barn. Dom fick mellis när vi kom hem, då orkade inte kompisen äta upp mackan men hade druckit upp o´boyen, efter ca 45 min kommer hon och talar om att hon vill att jag ska börja med middagen för hon är hungrig. Hmmm, men det gjorde jag inte, hon fick snällt vänta till kl:17.15 ca. Annars hade vi käkat middag ca 15.00 och det tycker jag är lite tidigt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards