Alla inlägg under januari 2009

Av Milla - 15 januari 2009 21:54

I morgon ska beslutet äntligen tas om vad som kommer att hända med skolan, vilka som kommer att ta över. Det känns som vi närmar oss upplösningen till slut. Vi kommer antagligen inte att få veta imorgon, tidigast på måndag blir vi underrättade, men bara vetskapen om att det fattas imorgon känns helt underart.  Dety är ju bara att hoppas att de flesta föräldrar inte tycker att det har dragit ut på tiden för länge och låter sina barn stanna. Sen hoppas man ju på att dom snabbt som ögat börjar se över vilka som kommer och vill jobba kvar.


Idag har jag haft en kanon dag på jobbet, riktigt kul med många av våra elever, jag trodde nästa att jag var 18 igen. Jag tror öven att eleverna trodde det, för dom försökte köra helt slut på mig. Jag hade kortdag idag, kom hem vid 14 tiden då hade jag gått ca 12.300 steg.

När jag kom hem tog jag av mig den , så nu vet jag inte hur mycket jag kom upp i, men jag var rätt så nöjd som det var när jag kollade.


Har haft en väldigt rolig stund här hemma ikväll tack vare en god vän och lagkamrat. Det kändes väldigt skönt.


Nu återstår det inte mycket utav kvällen förutom att knyta sig.

Av Milla - 14 januari 2009 22:22

Idag har det varit helt underbart. Sådana här dagar är jag glad att jag jobbar på skola, så att man får vara ute mycket. Helt underbart var det ju ute idag. Man väntar bara på att få höra en massa fågelkvitter, men vi får nog vänta lite till på det.


Hade juniorträning idag, men passade på att träna lite innan, det gick lika dåligt som igår. Fan att det kan vara så. Efter träningen ville S att vi skulle träna lite, så jag spelade 2 serier till. Då gick det bättre 340 på 2 med lite stress, men första slagen funkade mycket bättre än vad det gjorde innan juniorträningen, det kändes skönt. Jag hoppas att det funkar i helgen också. Annars vet jag inte om jag vill spela i a-laget, då kliver jag nog åt sidan om det fortsätter så här eller tar ett break helt och hållet.


Linn hade svårt att somna ikväll och när jag väl fått henne att somna kollar jag vad de andra var, då ligger båda 2 och sover i andra rummet, kul.


Imorgon är det kortdag, det är skönt, men det är inte skönt att behöva gå upp så pass tidigt som jag måste.





Av Milla - 13 januari 2009 23:34

  Bowlingträningen idag gick inte alls min väg. Det var gnetigt och jobbigt och jag ville göra en "Hoffa", men jag gjorde inte det. Får ta nya tag imorgon och hoppas att det blir bättre då.


Idag fick vi besök av folk från tekniska kontoret och RW. Pratade även med ordf i hem och skola, men hon visste inte att det var någon som hade överklagat kommunens beslut, men nu förstod hon varför det inte var klart. Hon skulle ringa lite samtal imorgon och sätta lite hårt mot hårt. Hoppass hon lyckas, det börjar bli jävligt segt att bara vänta nu. Det har pågått så länge nu, det måste få ett slut. Det börjar tära på en.

 Har troligen fått tag på en lokal att ha festen i i april, det kommer nog att bli bra. Hoppas jag iallafall.


Det ska bli kul att höra varför vissa inte har svarat på mitt sms som jag skickade igår om dom kan spela på lördag. Jag fattar inte varför det ska vara så svårt att kunna säga ja eller nej på en fråga.


Nu ska jag först ta en dusch och sen krypa ner i sängen och sova. Jag är trött. Slut för i dag, tack för idag.




Av Milla - 12 januari 2009 23:12

innan jobbet, det var uppfriskande. Men innan jag gick ut och gick fick jag ett uppdrag av en kollega ( en kille), det låg en död fågel, skata, mitt på gården och han frågade om ja inte kunde ta bort den först, han klarar inte av djur och särskilt då inte döda. Jag trodde inte att han var sån, men nu är den borta.


Har pratat med Na idag om att vi måste ta tag i KM. Så nu har vi lite att jobba med, men det ska bli kul. Lite tok måste vi få med. Måste hitta en hall med många banor och det kommer kanske inte att bli så lätt+ att det inte får kiosta för mycket+att det inte är så långt att åka. Men vi ska nog lösa det.


Imorgon är det bowlingträning. Jag har inte känt något direkt sug efter bowling, men det kommer kanske imorgon. Hoppas det iallafall. Kastade lite med hallklot igår och det var rätt kul, men då var det inge allvar. Ska även försöka gå upp på gymet innan träningen. Nu jävlar.................


Idag gjorde jag kanske en liten ful grej, men jag måste bara kolla. En annan jag jobbar med (sacosäcken) har en tendens att gå hem lite tidigare lite väl ofta för min smak och idag gick den peronen hem 25 min tidigare, så nu kommer jag att skriva upp varje gång resten av den här månaden som jag ser att den här personen går hem tidigare så ska jag kolla hur mycket tid det blir.


Ringde till barn och ungdomskontoret idag och skulle kolla hur det ser ut på skolan inför nästa år med 6-åes verksamheten. Vi har ju inte fått riktiga besked ännu hur det kommer att bli. Hör och häpnad så fick jag nu veta varför vi inte har kunnat fått besked, det är nämligen någon som har överklagat politikernas beslut om vilka dom har sagt ska få ta över, så nu vet vi inte när vi kommer att få svar. Ska den här mardröms maran aldrig ta slut?



Av Milla - 11 januari 2009 23:38

Idag fyllde bowlingen 100år och det firades i hallen med att man fick spela bowling gratis mellan kl10-13. Vi var några spelare från olika klubbar som var där och gick nere vid banorna och hjälpte till och gav lite tips och råd. Förhoppningsvis fick vi napp på lite nya spelare också. Till vårat lag kan det dyka upp 2-3 nya spelare. Kul.

När jag kom hem så tycket jag att jag skulle göra något med Linn så att hon fick lite uppmärksamhet. Jag slängde i mig lite mat och sen på med kläderna igen och så bar det av till Tranholmen för Linns första skridskoåkning. Det gick faktiskt riktigt bra. Hon har aldrig stått på skrillor förut. Jag trodde att hon skulle ge upp när hon hade ramlat endel men där haade jag fel. Det finns mycket vilja och envishet där vill jag lova. Hon dratta på rumpan och knäna, men hon gav inte upp. Till slut behövde jag bara hålla henne i en hand och hon tog skridskoskär. Imponerande. Hon var blöt om fötterna och det hade gått igenom in på brallorna, men hem ville hon inte. Väl hemma tog jag en snabbdusch och hon fick värma upp sig med ett varmt bad.

Nästa gång tror jag att vi tar ett ställe där det är konstfrusen is. Då blir det inte lika blött eller om det blir lite kallare så att det inte är så slaskigt.



Av Milla - 10 januari 2009 23:05

Nu har serien dragit igång igen. Vi skulle ha haft match idag, men våran blev flyttad så det var bara reservlaget som hade match. Det gick sådär, men det gick bättre än när vi mötte dom sist. Nu kommer helgerna var 3:dje vecka vara bokade i olika bowlinghallar. Ibland undrar man om man har blivit träffad av ett klot eller några käglor i pallet. Men jag vet inte att jag har blivit det.

Kollade på Hovets A-lag som spelade innan, dom kämpade till sig 10 lika, sen var det deras B-lag efter våran match och dom vann.


Sen har jag inte gjort så mycket mer idag men det har varit skönt. Imorgon ska jag till hallen och jobba lite, ska nog ta och passa på att gå upp och träna lite efter det, det skulle nog inte skada att komma igång lite. Jag vill få bort lite mer från magen. Men det är inte så himla lätt. Jag fattar inte, men det verkar bli svårare och svårare ju äldre man blir att få bort skiten vid naveln. Det känns som man har ett jävla traktor däck där. Men nu har jag gett mig den på att det ska försvinna några centimeter där ifrån. Med allvarlig start på måndag. Undra om jag försöker lura mig själv att jag klarar det eller ;). Jag ska FAN klara det, annars blir jag ordentligt sur på mig själv.



Av Milla - 9 januari 2009 18:13

hade vi natus på skolan, var vid golfbanan och åkte pulka med de yngsta. Fan va kul det är att åka pulka. Men gud så härligt det va i solskenet. Känndes nästan som om det var en vårdag. Men sån tur kan man väl inte ha. Snart smäller det till och man kommer att frysa häcken av sig. Men, men. man får väl drömma sig bort till värmen. Eller tända en els i öppna spisen. :)


Pratade med våran rektor idag om hon hade hört något om dom som ska ta över skolan, men hon har inte hört något mer. Hon tyckte också att det var dålig stil av kommun att inte komma och berätta och sätta lite fart. Fom den 19 jan kan man börja välja vart man vill sätta sina 6-åringar i skolan och än så länge finns inte våran skola med och hur ska man då kunna veta om man kan sätta sitt barn där, det verkar som om kommunen vill förlora en massa pengar och inte starta upp skolan till efter sommaren. Nu får dom ta sig I KRAGEN OCH SÄTTA FART.

Jag är inte rädd att jag inte kommer att ha något jobb, men man undrar ju var man ska sätta Linn i skolan. Men på måndag ska jag ringa några samtal och hopps då på att få lite svar.


Skönt med helg och att Jocke inte ska jobba. Det vore kul att ha familjen samlad lite i helgen, det har varit dåligt med det dom senaste dagarna.



Av Milla - 7 januari 2009 22:29

Då kanske man får ledigt några dagar igen, då är det ju sportlov. Idag hade vi planeringsdag och då trodde jag att vi skulle få lite info om de som ska ta över skolan, men icke sa nicke. Har jag tur så får vi lite av den varan imorgon när våran rektor kommer till oss. Hon är bara hos oss på torsdagar, annars är hon bitr rektor på en större skola.


Hade förstaq träningen med juniorerna idag, det kom riktigt många. Dom var 14 st. Linn spelad hon också, tro det eller ej, men hon fick ihop 82 poäng på sin serie UTAN staket. Skitbra tycker jag. Snart får väl en annan se upp, annars kommer man väl att få rejält med stryk.


Skulle behöva gå och lägga mig, ska börja 07:15 imorgon, men jag vill inte göra det riktigt ännu. Men snart.


Tur att det bara är 2 dagar att jobba den här veckan, för det känns inte kul, jag vet inte hur arbetsvillig min arbetspartner är. Igår fick jag höra ett skitbra ord på såna som är lite slöa och lata, man kan kalla dom/den för "sacosäck", den tyckte jag var bra. Det känns lite som om jag kommer att jobba med en sån, men jag hoppas att jag har fel.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards